Та мрежата е PPPoE без никакви защити, рутера е WRT54GL с tomato, а проблема е че след рутера връзката става много лоша. Към него са свързани кабелно един комп и съответно лаптоп. Правя тестове със всякакви скоростомери и т.н. и уж всичко е наред, а да речем клип във ВБОКС не може да го зареди ...Чувал съм някакви неща дето не ги разбрах че интернета на който съм че с рутер връщал някакви пакети обратно и мрежа се скапвала и такива работи и че трябвало да се сложи статично IP и незнам си какво ...Та някой ако помгне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за рутер
Collapse
X
-
u_bo
така с тези данни дето си дал - само може да се гадае:-как е когато ППОЕ е директно на 1 от комп. ?- как е с друг фирмуер?как е с друг рутер с фабричен фирмуер?и после може да се мисли
Коментар
-
Съвсем възможно е пък доставчика му да реже TTL... Но това според мен трябва да се види на място, а не да се гадае в автомобилен форум...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Рутера е на Аксес Пойнт. И от YouTube зарежда мн бавно. С фабричния фирмуер незнам как е, но като четох из интернет с него повече проблеми мога да си навелка. С друг рутер няма как да пробвам .. TTL ограничение няма.. Някакви неревоятни неща ми казват тия спийд тестове.. прилагам снимкиFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Re: Въпрос за рутер
Interceptor написа:Та мрежата е PPPoE без никакви защити, рутера е WRT54GL с tomato, а проблема е че след рутера връзката става много лоша. Към него са свързани кабелно един комп и съответно лаптоп. Правя тестове със всякакви скоростомери и т.н. и уж всичко е наред, а да речем клип във ВБОКС не може да го зареди ...Чувал съм някакви неща дето не ги разбрах че интернета на който съм че с рутер връщал някакви пакети обратно и мрежа се скапвала и такива работи и че трябвало да се сложи статично IP и незнам си какво ...Та някой ако помгнеPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
То и при 32 байта "сее", какво ли ще е при по голям пакет, прав е ilkor..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
u_bo
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар