Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сравнителни тестове на Фиат Купе срещу конкуренти(eng)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сравнителни тестове на Фиат Купе срещу конкуренти(eng)

Ето малко тестове за тези, които харесват модела Първия е между Купе 20в Турбо, Прелюд ВТИ и Нисан 200 СХ
    Прикачени файлове

...и с Ауди С3
    Прикачени файлове

Коментар

Фаровете на купето са повече от ужасни, ако джамовете не бяха толкова на ниско и задницата не беше така вирната... колата щеше да е ДЪ БЕСТ
      Живея за да карам ТИПО!!!
      Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
      ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
      fiat tipo

Коментар

tipoFEN написа:
        Фаровете на купето са повече от ужасни, ако джамовете не бяха толкова на ниско и задницата не беше така вирната... колата щеше да е ДЪ БЕСТ
        Ти нямаш угода бе човек! Само преди часове в друга тема-http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=4438пишеш:
        tipoFEN написа:
        cooooooooooooooolпълни ме отвсякъде
        Изведнъж фаровете гадни, задницата високо(?), джамовете ниско(?) Ама наистина си е въпрос на вкус. Тея тестове обаче са не за външен вид, а за други показатели.

Коментар

... but what happens afterwards isn’t ordinarily available for L21k. Flex your right foot, no matter what gear you’re in, and you’ll overtake almost anything. Nothing else at the price thrusts so effortlessly, no sounds so delicious as this off-beat five-pot warble and its rasp-and-burble overlay, always smooth, always creamy. Engine and car now match to perfection!Такива слова изречени от едно може би едно безпристрастно списание са много показателни.Колата е великолепна. Много ми става приятно, когато ФИАТ заема такова престижно място. Японският двигател мисля въобще не е за подценяване. По въпроса с дизайна няма спор . Може би единствено задницата на купето ми се струва малко къса, но както казахме това е въпрос на вкус. Не си спомням само двигателя и от интеграле ли беше взет.
          "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
          Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Те характеристиките в таблицата сами говорят кой е по-добър... ,така че какво да умуваме... отново FIAT COUPE
            forza forever

Коментар

абе колко му трябва на човек... купе турбо и... това е!
              "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Ако имах пари за кола като тази, тази кола щеше да е!
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                X