Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля с музиката която си направих в уното

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля с музиката която си направих в уното

Ето снимки от процеса по изработката не кои знае какво ама на мен си ми харефа.Кажете си и вие мнението.ето и снимккитеТемата е по скоро за "Общи приказки" затова я местя там! kiro_of_the_day

Браво старал си се
    Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

пич си :D ,размерите(обема) по твоя бас ли са направени с програмката,кутията ме кефи много,сега и аз трябва да правя за "новата" кола,защото няма да имам място за мойта кутия,та дай номер на ICQ ако имаш да те поразпитам за тази програмкаусилвателят е тъндър май (от най малките) ако е-по добре го разкарай и сложи друг ако обичаш да слушаш силно музика

Коментар

Абе за усилватела съм намислил по натам да си купя някои по хубав ама за момента нямам пари.ICQ-244-790-315 С каквото мога ще ти помогна.

Коментар

Re: Да се похваля с музиката която си направи в уното

niksun написа:
          Ето снимки от процеса по изработката не кои знае какво ама на мен си ми харефа.Кажете си и вие мнението.ето и снимкките
          Кутията е станала перфектна, при положение, че е направена с подрьчни средства!Но вьпроса ми е : защо си избрал точно такава форма?

Коментар

Ами как защо нети ли харесва как изглежда.Ами принципно я смятах да я прилепя до седалката с този наклон към седалаката ама в последствие реших че няма да загубя много място а така по ми хареса.А и по този начин може да се слага и в други коли без да се губи от обема на багажника.Например в колата на баща ми.

Коментар

niksun написа:
              Ами как защо не ти ли харесва как изглежда.Ами принципно я смятах да я прилепя до седалката с този наклон към седалаката ама в последствие реших че няма да загубя много място а така по ми хареса.А и по този начин може да се слага и в други коли без да се губи от обема на багажника.Например в колата на баща ми.
              Имах впредвид, дали тази форма е акустично подбрана, обикновенно правят паралелепипед!

Коментар

чудесно си се справил ама и в тая астричка там от снимките бих се повозил
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Абе пичове я дайте линк нещо за тая програмка, а ако няма линк поне кажете как се казва? Че нещо се заинтригувах и аз да си правя кастъм музичка

Коментар

Uneek написа:
                    Абе пичове я дайте линк нещо за тая програмка, а ако няма линк поне кажете как се казва? Че нещо се заинтригувах и аз да си правя кастъм музичка
                    Bass Box Pro 6Нямам линк но ако искаш ще ти я пратя на меил.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
                      Uneek написа:
                      Мерси предварително! мейла ми е golfo@abv.bg

Коментар

Uneek написа:
                        geshabeli написа:
                        Uneek написа:
                        Мерси предварително! мейла ми е golfo@abv.bg
                        Ок довечера ще ти я пратя че сега съм на работа. Кутията е станала перфектна. Трябва да дойдеш на срещите някой път с нея да я чуем как звучи. А за тъндъра...има и по-лоши усилватели. Важното е че говорителя ти е ок. Просто не го надупвай много.Аз лично съм се захванал с една кутия с китайски говорител...може би правя възможно най-бюджетния измислен някога бас. Ще видим какво ще стане. Кутията ми е "на ухо" правена щото говорителя няма параметри, естествено.В момента правя един усилвател по руски планове от нета...дано да тръгне накрая.

Коментар

geshabeli ако ми я пуснеш и на мен имаш почерпка като се видим че и аз ще сменям сандъка - утре ми пристига говорителя Пионеер 12 " да сметна една кутиика за него - stan_slav@mail.bg

Коментар

Пращам ви я ама на няколко части че е 11мб.

Коментар

Благодаря колега сега ще се пробвам как се работи с това чудо

Коментар

Working...
                              X