Колеги помагайте с идеи. Във аудиовхода на дънната платка имах преходник от стерео към чинч. Въпросния преходник се е счупил и половината е останала вътре в буксата на дъното. Опитах се да го изчопля с игла ама не стана. Опитах и с моментно лепило да го лепна и да го извадя ама пак ударих на камък. Лошото е доколкото си спомням вътре в аудиовхода има пластина която притиска буксата. Давайте идеи пък утре вечерта съм отделил време да се занимавам и ще се опитам да изкарам парчето. Крайният вариант с разпояването на конектора от дъното и разглобяване май вече съм го отхвърлил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да извадя счупена букса от аудиото на дънната платка ?
Collapse
X
-
Имах същия проблем. Китайския преходник стана на парчета вътре. Взех една клечка за зъби, намазах и връхчето с капчица и я вкарах вътре. След няколко секунди за нея беше залепнало парчето, то е кухо и вътре се мушка клечката. Успех.П.П от тогава звуковата работи от дъжд на вятър. Нещо се е прецакало и много рядко и намира изхода за аудиото. Писна ми от нея, ще си взема един Creative на PCI от най-евтините и няма да му завирам китайски преходници от 50ст., не че човек има избор там, да ми е за урок.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
ЗА съжаление края на останалото парче е плътен и не мога да му мушна каквото и да е отзаде Откъм платката също няма дупка. Поялника не ми е любимия инструмент и най-много да замине дъното , а точно съм го спазарил вече и се каня да се ъпгрейдвам. Снимки ще направя малко по-късно. Въоръжил съм се с най-тънките пинсети които намерих и с чука без който не може да се мине и го почвам след малко.Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар