Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

камери

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cenitel написа:
    еле разбрах защо си такава-роднина си на хитлер.Ами не ти се налага мисля,защото май не караш.Като си на 10метра от сфетофара и ти светнежълто и си с 45 км скачаш на спирачките ли? или подаваш газ за да минеш по-бързо.Днес един отзад не можеше да спре навреме и ми се наложи да подам газ и направих 66-70,ама да ти си права нека се блъсне в мен по-добре е.Ебати и ...........,омразна ми от теб.
    Не пиши във форума, като ти е омръзнало. Светофарите имат броячи - мога да преценя. Освен това точно за такива ситуации има едни нещица, дето са записани в едно законче, който явно не си си направил труда да прочетеш. мерси за обидите, явно няма какво друго да кажеш или да измислишkrasio_79bs: какви хора има? Тъпи сливи или роднини на Хитлер?
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Какви броячи?да не мислиш,че всеки има брояч,аз за разлика от теб гледам ситуацията,не съм робот като теб.И да според теб е по-добре да те блъснат.Ходи чакай слънцето да изгрее от север.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

krasio_79bs: какви хора има? Тъпи сливи или роднини на Хитлер?
        Мисля че няма нужда да ти правя анализа.Просто има хора които не са съгласни с мненията ти.Както не са съгласни и някои с моите.Това е.Всички сме различни и имаме собствен мироглед над нещата от живота.Не почвай пак да търсиш под вола теле.Не ти отива на интелекта.Два пъти ме питаш на ЛС.дали имам нещо лично против теб и два пъти ти отговарям че е добре да приемеш че има хора мислещи по различен от теб начин.И трети път да ме питаш,ще получиш същият отговор.Същото важи и за колегата.Приемете че сме различни и не се дърлете по форума.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ele написа:
          Не пиши във форума, като ти е омръзнало. Светофарите имат броячи - мога да преценя. Освен това точно за такива ситуации има едни нещица, дето са записани в едно законче, който явно не си си направил труда да прочетеш. мерси за обидите, явно няма какво друго да кажеш или да измислишkrasio_79bs: какви хора има? Тъпи сливи или роднини на Хитлер?
          То заради теб доста хора може и да спрат да пишат. Колко народ си изкара предупреждение заради теб не е истина. Вреш се из някои теми само за да морализаторстваш, тонът ти е на човек убеден в собствената си непогрешимост. Но твоя си работа, бъди каквато си, само не се чуди защо болшинството мнения са срещу теб - просто си ... ще употребя най-мекото, досадна.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Мале... поредната оакана тема... Какво ви става бе, хора? Не и обръщайте внимание!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Еле! Някой ден ще си изпатиш от камера и няма да говориш така! Я халогените ще забравиш я ще говориш по телефона и после да те видим.
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Най-малкото някъде ще я чукнат,ама нали е по-важно да спазваме законите,анека я блъскат...... А за камерите питах вчера адвокат и служещ в кат,ми отг дори и да ти пратят глоба,тя трябва да мине през съдия или съд,затова и ще има време за уточняване на глобата.Може да се обжалва,ако те глобят без право на обяснение за дадено нарушение-лесно подаваш моплба даваш обжалване и ти пада до 5 дена.Така ми каза най-вече адвоката.Но все пак трябва да внимаваме.
                "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Нямам абсолютно никаква идея какъв ви е проблемът на вас! Обвинявате мен, че не съм могла да приема тези с различно мнение, а вие дали можете да приемете различните с тяхното мнение? Отговорът е НЕ! Аз приемам абсолютно всички с различно мнение до момента, в който техните действия започнат да ме засягат по отрицателен начин начин. По отрицателен начим ме засягат абсолютно всички, които карат с превишена скорост, минават на червено, не спират на знак СТОП и прочие. Задавали ли сте си някога въпроса защо в другите държави може да се спазва закона, а в България - не? Отговорът е: Защото в другите държави всеки приема спазването му за свое собствено задължение, а в България то е задължение на останалите. Затова ви давам и примери и задавам въпроси, над които да се замислите, ама уви. Гузен негонен бяга - без дори някой персонално да ви е казал нещо се засягате, обиждате, вероятно защото не искате да дикутирате или просто тази тема е над достойнството ви. Може би темата е болезнена - вероятно е. Моите въпроси са най-прости и водят до един въпрос - защо аз мога да спазвам закона, а вие не можете? Отговорете си сами. Отговорете си и на въпроса: Мога ли да приема водачите, които карат с 45 в града на път, който позволява да се кара с поне 120, при ограничение 50 или ги псувам, защото карат бавно? Не е нужно да пишете отговорите. Казвате, че другите нарушават ЗДП и не е възможно да карате без да го нарушавате. Това за мен е поредното извинение. искате промяна - започнете от себе си. Замислете се дали сте готови за това. Всеки път, като се зададе нов ЗДП, той бива одобрен от шофьорите, всеки се надява, че този закон ще има положително влияние, но закон безопасно каране не прави. Правят го хората на пътя. Оплаквате се какви били полицаите, ама нямате достойснтвото да си понесете наказанието и им бутате 20-50 лева да не ви пишат акт. После, що така, що иначе. За светофара: Никой светофар не е поставен зад завой, така че да няма видимост и да не може да бъде осмислен от шофьора в рамките на ограничението на скоростта. Всеки един, с малко акъл в главата, може да прецени дали да ускори или не. Нормално е, ако виждаш светофара и той свети зелено, но не си видял кога е светнало, с приближаването му да намалиш, не да ускориш, за да минеш. Нормално е, ако си го видял да светва зелено и прецениш, че ще свети доволно много, да ускориш, за да минеш. Нормално е ако си в град, който не познаваш, да караш по-бавно. Ако някой кара на с косъм разстояние отзад - чукнете спирачката, за да се отдалечи и да спазва някаква дистанция. В огледалото за обратно виждане гледате ли? А карате ли на милиметри от предната кола? Tempras: Извън България съм навъртяла повече километри, отколкото в България. Там не ме е уловил радар, няма да ме улови и тук, затова споко. Vladim: Не аз съм оакала темата. В този форум винаги се повдигат въпросите как да избегнем плащането на глоба, нищо че съм нарушил закона, ни никога не се повдига въпросът за безопасното каране. Напротив - ако някой дръзне да каже нещо - всички вкупом скачат да сочат с пръст кой е виновника, защото не им стиска да посочат този, който трябва. Все пак в този форум има напредък - преди имаше потребители, които се хвалеха какви са пичове като карат след няколко бири. Скоро не съм засичала такива.Lane Staley: ДОсадна съм с какво, защото искам, когато се кача в колата, да не си отварям очите на 8, защото не искам да гледам некролога на поредния убит на пътя невинен?Навремето един приятел ми беше казал: Правенето на забележка по отношение на начина на шофиране и същото като да правиш забележка на жена колко гадно мирише или на мъж колко е некадърен в леглото - адски болезнено е, въпреки че няма причина да бъде така. Като участник в движението няма да спра да говоря по този начин. Предвид това, че не засягам никой с думите си, а и те нямат за цел да засегнат някой, ако някой от вас се почувства персонално засегнат - нека да потърси причината в себе си. Ндявам се това писание да сложи точка на бъдещи пререкания за това кой виновен и кой не е.cenitel: Благодаря за пожеланията да ме блъснат. Аз ти пожелавам да не ти се случва. Трябва да мразиш някой, за да му пожелаеш нещо, но се замисли дали подобни пожелания не се връщат. За твое сведение, тъй като не си във форума от дълго време, да блъскали са ме. Един мадеж на 18, наперен, с БМВ, не спря на знак стоп. Като се има предвид, че въпросното място е с ограничение 90 и след 90-градусов завой, на който аз винаги карам с най-много 50, поради ограничената видимост от храсти, съм жива. Иначе не ми се мисли в кое дърво щях да съм залепена. Между другото - заради въпросният младеж, въпреки, че сблъсъкът беше с най-много 25, все още имам проблем с пълното извъртане на главата надясно, за което трябва да си платя за още една физиотерапия, което се надявам да ми бъде платено от застрахователя. Пак за твоя справка - това беше преди година и един месец.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не Ele, ти не осъзнаваш колко каруикатурно изглеждаш отстрани. Вършееш от тема в тема, вечно си права, никога не нарушаваш закона, вечно много знаеш. Никой не е перфектен, с изключение на теб, разбира се. Не ми се занимава с теб, казах ти, че си ми досадна, както предполагам и на мнозинството колеги тук. А и като човек не си ми интересна. Имам само един съвет - когато N на брой хора, при N>от 50% от броя на активните потребители в един форум, очевадно не могат да намерят общ език с теб, то трябва да се позамислиш малко. А, и мъжете не харесваме чак толкова праволинейни жени. Само да знаеш.Отново се стигна до спорове малко в страни от темата, обиди и официални предупрежденияТемата се заключваМодераторски екип на fiat-bg.org
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                    X