Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми монитор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми монитор

Пускам си вчера компа и монитора не пали. Казаха ми ,че най-вероятно матрицата е заминала и че е по-добре да си купя нов. Изкара точно 3 години и 1 месец. Поради тази причина вече съм настроен скептично към Самсунг( този от снимката е моя)Дайте съвет към какъв да се насоча (19-20 инча искам)
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

колега, преди 2 месеца си купих точно този монитор.. много доволен останах, и на всичко отгоре го хванах на промоция в домо-то за 180 лева.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ако можеш да отделиш повечко средства ти препоръчвам да си вземеш нещо 22 - 24 инча. Не можеш да си представиш какъв кеф е да ти е ГОЛЯМ
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Към колко парички го търсиш
        Fiat Brava 1.6 16v

Коментар

gamma написа:
          Ако можеш да отделиш повечко средства ти препоръчвам да си вземеш нещо 22 - 24 инча. Не можеш да си представиш какъв кеф е да ти е ГОЛЯМ
          Повече от 20 инча нз как ще ми дойте , че сега съм си сложил LCD-то ( 26’ ) и ми се струва прекалено големшко. А за парите , мисля повече от 200-250лв да не давам.

Коментар

Да ти дам, ако искаш, координатите на един свестен сервиз, където няма да те "одерат"? Или поне да се консултираш за проблема.
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

взимай Philips
              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Всичко зависи от индивидуалните ти нужди.Аз например си взех монитор-тв 22 инча с дистанционно и всички възможни интерфейси.Ползвам си го хем за монитор,хем и за тв.Вярно че ми излезе скъпичко 600лв.беше преди 2 години,но като се замислех че трябва да дам и поне още толкова и за тв. и място да му търся къде да го слагам.И така реших да е 2 в 1.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

topuzko написа:
                  взимай Philips
                  +1 за PHILIPS
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

вземи си този само за 199 лвизточник: http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=33761
                    Fiat Brava 1.6 16v

Коментар

За марка не знам, аз лично от Самсунг бягам вече като дявол от тамян. Скоро носих в сервиза гаранционно ЛСД 26" от същата марка, сменяха му матрицата.За цвят, чувал съм, че е добре да е черен.

Коментар

Re: Препоръчайте ми монитор

westdogg написа:
                        Пускам си вчера компа и монитора не пали. Казаха ми ,че най-вероятно матрицата е заминала и че е по-добре да си купя нов. Изкара точно 3 години и 1 месец. Поради тази причина вече съм настроен скептично към Самсунг( този от снимката е моя)Дайте съвет към какъв да се насоча (19-20 инча искам)
                        Изпрати си или си занеси монитора в сервиз Бушона. Ако си от София. Координати ще намериш лесно, чрез гугъл.Матрицата в 90% от случаите не е проблем. Проблем е захранването или управлението на подсветката. Суперлативи за марки няма да ти рина, защото всички се произвеждат на едно място (всъщност в световен мащаб има само 5 производителя на матрици, като SAMSUNG е един от тях). Philips ползват матрици на LG... Честито на печелившите...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Вземай си LG и да ти е мирна главата, иначе е вярно че основните производители на матрици са съответно в комбина т.е. SONY-SAMSUNG и Philips-LG, като въобще не изключваме SHARP, NEC и PANASONIС.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

моят philips е 190vw http://www.pazaruvaj.com/monitori-c3...701/много съм доволен и вече не е толкова скъп колкото го взех аз

Коментар

Ами вече до занесох на сервиз http://vecturs.com/contacts.php . Ползвал съм им услугите и преди и съм доволен. До 2 дена трябва да ми кажат със сигурност какво му е и тогава ще преценя дали да взимам нов. Но ако взимам , най-вороятно ще се насоча към Филипс

Коментар

Working...
                              X