Въпреки трагедията на тези хора винаги ще си намерим няква причина за дрязги...спрете се ве!Който има възможност и желание, нека да помогне на колегата от пежо форума...морално или материално! Браво за мнението на iuly_vn...аз не мога да бъда толкова силен в такъв момент. Част от мнението ти, нямащо нищо общо с темата е модерирано.Следващият път, ако имаш да питаш нещо подобно - има си раздел "за форума", направи го там.Модераторите не са длъжни да дават обяснения за своите решения. Прочетете правилата на форума и ги спазвайте!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към всичи вас., Моля разпространете информацията
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Много неприятна случка, което не е причина за призоваване към вендета. Надявам се убиецът да си получи заслуженото - това е най-малкото, което може да бъде направено. Дано роднините имат сили да се борят да му издействат доживотна присъда. Спомням си, че по новините даваха жената и внучето (ако не се лъжа) след ареста, които спокойно си продължаваха почивката.... бях се опулила на 4 очи... но хора всякакви.Освен това може ли авторът или някой модератор да добави текста от форума - много е неприятно да скачаш от форум на форум, за да намериш след няколко страници за какво точно става въпрос.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Humppa
Не, не, не, не, не, не, не...До кога?До кога по дяволите?До кога по дяволите в тази шибана държава животът на младите струва 35 стотинки?Не!Пиша този пост със съзли на очи, Господи, разревал съм се като малко дете и не мога да се успокоя.Изказвам най-искрените си съболезнования на близките и приятелите на това момче!Поколн пред паметта му!!!!!Спомнете си преди години как бившият военен Симено Мечев простреля Стойчо Стоилов (футболист на Литекс, след мач с ЦСКА)!!!Не бива да се позволява на бивши военни да носят оръжие! Тях 20-годишната служба ги здухва тотално! На тях може да им се позволи да носят само водни пистолетчета!ПОКЛОН!!!
Коментар
-
Най-ужасното, което може да се случи на този свят, е родител да надживее детето си.В близките няколко години толкова млади хора загинаха от насилствена смърт, че отсега се страхувам за децата си.Потресена съм до дъното на душата си. От цялото си сърце съчувствам на семейството на момчето, защото знам какво е.НЕКА ПОЧИВА В МИР!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар