Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към компютърните спецове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм чел цялата тема. Ето как може да стане:Contorl Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management. Разцъкай малко и ще видиш как става.
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
      Не съм чел цялата тема.
      Колегата пуснал темата вече сигурно е сменил компа
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Напоследък много археолози, много нещо :D
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
          Или ти е заминала звуковата карта или се сбозил драйвер/windows-а.Май залагам повече на 1ия вариант
          Лентов кабел слава богу имам бол лаптопи добре,че пасна един от Asus трагна заспа стария кабел беше окислен и аз се зачудих как ама както и да е важното е,че се опрай работата и жената доволна

Коментар

Според компютъра ми, в момента е 01:46 минути на 20.03.2012. При опит за синхронизация получавам съобщение, че датата ми не е актуална, първо да я сверя, после да опитам пак. Досега никога не съм имал проблеми с автоматичната синхронизация. Някой може ли да помогне?
            Прикачени файлове

Коментар

Грешка... написах нещо без да чета... Не съм имал такъв случай до сега ... с Windows XP ли си?
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Свери първо часовника приблизително вярно и тогава дай Update Now.
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Пускам си компютъра сега, докато зареди и докато свърша това онова - гледам станало точно време. Самосверило се е. Windows, братче, кво да ти кажа... XP e, с всички ъпдейти до момента.

Коментар

ogi28b написа:
                    Пускам си компютъра сега, докато зареди и докато свърша това онова - гледам станало точно време. Самосверило се е. Windows, братче, кво да ти кажа... XP e, с всички ъпдейти до момента.
                    Ти ако очакваш винаги автоматичното сверяване да е точно явно си наивник. Понякога се случва NTP сървъра да се е прецакал и неговото време да е всичко друго но не и точно. Аз за това съм сложил NTP сървър, който няма много общо с майкро-меките.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

pool.ntp.org има ли общо с тях?

Коментар

ogi28b написа:
                        pool.ntp.org има ли общо с тях?
                        ’Звинете. Според данните посочени на ntp.org, който безплатен проект явно тъне в мизерия - за Европа сървърът е: europe.pool.ntp.org.Лично аз бих се разшетал малко и бих си намерил някой по-поддържан проект, а грешното сверяване на часа веднъж-дваж може да се дължи или на срив в сървърите или на грешна заявка от Windows. А и за да си още по-прецизен: bg.pool.ntp.org.В оригинал сега видях, че Windows 7 и Windows XP, които нямат проблеми с точния час са настроени на time.windows.com - явно сървърите си им работят ок.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колеги, имам сериозен проблем. На компютър с инсталирана ОС Windows 7 закачих един харддиск, на който започнах да му инсталирам ОС Windows XP. Тъй като беше ей така пробно, само да видя дали ще започне инсталацията, съвсем забравих да откача онзи харддиск, който е с Win 7. Така уж за пробата, инсталирах цялата ОС. Разбира се, след като откачих тоя харддиск и го сложих на друг компютър - той не работеше. Обаче - сериозният проблем е в това, че сега и 7-цата не работи, защото при стартиране си търси XP-то. Друг проблем е, че нямам наличен диска, от който е инсталирана тази 7-ца. Пробвах поправка с два други подобни инсталационни диска, но и при двата съобщението беше: "System Recovery tool is not compatible with this version of Windows" или нещо подобно. В резултат - не мога да поправя инсталацията по този начин. Самата ОС, която е повредена, е Windows 7 Ultimate с български език (64-битова версия).Въпросът е - има ли някакъв научно доказан начин за ремонт? Преинсталирането е неприемлив вариант.

Коментар

А ако закачиш пак диска с ХР-то няма ли да можеш да подкараш машината и оттам да оправиш нещата?

Коментар

Не знам. От там как? Ако знаеш как, ще го пробвам утре. Тук-там из интернета се споменава да се сложи инсталационен диск с Win 7 и от инсталационното меню да се избере Repair. Аз обаче нямам точно моя. Но пък може би бих могъл да го уцеля из необятната Замунда. Горе долу знам кога е инсталиран и предполагам кой би могъл да е. Друг проблем ми е, че нямам къде и как да запиша инсталационно ДВД. Имам една 8 ГБ флашка, която също страда от някаква болест и отказва да се превърне в boot-ваща. Т.е. и инсталационен диск няма да ми е най-лесното нещо за правене...

Коментар

windows7bg.com, регни се, разгледай или само разгледай.... Има начин, не се притеснявай, утре мога повече да ти кажа, че сега вече .... пих една ракия

Коментар

Working...
                                X