Не съм чел цялата тема. Ето как може да стане:Contorl Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management. Разцъкай малко и ще видиш как става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към компютърните спецове
Collapse
X
-
Напоследък много археолози, много нещо :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:Или ти е заминала звуковата карта или се сбозил драйвер/windows-а.Май залагам повече на 1ия вариант
Коментар
-
ogi28b написа:Пускам си компютъра сега, докато зареди и докато свърша това онова - гледам станало точно време. Самосверило се е. Windows, братче, кво да ти кажа... XP e, с всички ъпдейти до момента.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ogi28b написа:pool.ntp.org има ли общо с тях?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колеги, имам сериозен проблем. На компютър с инсталирана ОС Windows 7 закачих един харддиск, на който започнах да му инсталирам ОС Windows XP. Тъй като беше ей така пробно, само да видя дали ще започне инсталацията, съвсем забравих да откача онзи харддиск, който е с Win 7. Така уж за пробата, инсталирах цялата ОС. Разбира се, след като откачих тоя харддиск и го сложих на друг компютър - той не работеше. Обаче - сериозният проблем е в това, че сега и 7-цата не работи, защото при стартиране си търси XP-то. Друг проблем е, че нямам наличен диска, от който е инсталирана тази 7-ца. Пробвах поправка с два други подобни инсталационни диска, но и при двата съобщението беше: "System Recovery tool is not compatible with this version of Windows" или нещо подобно. В резултат - не мога да поправя инсталацията по този начин. Самата ОС, която е повредена, е Windows 7 Ultimate с български език (64-битова версия).Въпросът е - има ли някакъв научно доказан начин за ремонт? Преинсталирането е неприемлив вариант.
Коментар
-
Не знам. От там как? Ако знаеш как, ще го пробвам утре. Тук-там из интернета се споменава да се сложи инсталационен диск с Win 7 и от инсталационното меню да се избере Repair. Аз обаче нямам точно моя. Но пък може би бих могъл да го уцеля из необятната Замунда. Горе долу знам кога е инсталиран и предполагам кой би могъл да е. Друг проблем ми е, че нямам къде и как да запиша инсталационно ДВД. Имам една 8 ГБ флашка, която също страда от някаква болест и отказва да се превърне в boot-ваща. Т.е. и инсталационен диск няма да ми е най-лесното нещо за правене...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар