Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко жени има във форума...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко жени има във форума...

...

78 са жените :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз съм една от тях, сигурно ми личи Но това не ми пречи да съм голяма почитателка на фиатите. Едно време си мечтаех за Уно, после за Типо, после за Темпра, после за Чинкуеченто, сигурно защото живях 9 месеца в Италия с родителите си, и се нагледах на Фиати После си купих Пандата, а вчера и Темпрата.. Сега си мечтая някой ден да имам новата Панда, но това няма да е в близките години..

Коментар

И аз съм жена - както сигурно си личи по постовете ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Дотук само двечки сме си признали ...Хайде, колежки да се преброим!
        TEMPRA 1.6 i.e. S

Коментар

Ето ме и мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_42

Коментар

Качеството за сметка на количеството! ...Е може да не сме много, но пък сме готини! И може да не разбираме толкова много от коли, но обичаме фиатите!
            Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!

Коментар

tonychka написа:
              Качеството за сметка на количеството! ...Е може да не сме много, но пък сме готини! И може да не разбираме толкова много от коли, но обичаме фиатите!

Коментар

Здравейте и от мен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                Типо 1.6

Коментар

tonychka написа:
                  Напълно съгласен с теб, само красиви дами в нашия форум! Но гледам едва няколко от тях се "издават", явно другите са срамежливи

Коментар

me_to_u написа:
                    Но гледам едва няколко от тях се "издават", явно другите са срамежливи
                    Издаващите се са ми комшийки

Коментар

Е то за това харесват фиат. То покрай твойто пунто и мало и голямо и мъже и жени се зарибиха на тема фиат . Ся остава и тея дето не са ти комшийки да пропишат

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

NIGHT^WALKER написа:
                        Е то за това харесват фиат. То покрай твойто пунто и мало и голямо и мъже и жени се зарибиха на тема фиат . Ся остава и тея дето не са ти комшийки да пропишат
                        Ахам! jorko-Президент!!!

Коментар

Mitko написа:
                          Една от колежките аз я навих да си купи FIAТ.
                          А такаа, а почерпи ли те после?

Коментар

привет

Привет и от мен не знам дали това се брои за фиат-фенка, но ги имам имам два и си ги обичам и двата: пунто и уно, или както ги нарича синчето ми съкратено "пуно" heraldita :-*
                            Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

И аз съм тук макар и по рядко Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Коментар

Working...
                              X