Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Досаден проблем - Skype - РЕШЕНО !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е те тука в тая тема Оги не се бях празнил, но щото нямам какво да кажа Реших обаче да я оспамя, че да се знае - АЗ НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА по КОМПЮТЪРЕН ПРОБЛЕМ! Нямам мнение просто ...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Е т’ва е сериозна приказка!!! НА теб сстъклата не ти ли се потят като си напомпаш гумите с ново масло ?? Аз започвам тогава да пиша по всички теми в газовия раздел, да видим какво ще се получи.. paralesa - иця имах , но руснаците ми откраднаха номера, като ми хакнаха пощата в АБВ. Даже оревах форума към септември миналото лято. От тогава иця не ползвам. Други "месинджъри" не ползвам, защото като питам някой "Какъв ти е месинджъра?", ме гледат като желе в телесница. По - лесно питам "какъв ти е скайпа?". Тъй като голяма част от познатите ми ползват скайп, затова и аз ползвам скайп. Както всички близки са ми абонати на определен гсм-оператор, така и аз съм абонат на него, за да си говорим по-евтино. Та така. ПРобл;емът е че ... вече съм го описал подробно. И за момента нямам друга програма, която ненадейно да ми отваря нови прозорци, затова бих казал - да, само при скайпа го наблюдавам . От няколко дни ми се потят стъклата на колата, какво да правя?

Коментар

Оги, не в тия жеги стъклата ми не се потят, но виж - аз се потя . Но и за двата проблема си имам климатик... Хихихи
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

UP на темата. Докато мислите коя гума има по-голяма площ, някой няма ли да ми каже как да оправя ШИ****Я скайп ???Трих цялата папка с настройки която е в cocuments.....Ogiskypeogi28b - и пак не става, и не става !!!!! Добре е само първия път в който някой ми пише, от там нататъка, на другия ден - някой ако ми напише нещо, един ред, на таск бара се появява нов прозорец като бутон, все едно е активен, отнема ми фокуса от текущия прозорец, но не се визуализира. Това много, ама много ме изнервя.

Коментар

Не знам дали ще помогне, но и при мен проблема, както бях споменал, беше почти същия.Изтрих Скайпа чрез ccleaner при обичайното почистване. И после си свалих скайп от замунда. -> Няма проблем.

Коментар

Току-що и аз го изтрих, този път само с CCleaner, предишните пъти го махах с Рево-то, а версията която качвам и аз съм я изтеглил от замунда. -> Ще разберем дали има проблем. Даже няма да пипам настройките, ще оставя всичко както е по default, и ще променям 1 по 1, да видим дали ще се появи проблема, и след коя настройка.

Коментар

ogi28b написа:
                ...а версията която качвам и аз съм я изтеглил от замунда...
                Можете ли да ме осветлите поради каква причина теглите от Замунда програми, които са свободно достъпни на сайта на производителя?
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Разбира се: Когато исках да преинсталирам скайп версия три точка осем точка дрън дрън, на сайтът можеше да се изтегли единствено версия четири точка ком. Тъй като след доста дълго ровене, не намерих секция за сваляне на предишни версии, преминах към алтернативен вариант - замунда. Това е за мен, за други не мога да отговарям.

Коментар

Тук е. http://www.oldversion.com/Skype.html
                    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Развитие - за момента преинсталирането и непипането на никакви настройки НЕ помага. Но открих, че ако ми пише някой , който ми пише за 1 път, прозореца се появява на таск-бара, мига си нормално, и не ми отнема фокуса. Но ако съответния човек ми пише за втори път изобщо, например писал ми е оня ден, и днеска пак - то при второто писане вече има проблем.

Коментар

Ясно. Понеже аз си пазя инсталационните копия на всички програми, с които работя, та затова... Ама въпреки това, ако ми дотрябва стара версия на някоя, предпочитам например OldApps.com (в случая: http://www.oldapps.com/skype.php)... Извинявам се за лиричното отклонение. :PP.S. Виждам че вече има пост в този смисъл... Изтривам моя (не го виждате вече, нали?)
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Добре де, ето нагледно: На първата картинка все едно нещо си правя, например пиша си тука нещо по форума. Активния прозорец ми е в синьо, неактивните - в Сиво.На втората снимка - няой ми пише. Появява му се отдолу това, отнема ми фокуса от прозореца, но НЕ мига, и НЕ се активира отгоре на другите прозорци.Съвсем случайно ми се стори че когато първия път получих съобщ. от човека, прозореца си замига. После нарочно го накарах пак да ми напише нещо, но преди това максимизирах прозореца, и тогава го затворих. Втория път като ми писа - не мигаше. Сега ще наблюдавам дали ми мига само ако не е макс. Сега се сещам, че винаги първия път някой като ми пише, си мига нормално, но аз като го видя, първото което правя, е винаги да максимизирам прозореца. След което втория път като ми пише, на другия ден, вече не мига.
                          Прикачени файлове

Коментар

Последните 3 дни след многократни опити беше доказано че проблемът се състои в това, че максимизирам прозорците. Когато ги максимизирам, и ги затворя от хикса, нещо се бъгва, и когато този човек ми пише наново - става така. Сега вече не максимизирам, само ги уголемявам ръчно на целия екран, и всеки който ми пише , си мига нормално, още от 1 съобщение. Моля някой с версия 3.8 да пробва дали и при него става така, ако си максимизира прозорците. Максимизира, затваря го, и в това време отсрещният му пише. Дали ще открадне фокуса без да мига, и при цъкане пак ще е максимизирано, или ще си мига нормално, и ще е макс. ?

Коментар

И аз имах този проблем на скоро след като реших че трябва да си обновя програмата. Какво ли не правих да я забърша в последствие и аз на края не разбрах как се справих но подкарах си отново 3.8 и забраних всякакви обновявания. Не помня дали тогава ми се обнови на 4.0 но бях бесен като се опитах да изпратя списък на абонати и ми бе отговорено че тази функция не е възможна в тази версия. Колкото повече гъдели има една програмка толкова шанса да е бъгава е по голям. Не твърдя че и има нещо на новата версия щото при някой работи но имам и приятели които ревнаха пък от нея.
                              BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
                              X