Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    И в крайна сметка работата на полицията не е ли да прави акции и да залавя престъпници? Писна ми всеки ден да ме информират, че през нощта някой си е свършил работата.
    Да прав си колега,точно това е работата на полицията и тя за сега си я прави.Но незнайно защо ти не си доволен.Работата на полицията не е да осъжда престъпниците,за тази работа има съдебна система и в демократичните страни те са НЕЗАВИСИМИ.Едната не може да нарежда какво да прави другата.Пак се свежда до правна култура или си обременен от не много близкото минало,когато съдебната система и ловеше и осъждаше престъпниците както тя си поиска или както и наредяха от ЦК на БКП или политбюро.

Коментар

Humppa написа:
      Вдигат тока с 5%.Това е политиката на ГЕРБ. Говорят едно, после правят друго. Нали се сещате какви ги говори пожарникаря преди месец-два за ЕРП-та.
      Колега,не си наясно с някои неща.Министър председателя,който и да е той няма пълномощия и няма механизми с които да определя цената на тока.ЕРП-тата също не определят цената на тока.

Коментар

ls1 написа:
        Да ви кажа че няма картелно споразумение от страна на банките по лихвите на кредитите, о, не, те се събирали и са обсъждали този въпрос, но няма данни за картелно споразумение...
        Отделните вериги бензиностанции,също нямат картелно споразумение.Всички гледат,какво ще каже Лукоил и веднага се равняват по него.Едно време цените се определяха от държавата едностранно,сега пак е същото,но държавата е друга.......или май пак същата,но с друго име.

Коментар

Поздравявам шопята с изградената отсечка на околовръстното при Драгалевци. Ашколсум ,друго не мога да кажа .Вчера минах от там и пей сърце. :D :D :DПП. Дидко , ти нали се ослушваше да напуснеш татковината ,ама пишеш лошави работи и за блянуваната чужбина . :D
          Видях ги как ги подтискат в центъра на Лондон. Пияни, заляни, пикаят дето завърнат. И мъже, и жени...
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз не само се ослушвам, ми се и приготвям... В тази връзка - ако някой има да ми даде 2-3 хил. евро назаем, няма да му се разсърдя Иначе съм далеч от мисълта, че в другите държави всичко е наред. Но и батак като нашия не е. По впечатления на приятели, живеещи от години в Англия, Испания, Швеция, Германия... Не става въпрос само за пари, става дума за отношение на държавата към теб, дори и като чужденец...

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              Vladim написа:
              И в крайна сметка работата на полицията не е ли да прави акции и да залавя престъпници? Писна ми всеки ден да ме информират, че през нощта някой си е свършил работата.
              Да прав си колега,точно това е работата на полицията и тя за сега си я прави.Но незнайно защо ти не си доволен...
              Виж... когато аз не си върша работата ме санкционират, или ако това се случва често ме изритват. Това е НОРМАЛНОТО поведение на работодателя. Когато полицията до сега не си е вършила работата и някой е дошъл да ги впрегне малко да поработят, това трябва да се приема, като геройство ли? В адекватните държави досега всеки един от Наглите, или щеше да е на свобода, или да си излежава присъдата. В този ред на мисли има, от какво да съм недоволен! Между другото обявиха, че зачестяват масовите обири по домовете. Това трябва да ме радва ли?@коцев, по-внимателно с епитетите, моля! Това че ти си провинциалист не означава, че аз съм шоп! :DАа... и да добавя нещо положително, което просто не знам, как ми се случи... Подадох си заявление за издаване на нови документи точно за 15мин. като това включва опашките от по един човек пред всяко гише и снимката накрая! Става въпрос за пето Столично РПУ, където един учтив полицай на входа ръководеше хората наляво-надясно. Накрая му благодарих и му пожелах приятна работа!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                Работата на полицията не е да осъжда престъпниците,за тази работа има съдебна система и в демократичните страни те са НЕЗАВИСИМИ.
                И точно затова работа на полицията е да прави шумни арести излъчвани едва ли не пряко по телевизията (на хора, които не се и крият) само когато има солидни доказателства и улики, които биха издържали в независимия съд. А не да заема ролята на свети великомъченик - "Ние ги хващаме, а те ги пускат". Както казва kiro_of_the_day - за да е щастливо стадото и да се симулира дейност. Така че, нека видим първо няколко осъдени престъпника преди да се екзалтираме от работата на полицията. Много са силни по каубойските изпълнения. Това вече го виждаме. Нормално - с какви хора да се обгради точно този министър-председател.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                  Humppa написа:
                  Вдигат тока с 5%.Това е политиката на ГЕРБ. Говорят едно, после правят друго. Нали се сещате какви ги говори пожарникаря преди месец-два за ЕРП-та.
                  Колега,не си наясно с някои неща.Министър председателя,който и да е той няма пълномощия и няма механизми с които да определя цената на тока.ЕРП-тата също не определят цената на тока.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

@КоцевТрябва да черпиш.Виж какво е казал Жан Виденов в едно интервю днеска:На въпрос как ще коментира спада на рейтинга на правителството той отговори, че това е нормално. "Годината е много трудна, действат инерционни процеси и дълги вълни в икономиката, които все някой трябва да обере", мотивира се Виденов."Като икономист обаче, мнението ми е, че ГЕРБ имат много добри дни пред себе си и човек може само да им завижда", добави бившият премиер.

Коментар

Бе и Станишев и Доган ще си признаят по нататък, че само Бойко може да измъкне страната ни от тоя батак в който те я вкараха , ама нека мине още малко време. :D

Коментар

България и Българите няма да се оправят докато не бъде зарит 2 метра под земята и последноточадо божие имало нещастието да се роди, да го възпитават и да расте на тази територия до 10.11.1989г. Всички тези хора, включително и аз сме обременени и изкривени по някакъв начин, който пречи, много пречи...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да ,трябва час по скоро да измрат според теб и Калоянчев , Мутафова, Татяна Лолова , Лили Иванова и хиляди като тях защото според теб са живяли преди 89г. :D Пък такива като мен на години си е редно сега в жегите да изпукаме до един. Да Кире , живота е труден пък смърта бавно идва , както казва поетът. :D :D

Коментар

Коцев, не си разбрал Киро.Жив и здрав да си още дълги години.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              България и Българите няма да се оправят докато не бъде зарит 2 метра под земята и последноточадо божие имало нещастието да се роди, да го възпитават и да расте на тази територия до 10.11.1989г. Всички тези хора, включително и аз сме обременени и изкривени по някакъв начин, който пречи, много пречи...
                              Преди време бях написал абсолютно същото, това че го осъзнаваме пак е някакъв напредък, но вече е късно според мен. Демокрацията ме завари във втори клас, точно първите ми 7 години са минали в онова време. Не съжалявам, че ще изпусна "оправянето" на България, защото съм сигурен, че то изобщо няма да се осъществи.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                И къде точно е алтернативата? Че сме обременени - факт, че Бойко не е това, което всички си въобразявахме (и аз) - факт, алтернатива?Изключително аборигенско, тъпанарско и безумно е да се роптае по принцип, без да се предложи алтернативен вариант. Аз поне, до момента, не го виждам. Ако щете, да приемем, че ББ е малкото зло. Предпочитам го.

Коментар

Working...
                                X