Колеги най-добре спрете на некой Лукойл и си вземете списанието "Авто мото свят"(1 левче).Всичко е описано подробно карти,етапи.Само не ми става ясно 1 час преди първия автомобил ли ще затварят отсечките или 2.В списанието пише един,а по форумите казват два!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли колеги които ще посетят рали "България"
Collapse
X
-
Тежък инцидент помрачи юбилейното 40-о рали България, след като навигаторът на швейцарския пилот Бриан Лавио загина при катастрофа в седмия специален етап от надпреварата. Състезанието бе прекратено. До този момент едноличен лидер в ралито бе италианецът Джандоменико Басо. Източник: Club F1SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
пренудително спиране ....http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=375984 Вчера иначе бяхме и ние с Янко,беше много хубаво ..........."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
krasio_79bs написа:За това ни липсвахте на Люляците.Да пуснете по някоя снимка."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Аз ще кача снимки от днес.. за съжаление минаха само 4-5 коли и стана нещастието!! Флавио Гулиелмини e починалият навигатор... Мир на праха му.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
рали
не можах да стигна днес на време Нали ходихме и на срещата а и то последните етапи се отложиха ама Пунтото е първо http://www.news.rallybulgaria.com/news_bg.php?r5=_5
Коментар
-
Фен съм на рали спорта, но не следя чак толкова отблизо този вид автомобилни състезания. Някой знае ли дали FIAT имат намерение да влязат в WRC? Ако можеха да го направят чрез LANCIA би било збъдната мечта на много фенове на легендарната марка, която доминираше безпощадно в близкото минало.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар