Имам много досаден прблем, който се състои в следното - пиша си с някой по скайпа, и в тоя момент някой друг ми пише, и на таск-бара ми се появява нов прозорец, ама само там. Самият прозорец не се отваря. Аз продължавам да си пиша с който си пиша, но новият прозорец изглежда все едно е активен, а всъщност не се е визуализирал, и съответно не ми мига че е нов. Това води до там, че като имам повече отворени прозорци, и понякога изобщо не разбирам че имам нов прозорец в скайпа, и че някой ми пише. Или пък разбирам след 1/2 - 1 час. Това понякога ми е доста неприятно, особено ако този който ми пише очаква веднага да му отговоря. Отварях къде ли не, и не мога и не мога да го оправя това. Изредиха се и няколко човека да ми се логват на компа с remote desktop-програми, пипаха, и изглежда уж оправено, и като рестартирам компютъра, пак си е като преди. На другият компютър всичко е ок, а двата са настроени еднакво. Та откъде да го направя да ми мига, и да не ми изглежда като вече отворен, щом се появи на таск-бара?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Досаден проблем - Skype - РЕШЕНО !
Collapse
X
-
Ето допълнителна информация: - Моят скайп винаги е в режим скапай ме. (skype me)- Скайпът е преинсталиран -> Не помага- Когато включа фунцкията "Use visual styles on buttons and windows" , и после я изключа, се оправя, и е наред, до следващото стартиране на компютъра, когато отново е пре*****- Когато ми се отвори нов прозорец с 1 ред текст, не мига никога. Когато обаче има повече текст, или след няколко минути се появи втори ред текст, започва да мига. Повтарям - и на двата компютъра софтуера е 1:1, настреони са по 1 и същи начин, но на настолния всичко е наред, а на лаптопа е така - не мига.
Коментар
-
ogi28b написа:Ето допълнителна информация: - Моят скайп винаги е в режим скапай ме. (skype me)- Скайпът е преинсталиран -> Не помага- Когато включа фунцкията "Use visual styles on buttons and windows" , и после я изключа, се оправя, и е наред, до следващото стартиране на компютъра, когато отново е пре*****- Когато ми се отвори нов прозорец с 1 ред текст, не мига никога. Когато обаче има повече текст, или след няколко минути се появи втори ред текст, започва да мига. Повтарям - и на двата компютъра софтуера е 1:1, настреони са по 1 и същи начин, но на настолния всичко е наред, а на лаптопа е така - не мига.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Версията е 3.8, a допреди малко инсталирах 4-та, ама много много не ми харесва, и сега пак си връщам 3.8В 4-та версия като скайпа е в систем-трейа, когато някой ми пише, се появява прозорец на скайп, който мига, после ввътре в него трябва да се ориентирам кое къде е ... въпрос на свикване. Но липсата на иконка "скапай ме" , ме кара да не искам да свиквам с 4-та. Чудя се, освен да взема да седна на другия компютър, и да отворя всички настройки за които се сещам, да не би нещо да пропускам...НО защо пък като задам тема XP Style, се оправя, и като върна Classic Style , работи нормално, всичко си мига, докато не рестартирам компютъра, когато вече се появява този проблем... И това не е от одавна, преди си беше всичко наред, а между "наред" и "сега" не съм инсталирал или обновявал скайпа, а само windows-a
Коментар
-
На този въпрос не мога да ти отговоря. На декстопа ползвам 3.8, на двата лаптопа - 4. Скайпът върви нон-стоп, понякога по 24 часа, поне по 6 часа на два от компютрите, понякога е включен и на трита - до сега не съм имала подобен проблем. Версия 4 не е толкова лоша като се свикне. Може би трябва да пробваш Ако имаш време (то ще е дъждовно, може и да намериш ) Виж настройките на този, който не ти прави проблем. но силно се съмнявам при преинсталация да запазва настройките на вече дейнсталирания скайп. Може да зададеш въпроса и към скайп, във форума им - може някой да се е сблъсквал с този проблем. u`F`o: Windows-ът е като куче, ако не го обичаш, и той няма да те обича. Аз нямам проблем и никога не съм имала сериозни проблеми, за малките проблеми има форуми и добри люде да ти казват как да си оправиш бакиите безплатно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:u`F`o: Windows-ът е като куче, ако не го обичаш, и той няма да те обича. Аз нямам проблем и никога не съм имала сериозни проблеми, за малките проблеми има форуми и добри люде да ти казват как да си оправиш бакиите безплатно.
Коментар
-
Сега ще се появи някой , който да каже че е голям боклук, и по-добре е линукс, ако има такива по-добре да не пишат нищо. Сега имам ново инфо - забелязах че го прави напълно своеволно, но с определени абонати, а с други не. Даже успях да направя скрийншот, да ви покажа как изглежда "проблемът", но по-късно ще я кача. Май точното описание на проблема е следното :Понякога новите прозорци в скайпа автоматично стават "активни", но не се визуализират. Не искам да се визуализират, а искам да не стават активни, а само да си мигат. А те като се самоактивират, даже и не мигат.ред.: ето сега, в момента, всичко е наред. Все едно нищо никога не е било . ***** и скайпа ....
Коментар
-
Ъъъъ, скайпа е голям боклук Бъзикам се разбира се но има и известна доза истина.Например уеб камера която си работи перфектно, скайпа посмъртно не иска да я намери.Същото е и с видео входа от видеокартата.Пълна боза.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Странен проблем .... аз лично първо бих спрял процеса skypepm - процеса за екстрите който товари и бъгясва от време на време, после с някоя Registry Cleanup програмка - аз лично ползвам win. doctor. Ако и това непомогне търси конфликтна програма - като Bitcomet .... . Ако и това непомогне - system restore ))Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Видях по-горе, че си пробвал с преинсталация, но те съветвам да пробваш пак, като за деинсталация използвай не вградения на уиндоус софтуер. Аз бих ти препоръчал Revo Uninstaller; след като завършиш процеса използвай и ccleaner да почистиш допълнително. Двете програми, които ти препоръчвам са freeware и са много добри. Ежедневно почиствам с тях системата и смея да твърдя, че наистина има ефект от тях. Пробвай!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Използвах Tweak UI за настройки на windows-а , и там има едно за Prevent aplication from stealing focus. Включвах го и го изкл;ючвах, но няма ефект. Значи вчера вечерта всичко изглеждаше наред, а днес - пак е като преди. Имам чувството че го прави нап;ълно хаотично. Или пък на определени потребители. Забелязах че когато се яви някоя от тея "hot chicks for free" , или нещо подобно, няма такъв проблем, не ми "крадат фокуса", и си мигат, но пък определени потребители го крадат. Освен да взема да си записвам при кои потребители го прави, и при кои - не....ред.: сега прочистих и надълбоко с програмите на crush, пък ще видим. Първият нов прозорец се отвори нормално - не открадна фокуса, и мигаше.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар