Ето снимки от процеса по изработката не кои знае какво ама на мен си ми харефа.Кажете си и вие мнението.ето и снимккитеТемата е по скоро за "Общи приказки" затова я местя там! kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля с музиката която си направих в уното
Collapse
X
-
пич си :D ,размерите(обема) по твоя бас ли са направени с програмката,кутията ме кефи много,сега и аз трябва да правя за "новата" кола,защото няма да имам място за мойта кутия,та дай номер на ICQ ако имаш да те поразпитам за тази програмкаусилвателят е тъндър май (от най малките) ако е-по добре го разкарай и сложи друг ако обичаш да слушаш силно музика
Коментар
-
Re: Да се похваля с музиката която си направи в уното
niksun написа:Ето снимки от процеса по изработката не кои знае какво ама на мен си ми харефа.Кажете си и вие мнението.ето и снимкките
Коментар
-
Ами как защо нети ли харесва как изглежда.Ами принципно я смятах да я прилепя до седалката с този наклон към седалаката ама в последствие реших че няма да загубя много място а така по ми хареса.А и по този начин може да се слага и в други коли без да се губи от обема на багажника.Например в колата на баща ми.
Коментар
-
niksun написа:Ами как защо не ти ли харесва как изглежда.Ами принципно я смятах да я прилепя до седалката с този наклон към седалаката ама в последствие реших че няма да загубя много място а така по ми хареса.А и по този начин може да се слага и в други коли без да се губи от обема на багажника.Например в колата на баща ми.
Коментар
-
Uneek написа:Абе пичове я дайте линк нещо за тая програмка, а ако няма линк поне кажете как се казва? Че нещо се заинтригувах и аз да си правя кастъм музичкаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:Uneek написа:Абе пичове я дайте линк нещо за тая програмка, а ако няма линк поне кажете как се казва? Че нещо се заинтригувах и аз да си правя кастъм музичка
Коментар
-
Uneek написа:geshabeli написа:Uneek написа:Абе пичове я дайте линк нещо за тая програмка, а ако няма линк поне кажете как се казва? Че нещо се заинтригувах и аз да си правя кастъм музичкаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli ако ми я пуснеш и на мен имаш почерпка като се видим че и аз ще сменям сандъка - утре ми пристига говорителя Пионеер 12 " да сметна една кутиика за него - stan_slav@mail.bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар