Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми монитор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз като им пиша мейл, отива в Спам папката. Ако не се бях обадил нямаше да го видят. Може и с теб да е станало така.

Коментар

vital написа:
      Аз като им пиша мейл, отива в Спам папката. Ако не се бях обадил нямаше да го видят. Може и с теб да е станало така.
      Всъщност изпратих запитването чрез формата в сайта, която излиза под всеки продукт. Понякога са леко странни, но аз гледам от положителната страна от тях има и какво да науча, както и те от мен. Workstation-a дойде с неправилно свързани SATA устройства. По точно работят само два SATA порта, които са предназначени за CD/DVD устройства, а оригиналната конфигурация е била с външен RAID контролер. Така като искаш да имаш едновременно 3 и повече SATA устройства удряш на камък, а пред очите ти на дъното има още свободни портове, които са сякаш за украса там. Като колега системен администратор им върнах в последствие със снимки как се свързват и настройват нещата за да тръгне вграденият в дъното SAS/SATA RAID контролер, който първоначално е напълно неизползваем без някои трикове. Общо взето сървърите и Workstation-ите са малко особен вид компютри и се различават доста от Desktop-ите. Всеки ден си живеем заедно в работата и с един Dell PowerEdge сървър. В началото даже щеше да ме гонят колегите, че не се живееше от шум дори в съседните стаи, с добра дума като му поговорих малко на Dell-a и се разбрахме, сега си говорим тихичко, не на висок тон като възпитани хора
      Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
      Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Безсмислен оффтопик... но запитванията от сайта(като на почти всеки сайт) отиват на мейла.

Коментар

vital написа:
          Безсмислен оффтопик... но запитванията от сайта(като на почти всеки сайт) отиват на мейла.
          Съгласен, но като човек работещ с клиенти при подобно отношение бих се насочил към друга фирма - днес има алтернативни доставчици на почти всичко.
          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Working...
          X