Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Humppa написа:Вдигат тока с 5%.Това е политиката на ГЕРБ. Говорят едно, после правят друго. Нали се сещате какви ги говори пожарникаря преди месец-два за ЕРП-та.
Коментар
-
ls1 написа:Да ви кажа че няма картелно споразумение от страна на банките по лихвите на кредитите, о, не, те се събирали и са обсъждали този въпрос, но няма данни за картелно споразумение...
Коментар
-
Поздравявам шопята с изградената отсечка на околовръстното при Драгалевци. Ашколсум ,друго не мога да кажа .Вчера минах от там и пей сърце. :D :D :DПП. Дидко , ти нали се ослушваше да напуснеш татковината ,ама пишеш лошави работи и за блянуваната чужбина . :DВидях ги как ги подтискат в центъра на Лондон. Пияни, заляни, пикаят дето завърнат. И мъже, и жени...
Коментар
-
Аз не само се ослушвам, ми се и приготвям... В тази връзка - ако някой има да ми даде 2-3 хил. евро назаем, няма да му се разсърдя Иначе съм далеч от мисълта, че в другите държави всичко е наред. Но и батак като нашия не е. По впечатления на приятели, живеещи от години в Англия, Испания, Швеция, Германия... Не става въпрос само за пари, става дума за отношение на държавата към теб, дори и като чужденец...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Vladim написа:И в крайна сметка работата на полицията не е ли да прави акции и да залавя престъпници? Писна ми всеки ден да ме информират, че през нощта някой си е свършил работата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Работата на полицията не е да осъжда престъпниците,за тази работа има съдебна система и в демократичните страни те са НЕЗАВИСИМИ.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Humppa написа:Вдигат тока с 5%.Това е политиката на ГЕРБ. Говорят едно, после правят друго. Нали се сещате какви ги говори пожарникаря преди месец-два за ЕРП-та.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
@КоцевТрябва да черпиш.Виж какво е казал Жан Виденов в едно интервю днеска:На въпрос как ще коментира спада на рейтинга на правителството той отговори, че това е нормално. "Годината е много трудна, действат инерционни процеси и дълги вълни в икономиката, които все някой трябва да обере", мотивира се Виденов."Като икономист обаче, мнението ми е, че ГЕРБ имат много добри дни пред себе си и човек може само да им завижда", добави бившият премиер.
Коментар
-
България и Българите няма да се оправят докато не бъде зарит 2 метра под земята и последноточадо божие имало нещастието да се роди, да го възпитават и да расте на тази територия до 10.11.1989г. Всички тези хора, включително и аз сме обременени и изкривени по някакъв начин, който пречи, много пречи...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да ,трябва час по скоро да измрат според теб и Калоянчев , Мутафова, Татяна Лолова , Лили Иванова и хиляди като тях защото според теб са живяли преди 89г. :D Пък такива като мен на години си е редно сега в жегите да изпукаме до един. Да Кире , живота е труден пък смърта бавно идва , както казва поетът. :D :D
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:България и Българите няма да се оправят докато не бъде зарит 2 метра под земята и последноточадо божие имало нещастието да се роди, да го възпитават и да расте на тази територия до 10.11.1989г. Всички тези хора, включително и аз сме обременени и изкривени по някакъв начин, който пречи, много пречи...
Коментар
-
Orcinus
kiro_of_the_day написа:България и Българите няма да се оправят докато не бъде зарит 2 метра под земята и последноточадо божие имало нещастието да се роди, да го възпитават и да расте на тази територия до 10.11.1989г. Всички тези хора, включително и аз сме обременени и изкривени по някакъв начин, който пречи, много пречи...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар