една стара песничка по случая: http://vbox7.com/play:e1b80886
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към компютърните спецове
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Та... последно - да слагам ли Линукс!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:kiro_of_the_day написа:Та... последно - да слагам ли Линукс!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:jenshen73 написа:kiro_of_the_day написа:Та... последно - да слагам ли Линукс!?Steliyan's Life!
Коментар
-
Темата е с подходящо заглавие, та да попитам: сега инсталирах един ЮСБ-безжичен мрежов адаптер, но след инсталирането му в лентата с иконките имам 2 иконки за мрежовата връзка - една от WIN-a и една от софтуера на адаптера. Искам да махна едната, ама не се справих на пръв поглед и не ми се ровеше да търся откъде се маха. Мисля, че може да се деинсталира софтуера на адаптера, а да остане само драйвера, така и иконата ще изчезне?Също искам да махна иконката, която е за безопасно премахване на хардуер. Тя се появи след като мушнах ЮСБ-адаптера. Не виждам смисъл да стои там, а и не мисля скоро да го махам адаптерчето, затова и иконката не ми е нужна, само заема място. Win-a е "7", 64-битов. Адаптерът е от комплекта D-Link DKT-110, с рутер DIR-300 и адаптер DWL-G122
Коментар
-
ogi28b написа:Темата е с подходящо заглавие, та да попитам: сега инсталирах един ЮСБ-безжичен мрежов адаптер, но след инсталирането му в лентата с иконките имам 2 иконки за мрежовата връзка - една от WIN-a и една от софтуера на адаптера. Искам да махна едната, ама не се справих на пръв поглед и не ми се ровеше да търся откъде се маха. Мисля, че може да се деинсталира софтуера на адаптера, а да остане само драйвера, така и иконата ще изчезне?Също искам да махна иконката, която е за безопасно премахване на хардуер. Тя се появи след като мушнах ЮСБ-адаптера. Не виждам смисъл да стои там, а и не мисля скоро да го махам адаптерчето, затова и иконката не ми е нужна, само заема място. Win-a е "7", 64-битов. Адаптерът е от комплекта D-Link DKT-110, с рутер DIR-300 и адаптер DWL-G122Steliyan's Life!
Коментар
-
ogi28b написа:Темата е с подходящо заглавие, та да попитам: сега инсталирах един ЮСБ-безжичен мрежов адаптер, но след инсталирането му в лентата с иконките имам 2 иконки за мрежовата връзка - една от WIN-a и една от софтуера на адаптера. Искам да махна едната, ама не се справих на пръв поглед и не ми се ровеше да търся откъде се маха. Мисля, че може да се деинсталира софтуера на адаптера, а да остане само драйвера, така и иконата ще изчезне?Също искам да махна иконката, която е за безопасно премахване на хардуер. Тя се появи след като мушнах ЮСБ-адаптера. Не виждам смисъл да стои там, а и не мисля скоро да го махам адаптерчето, затова и иконката не ми е нужна, само заема място. Win-a е "7", 64-битов. Адаптерът е от комплекта D-Link DKT-110, с рутер DIR-300 и адаптер DWL-G122
Коментар
-
Мислех да го махна изобщо, а не да го спирам да не зарежда. Но и това е вариант. Още не съм пуснал другия компютър де, не съм пробвал предложените решения. jenshen73 - да бе, ръгнах го в ЮСБ-то и никаква реакция от компютъра. Даже не каза че има закачено ново устройство. Учудих се и аз, после без да го вадя - инсталирах нещата от диска, като някъде по средата вече имаше реакция и от компа - каза че има нещо ново и иска драйвери. Сега пък имам друг проблем: включвам фотоапарата да прехвърля снимки, както всеки друг път, и греда! Вместо да премине в режим за сваляне на снимки, блокира със светещ екран. Канон А590 / WIN XP SP3 на HP NC-6000, свързвам го с кабела, включвам го на режим "разглеждане на снимки" и той сам си преминава в другия режим. Правил съм го десетки пъти, не бъркам нищо. Пробвах с друг кабел - същото. Пробвах без ЮСБ-хъб - същото. Кво да го правя сега... По-вероятно да е във фотоапарата проблема, нали?
Коментар
-
Нов въпрос - имам компакт-дискове с музика (digital audio), песните в които са без прекъсване, но при конвертиране в МП3 се накъсват и вече се губи идеята на музиката. Не съм ги конвертирал аз, така си ги свалям от нета. С какво мога да ги направя така, че всички песни да се слеят в едно и да го слушам в МП3, но да звучи като на CD-плеър - да го няма прекъсването между песните?
Коментар
-
ogi28b написа:Темата е с подходящо заглавие, та да попитам:Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Още едно клипче...,в което се обяснява за лоша връзка в бутона за включване.И на мен така ми изгасна диодчето.Забравих да спомена ,че не мисля че са (dead speakers)"умряли колонки",защото при включване на компа си издават звук както и при натискане на QUICKPLAY бутоните в синьо.А и имаше физичка интервенция от моя страна,както съм описал в по-горният пост.Също така не споменах модела на дръгела ,ако е от значение:HP pavilion DV6000 6157EA intel platformпоздравиFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Айде и аз да се включа с въпросче към специалистите тук.Такааа направо по същество вчера разкачих голямата щайга за да я чистя и жената реши да си пусне лаптопа свързвам и буфера и ко става...много гадно грачене викам да не е от буфера пробвах като го закачих на друго устроиство няма грачене няма нищо,но лаптопа си остана с този грачещ звук който ме подлудява все едно нещо е разхлабено по него на моменти се оправя на моменти не?!?!Преинсталирах му драйверите на звука няма майка същата работа!?! Та въпроса ми е от какво може да се е получило това нещо?!?!П.П.Преди да изкарам лаптопа беше в друга стая в която не е топло и се получи много лек конденз дали може и от това нещо да е станало да е окасил някъде???Само дано не се налага ад го отварям.......като знам колко болченца са
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар