като снимат в гръб детектора пак изпищява но вече са те хванали! Повечето детектори са 360 градусови!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
камери
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Подробности днес във вестник Стандарт: Игра на криеница с КАТ.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Значи ако четем пресата тези 15 камери и 30 кожуха за тях работят от месец Март Според мен още не са минали одобрение на типа - затова не се използват никъде.Иначе и а зчувам всякакви слухве че работят - ще ги пуснат едва след като получат одобрение на типа и минат метрологичен контрол - те са измервателни средства.Антирадара трябва да ги лови желязно защото те постоянно сканират пътя за коли. Не са на принципа на ръчно управляваните които се включват от полицая само при нужда.А че работят с лазерни лъчи е очевидно защото само с лазерен лъч може да се постигне тясна диаграма на излъчване позволяваща да се измери индивидуално скоростта на всеки автомобил. Старите радари на които им бяха добавили камери заради това именно не минаха одобрение на типа - те не могат да квалифицират чия е измерената скорост. В инструкцията на радарите ТР-4 пише че тази функция се изпълнява от полицая който работи с радара.Този модел мултинова е много стар и е от одобрен тип. Аз съм го виждал монтиран на Лада като доплеровата сонда беше монтирана на брояната. Май работят с обикновени фотоапарати и наистина работи в Ка обхвата.При измерването с лазер попадне ли върху теб директно излъчване без значение отпред или отзад - вече е късно. Антирадарите разчитат да хванат отразено и тогава дори е по добре ако измерването се прави в гръб - автомобила пред нас отразява лъчите и нашия антирадар ги детектира. Лошото е само ако няма кола пред нас Нека да изчакаме да ги пуснат и да видим как се ловят ... Миналата седмица минах пред този от снимката - 100% не мери скорост.И малко шеговит коментар - за сега камерите са 15 но колко ли ще са когато минат циганите с флекса след като ги монтират
Коментар
-
Гадното е в това,че ако има ситуация и трябва да ускориш за момент или си със скорост от 60 км при 50 и това е нарушение.Но след като е за момент и ситуацията го изисква,за да се предотврати птп.Тук какво става извинен ли си,че си направил правилното или си виновен,че не си следвал закона.Предварително моля отг. да не ми се дава от еле.Просто знам какъв ще е нейния."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Такава кутия има монтирана и в посока от Благоевград към Симитли. Точно пред Монца (Тойота). Там има ограничение 60 км/ч заради сервиза. Не знам дали е "пълна" с нещо. Може още да не е монтиран радара.Предполагам колега cenitel че задължително имат толеранс на засичане, минимум 10 км/ч. Както е написал адаша от характеристиката се вижда, че мери с точност 3 км/ч, километража на колата ти и той е в този порядък на точност, така че 10 км/ч минимум толеранс. То и полицаите не спират ако си превишил до 20 км/ч над ограничението. В Гърция съм виждал, както има в Люлин на тунела да ти показва скоростта, с която се движиш и светят в зелено до 10 км/ч превишение. Така съм установил, че километража на Бравата е с 2 км/ч "напред"Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
cenitel написа:Гадното е в това,че ако има ситуация и трябва да ускориш за момент или си със скорост от 60 км при 50 и това е нарушение.Но след като е за момент и ситуацията го изисква,за да се предотврати птп.Тук какво става извинен ли си,че си направил правилното или си виновен,че не си следвал закона.Предварително моля отг. да не ми се дава от еле.Просто знам какъв ще е нейния.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
еле разбрах защо си такава-роднина си на хитлер.Ами не ти се налага мисля,защото май не караш.Като си на 10метра от сфетофара и ти светнежълто и си с 45 км скачаш на спирачките ли? или подаваш газ за да минеш по-бързо.Днес един отзад не можеше да спре навреме и ми се наложи да подам газ и направих 66-70,ама да ти си права нека се блъсне в мен по-добре е..................................."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
cenitel написа:еле разбрах защо си такава-роднина си на хитлер.Ами не ти се налага мисля,защото май не караш.Като си на 10метра от сфетофара и ти светнежълто и си с 45 км скачаш на спирачките ли? или подаваш газ за да минеш по-бързо.Днес един отзад не можеше да спре навреме и ми се наложи да подам газ и направих 66-70,ама да ти си права нека се блъсне в мен по-добре е... Модерирано
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар