ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автокаско
Collapse
X
-
http://www.instrade.bg/Quote/start.php Калкулатор за каско.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Да кажа при мен как е било,няма да казвам фирмата,но ако колата е над 10 години има експертна оценка.Но имаш и предел на сумата.На мен лично са ми казвали да отида да проверя цените и труда дава ли са ми един предел на сума и са ми казвали-ако успееш да спестиш или да сведеш до минимум вземаш процент от останалите пари.Така,че тук вече идва моралния проблем-дали да си реален и морално чист пред съвеста си или да си гледаш своята печалба.Затова и има фирмички като лев инс,бул инс и още 1-2 подобни.а В АЛИАНЦ МИ ДАДОХА И 45 ЛВ ЗА РАЗХОДИ ЗА ЗАГУБА НА АВТОМОБИЛА ЗА 5 ДЕНА.Тези 45 лв не ми се включваха в общата сума.А обикновено фирмaтa не смята труда,след като е стара кола или на по-ниска ГО ИЛИ КАСКО.Сега за промяната на условията-да променят се,но за цените или процента на спад на части и услиги.И все пак,ако имаш познат експерт,оценил или инспектор и т.н в фирмата може да се надяваш на нещо.За това на по-добрата фирма и малко по-скъпото ГО ИЛИ КАСКО.В алианц и виктория отстъпките са от 10-30%."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
cenitel написа:Да кажа при мен как е било,няма да казвам фирмата,но ако колата е над 10 години има експертна оценка.Но имаш и предел на сумата.На мен лично са ми казвали да отида да проверя цените и труда дава ли са ми един предел на сума и са ми казвали-ако успееш да спестиш или да сведеш до минимум вземаш процент от останалите пари.Така,че тук вече идва моралния проблем-дали да си реален и морално чист пред съвеста си или да си гледаш своята печалба.Затова и има фирмички като лев инс,бул инс и още 1-2 подобни.а В АЛИАНЦ МИ ДАДОХА И 45 ЛВ ЗА РАЗХОДИ ЗА ЗАГУБА НА АВТОМОБИЛА ЗА 5 ДЕНА.Тези 45 лв не ми се включваха в общата сума.А обикновено фирмaтa не смята труда,след като е стара кола или на по-ниска ГО ИЛИ КАСКО.Сега за промяната на условията-да променят се,но за цените или процента на спад на части и услиги.И все пак,ако имаш познат експерт,оценил или инспектор и т.н в фирмата може да се надяваш на нещо.За това на по-добрата фирма и малко по-скъпото ГО ИЛИ КАСКО.В алианц и виктория отстъпките са от 10-30%.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Абе вие луди ли ме правите.ЕТО помня един случай.Вектра 99 година блъска един голф 4 отзад.Голфа идва и му се оценя щетата,отива до софия,те там дават една сума в случая ми казаха максимално 1440лв.Така аз определям от кое колко да се спести и кое може да се поправи,а не да се заменя.Началника ми дава съвет да му пиша около 900-920лв и така от останалите пари ще се спести и аз получавам малък бонус.Така колегата с голфа не бе доволен,но явно нямаше голяма нужда и си доплати от себе си.Така поне си каза,че каквото трябва от него.СЕГА разбра ли ме."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Коментар
-
cenitel написа:Абе вие луди ли ме правите.ЕТО помня един случай.Вектра 99 година блъска един голф 4 отзад.Голфа идва и му се оценя щетата,отива до софия,те там дават една сума в случая ми казаха максимално 1440лв.Така аз определям от кое колко да се спести и кое може да се поправи,а не да се заменя.Началника ми дава съвет да му пиша около 900-920лв и така от останалите пари ще се спести и аз получавам малък бонус.Така колегата с голфа не бе доволен,но явно нямаше голяма нужда и си доплати от себе си.Така поне си каза,че каквото трябва от него.СЕГА разбра ли ме.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
cenitel написа:Абе вие луди ли ме правите.ЕТО помня един случай.Вектра 99 година блъска един голф 4 отзад.Голфа идва и му се оценя щетата,отива до софия,те там дават една сума в случая ми казаха максимално 1440лв.Така аз определям от кое колко да се спести и кое може да се поправи,а не да се заменя.Началника ми дава съвет да му пиша около 900-920лв и така от останалите пари ще се спести и аз получавам малък бонус.Така колегата с голфа не бе доволен,но явно нямаше голяма нужда и си доплати от себе си.Така поне си каза,че каквото трябва от него.СЕГА разбра ли ме.MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
-
Незнам колко по ясно да го обясня,въпреки че не е по темата.Фирмата която трябва да ви обещети има ясна представа колко ви излиза всичко(зависи от фирмата дали в сумата влиза и труда).От там нататък,тя решава колко да ви даде,коя част да е нова или да се поправи и на каква стойност да ви я оцени.Когато колата е стара(над 7-10 години)фирмата винаги прави врътки с замяна или поправка на частите.Това е.Вие блъскате някого отзад и човека отива оценят му щетите,ако е обикновен клент получава по-малко,ако има познат получава колкото може сума по-близо до реалната му.Е сега дано разберете."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Коментар
-
cenitel написа:Незнам колко по ясно да го обясня,въпреки че не е по темата.Фирмата която трябва да ви обещети има ясна представа колко ви излиза всичко(зависи от фирмата дали в сумата влиза и труда).От там нататък,тя решава колко да ви даде,коя част да е нова или да се поправи и на каква стойност да ви я оцени.Когато колата е стара(над 7-10 години)фирмата винаги прави врътки с замяна или поправка на частите.Това е.Вие блъскате някого отзад и човека отива оценят му щетите,ако е обикновен клент получава по-малко,ако има познат получава колкото може сума по-близо до реалната му.Е сега дано разберете.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Абе за да не разтягаме локуми,не пожелавам на никой да има такива разправии,а за колегата с въпроса.Най-коректни са алианц,армеец и виктория.Най-еврейски за лев инс,бул инс и евро инс.Ти си избираш сам.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Коментар
-
cenitel написа:Незнам колко по ясно да го обясня,въпреки че не е по темата.Фирмата която трябва да ви обещети има ясна представа колко ви излиза всичко(зависи от фирмата дали в сумата влиза и труда).От там нататък,тя решава колко да ви даде,коя част да е нова или да се поправи и на каква стойност да ви я оцени.Когато колата е стара(над 7-10 години)фирмата винаги прави врътки с замяна или поправка на частите.Това е.Вие блъскате някого отзад и човека отива оценят му щетите,ако е обикновен клент получава по-малко,ако има познат получава колкото може сума по-близо до реалната му.Е сега дано разберете.MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар