Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към всичи вас., Моля разпространете информацията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба към всичи вас., Моля разпространете информацията

Една неприятна случка,взета от форума на Опел,а те от форума на Пежо
    На 29.06.2009г. беше застрелан Григор Николов на 20 години... моят шурей - братчето на жена ми.Бил е застрелян брутално от упор с един единствен изстрел на плажа на Иракли .... В СПОР ЗА МЯСТО ЗА ПАЛАТКА!!!!Убиецът е 55-годишен бивш военен, пенсиониран. По време на убийството жената на пенсионера и двете му внучета са били в палатката им наблизо до мястото на екзекуцията.Убиецът бил арестуван за 72 часа, впоследствие му е наложена постоянна мярка за неотклонение до приключване на делото.В медиите се изписаха какви ли не глупости по адрес на нашия Гого и неговата компания - че били наркомани, пияници, скандалджии, хипари и какво ли още не.Гледам и не вярвам на ушите си ...Тия хора толкова ли са озверели, толкова ли са станали апатични, толкова ли са станали ограничени в мисленето си, че говорят и пишат толкова много несмислени неща?!Иска ли някой да му покажа как плаче майката на Гришо? Иска ли някой да му покажа как вие сестрата на Гришо? Иска ли някой да му покажа снимка отпреди 2 седмици на Гришо, и снимка отпреди 3 дена на Гого?СТРАШНО Е!!!!!!!1. Изкараха Гришо и останалите наркомани - нима те са направили всичките експертизи по дознанието?!2. Изкараха цялата компания на Гришо побойници - нима те са били там И ЗНАЯТ ТОЧНО КАК Е СТАНАЛО ВСИЧКО И КОЛКО ДУШИ СА БИЛИ ОТ КОМПАНИЯТА НА ГРИШО? ... И дали са били много от компанията на Гого с/у един бивш военен.... а дали пък не са били много от компанията на бившия военен с/у един Гришо?! ТАМ ЛИ БЯХА, ЧЕ СЕ ИЗКАЗВАТ ТОЛКОВА НЕПОДГОТВЕНИ?!3. Масово плюят по адрес на софиянци и шопи... НИМА ТЕ МУ ИЗДАДОХТЕ ЛИЧНАТА КАРТА, ТА ЗНАЯТ СЪС СИГУРНОСТ ОТКЪДЕ Е МОМЧЕТО? Мога да им покажа колко софиянци има във фирмата, в която работя? И дали софиянци са преобладаващите? Ще ви разочаровам - те са малцинството.4. Да застреляш човек от упор - това според вас нормално ли е?! Да отидеш на почивка на море с един боен, един газов, и 3 ротвайлера ... този човек на почивка ли е бил тръгнал, или с ясната идея да ползва оръжието?5. Да застреляш хладнокръвно човек и да играеш табла с някои лица, докато дойде линейката?6. Нещо миналото на този господин намирисва ... май и там човекът ще бере ядове, даже и от затвора.7. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!Най-накрая искам да кажа нещо съществено за нашето братче Гого - единствената дупка в ръката на Гого беше от системата, която му е била сложена в линейката. Никой не е безгрешен, всеки има трески за дялкане. Той си имаше принципи и идеали, които отстояваше. И един ненормален човек решава да се противопостави на принципите на Гого с пистолет ... много мъжка постъпка!*********На всички негови приятели и познати иксам да кажа, че Гого го погребахме на 02.07.2009.Погребението беше незабравимо, страшно .... и зловещо.В мига, в който искахме да занесем ковчега към гробището, небето притъмня, и се изсипа най-поройният дъжд, който съм виждал в живота си!!! 45 минути не спря да вали, нямаше как да си покажем носовете извън навеса!!! Небето се беше разпрало - Господ не си го искаше!!!! След тези 45 минути удари така гръмотевица на метри от къщата, от която сърцето ми отиде в петите!Тръгнахме да караме ковчега с катфалката към гробището - КОЛАТА ОТКАЗА ДА ЗАПАЛИ!!!Вкъщи има една лампа, свързана към вентилатора в банята. Тази лампа не работеше повече от година .... на 01.07.2009, на Джулая морнинг, ЛАМПАТА СВЕТНА!!!!Аз съм човек, който не вярва в свърхсили ... не, не се изразих правилно - НЕ ВЯРВАХ ... но вече вярвам. Момчето ни продължава да живее в сърцата ни и завинаги ще остане там.***********Обещаваме незабравим помен за 40-те дни на нашето братче на 08.08.2009г. Всички негови приятели и познати ще бъдат уведомени, впоследствие ще получат информация и от пресата.Сбогом, Гришо!!! Винаги ще те обичаме, ще ни липсваш, и когато онази лампичка вкъщи светне, ще знаем, че си ни дошъл на гости.СБОГОМ!Твои кака, батко, мама, тати ... НО КАКВО ДА ОБЯСНИМ НА МАЛКИЯ ТИ ПЛЕМЕННИК?!?! Ще му кажем, че си отишъл на небето да помагаш на Дядо Боже, и да пазиш децата. СБОГОМ.
    http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=60429&hl=
    Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
    ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
    ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
    ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

баси ужаса
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Много жалко,много лошо и гадно.Нямам думи,тъгата е огромна БЪЛГАРИЯ
      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

http://www.mbclub.bg ; http://www.americancarbg.com ; www.napravisam.bg (май изтриха темата ) www.vwclub-bg.org засега успях там да пусна темата! Който може да помогне и има желанието нека го направи! Нека този случай не остане неразкрит! Лека му пръст на момчето.....
        MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Нямам думи ..... момчето ми е кажи речи набор. Мир на праха му и искрени съболезнования към близките му. Дано има правосъдие и вкарат тоя болен мозък доживот !
          Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
          Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Наистина е ужасно...незнам какво може да н кара един човек да утрепе друг човек ,като куче...немога да го проумея! Или този с оръжието е бил ненормален или е бил адски ужасен и ... нямам думи! Многа е страшно, мир на праха на убитото двайсет годишно момче.
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ето какво постнах в техния форум, поствам го и тук: Приеми и моите искренни съболезнования. Жалко за младото момче. Прочетох пост във Фиат-форума и реших да изкажа съболезнованията си. Случилото се е повече от ужасно. Нямам думи просто и ми е трудно да пиша. Защото каквото и да напиша ще е малко. Смърт за убиеца, затвор до живот. Лека му пръст на момчето... Каквото и да кажа ще е все малко. Все недостатъчно, защото утре пак ще се случи същото. Преди година във Варна, телохранители убиха пред една дискотека, младо момче. Студент в чужбина. Убиха го затова че пред дискотеката е заговорил една мръсница, която насъскала гардовете кучета. Убиха го с един удар в тила. Защото просто е зговорил малоумното създание. За жалост се вдигна само много шум и после нищо. И само това ли е?!? Колко хора си отидоха, нелепо. Страната с нейните управници и закони ли ни е виновна? Защо в другите страни има правосъдие? Защо в България няма такова? Защото вината е най вече наша. Защото пишем говорим и после забравяме, надявайки се че лошото е минало и ни предстоят само хубави неща от тук нататък. А то се завръща отново, сякъш ни се смее зад ъгъла и иска да ни покаже че е още тук, че ще продължи всичко, ще се върне тоя ад и че ние пак ще замълчим и ще търпим. Ние сме си виновни! Защото с изключение на тоя случай, почти не правим нищо! Предполагам че и във вашият форум се събирате. Ми направете и една среща в деня на процеса. В съда. Нека се съберем няколко хиляди души от няколко форума и да видим дали няма да ни чуят и дали няма да се замислят. Нека го направим не само в памет на момчето, ами и за нашите деца. Имам син на тая възраст и само Бог го пази, като реши да излезе с приятелката си. Нека да направим нещо за тия деца, най после. А силата е в нас, защото сме много. Знам че почти всеки мисли като мене. Предлагам следващата среща на форума Ви да е пред Народното събрание, а по следващата пред съда в деня на процеса. Ще пиша същото и в моя форум, където се обсъжда тоя случай. А после след процеса, да минем през адреса на тоя нагъл убиец. И всеки един от нас да извика по един път УБИЕЦ,УБИЕЦ,УБИЕЦ... Представяте ли си думата УБИЕЦ, как ще прозвучи повторена десетки хиляди пъти. И какъв ефект ще има. Чак тогава управляващите ще се стреснат и ще разберат че силата не са те, а всички НИЕ, които живеем в тая страна и се наричаме-БЪЛГАРИ. За Бога БЪЛГАРИ! Нека сложим край на това най-после! ВРЕМЕ Е!
              Fiat Marea TD100

Коментар

И аз постнах, но ми искат одобрение на поста. Вероятно, защото ми беше първият в техния форум. А ти си куотнал малко погрешно един ред над поста си.Пуснах темата и в друг форум, този от подписа ми. Момчета и момичета, ХОРА, няма да върнем младия и несправедливо отнет живот на момчето. Но можем да се борим за справедливо наказание! Който както прецени и има като възможност...
                dzvqroto-qnisZ написа:
                Много жалко,много лошо и гадно.Нямам думи,тагата е огромна
                Извън темата, колежке, не за първи път ми правиш впечатление с това. Наистина се чудя, имаш положително излъчване в постовете си, а в същото време от теб лъха ужасяваща неграмотност. Как е възможно това?Дори в профила си ти си написала вместо "Фризьорка" Фризиорка?!? Даваш ли си сметка? ТОВА СЕ УЧИ В НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ! УЖАС!И ще учиш един ден детето си да пише? ТАКА? ЕДИТ:............................................Модераторско решение не се оспорва, нито коментира.Призовавам потребителят да спазва правилата и да подтиска негативните си емоции.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

дойде бате бойко станахме полицейска държава и почнаха да ни трепят тъпи ченгета и военни без да им мигне окот !!! Дано съдята има някой в кратуната си и да прищрака преди да чуне и да каже решението на садъ дано то е "ОСЪДЕН" !

Коментар

Ясно е, че няма да го осъдят. Единсвеното решенеие е вендета. Дано не ми се налага да съм пред такъв избор, но със сигурност бих прерязал гърлото на такъв изрод без никакви угризения и без да ми се вдигне пулса даже.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

За съжаление няма да му направи съда нищо на тоя скапаняк. В нашата скапана държава на тези винаги им се разминава.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

durex_a написа:
                        дойде бате бойко станахме полицейска държава и почнаха да ни трепят тъпи ченгета и военни без да им мигне окот !!! Дано съдята има някой в кратуната си и да прищрака преди да чуне и да каже решението на садъ дано то е "ОСЪДЕН" !
                        Ти изобщо замисляш ли се какво пишеш? Прочете ли кога е било убито момчето, че пишеш такива изказвания, ни в клин ни в ръкав?
                        На 29.06.2009г. беше застрелан Григор Николов на 20 години... моят шурей - братчето на жена ми.

Коментар

Трагедията е голяма!!! Дано има правда!
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

още по зле то беше ясно още преди да го зиберът че той ша е тамПостът няма нищо общо с темата.Отправям ти неофициално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

durex_a написа:
                              още по зле то беше ясно още преди да го зиберът че той ша е там
                              Абе спри да пишеш неграмотните си глупости точно в тая тема бе! При забелязани подобни постове, използвайте бутона "Докладвай мнението".В противен случай действате като модератор в сянка, което се наказва с предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                              X