Някой скоро да са му писали или случайно да знае какви пари е и колко точки се взимат!? Благодаря предварително колеги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за говорене по телефона?
Collapse
X
-
Колегата Kuku беше изчерпателен! Аз ще потвърдя от личен опит! Повече не повторих! :DAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
И BT handsfree имам, и с кабел, но сега чакам ей ТОВА да ми дойде от DealExtreme.Ще докладвам как е, само да дойде.Но ще ми се наложи да ми кажете, как да направя така, че да имам ток до запалката, когато не съм на контакт.На Tipo е така, на Brava не.Ако има някъде във форума показана модификацията, моля посочете ми линк..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
dobrujanetza написа:Kъм днешна дата по-скъпите телефони се продават с ’’хендсфри’’-толкова ли е трудно да се включи в телефона А който не иска да му виси кабел-има и блутут слушалки.
Коментар
-
Malone написа:...Но ще ми се наложи да ми кажете, как да направя така, че да имам ток до запалката, когато не съм на контакт.На Tipo е така, на Brava не.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Няма, не знам защо така е направено, сигурно има причина.На Opel Omega, не от най новите, а от предния модел, също няма, както и на Subaru Tribeca. За други нямам наблюдения.Сигурност, знам ли ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Tempras написа:Къде тва? В нашия квартал няма кьорава кука...
Коментар
-
mnpenchev
Аз пък забелязвам, че е мода да се говори и шофира едновременно, всеки 5ти го прави, ако бях един катаджия да съм забогатял от награди за преизпълнение на нормата за глобени шофьори-приказливци.
Коментар
-
Malone написа:И BT handsfree имам, и с кабел, но сега чакам ей ТОВА да ми дойде от DealExtreme.Ще докладвам как е, само да дойде.Но ще ми се наложи да ми кажете, как да направя така, че да имам ток до запалката, когато не съм на контакт.На Tipo е така, на Brava не.Ако има някъде във форума показана модификацията, моля посочете ми линк.THE DRUMMER!!!
Коментар
-
Malone написа:И BT handsfree имам, и с кабел, но сега чакам ей ТОВА да ми дойде от DealExtreme.Ще докладвам как е, само да дойде.Но ще ми се наложи да ми кажете, как да направя така, че да имам ток до запалката, когато не съм на контакт.На Tipo е така, на Brava не.Ако има някъде във форума показана модификацията, моля посочете ми линк.Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар