Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт за говорене по телефона?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Акт за говорене по телефона?

Някой скоро да са му писали или случайно да знае какви пари е и колко точки се взимат!? Благодаря предварително колеги.

50лв. - 6т.Чети ЗДП колега

Коментар

питай колежката maiska - тя много добре знае
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Колегата Kuku беше изчерпателен! Аз ще потвърдя от личен опит! Повече не повторих! :D
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

И аз потвърждавам. Ама съм бил свидетел. :D
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Kъм днешна дата по-скъпите телефони се продават с ’’хендсфри’’-толкова ли е трудно да се включи в телефона А който не иска да му виси кабел-има и блутут слушалки.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

И BT handsfree имам, и с кабел, но сега чакам ей ТОВА да ми дойде от DealExtreme.Ще докладвам как е, само да дойде.Но ще ми се наложи да ми кажете, как да направя така, че да имам ток до запалката, когато не съм на контакт.На Tipo е така, на Brava не.Ако има някъде във форума показана модификацията, моля посочете ми линк.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

dobrujanetza написа:
                Kъм днешна дата по-скъпите телефони се продават с ’’хендсфри’’-толкова ли е трудно да се включи в телефона А който не иска да му виси кабел-има и блутут слушалки.
                Благодаря на всички ви за мненията.А относно това че новите телефони имат хендсфрий знам че имат ама на мен ми се налага изключително рядко да ползвам телефон по време на каране... това беше едно от малките изключения движех се с 20 в едни тясни улички и просто не сметнах за нужно да спирам... Благодаря все пак на всички.

Коментар

Къде тва? В нашия квартал няма кьорава кука...
                  1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Malone написа:
                    ...Но ще ми се наложи да ми кажете, как да направя така, че да имам ток до запалката, когато не съм на контакт.На Tipo е така, на Brava не.
                    Човек винаги има какво ново да научи дори за коли, които си мисли, че познава детайлно. Мислех, че всички коли имат ток до запалката през цялото време...
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Няма, не знам защо така е направено, сигурно има причина.На Opel Omega, не от най новите, а от предния модел, също няма, както и на Subaru Tribeca. За други нямам наблюдения.Сигурност, знам ли ...
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Tempras написа:
                        Къде тва? В нашия квартал няма кьорава кука...
                        Аз съм от Враждебна и тука няма... ама в кв Изгрев отивах за приятелката в едни улички тесни тесни 2 коли се разминават само с изчакване и ония там спрели... а тая овца дори нямаше стоп палка застана пред колата за да ме спре... та забраих да кажа и че беше жена първия ми акт написан от жена...

Коментар

Аз пък забелязвам, че е мода да се говори и шофира едновременно, всеки 5ти го прави, ако бях един катаджия да съм забогатял от награди за преизпълнение на нормата за глобени шофьори-приказливци.

Коментар

Malone написа:
                            И BT handsfree имам, и с кабел, но сега чакам ей ТОВА да ми дойде от DealExtreme.Ще докладвам как е, само да дойде.Но ще ми се наложи да ми кажете, как да направя така, че да имам ток до запалката, когато не съм на контакт.На Tipo е така, на Brava не.Ако има някъде във форума показана модификацията, моля посочете ми линк.
                            Офф.!Колега,преди колко време си поръчал от dealextreme че и аз пуснах едни неща и искам да знам колко горе-долу ще чакам и дали въобще пристигат пратките оттам!Благодаря и извинете за спама!
                            THE DRUMMER!!!

Коментар

Malone написа:
                              Коллега не се набутвай с тази играчка. Купих си подобно нещо и трябва да съм откровен, че първо звука е ужасен, второ вградения микрофон е мнооого нечувствителен и насрещния с когото говориш чува основно шум. А за музиката ..............трагедия.
                              Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Working...
                              X