Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Със сигурност Иван Костов няма да може да дойде на власт
    Да .В това съм 1000% убеден . За него нито селяните нито пенсионерите биха си дали гласа.Той ги съсипа ужасно.По подмолен политик от него няма и да се благодари на отритнатите от него седесари ,че го приеха за коалиция та влезна в парламента аса иначе щеше да потъне в забрава . Той разби СДС и го разцепи . Нали знаеш, че на една каца мед и трябва само една лъжица катран и край с меда . Така е и с него . Може много неща да е направил, но това което направи след 2001г когато падна от власт му слага кръст на всичко.Затова сега ГЕРБ се учат от неговите грешки и уверено водят държавата към светло бъдеще. :D :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Да .В това съм 1000% убеден . За него нито селяните нито пенсионерите биха си дали гласа.Той ги съсипа ужасно.По подмолен политик от него няма и да се благодари на отритнатите от него седесари ,че го приеха за коалиция та влезна в парламента аса иначе щеше да потъне в забрава . Той разби СДС и го разцепи . Нали знаеш, че на една каца мед и трябва само една лъжица катран и край с меда . Така е и с него . Може много неща да е направил, но това което направи след 2001г когато падна от власт му слага кръст на всичко.Затова сега ГЕРБ се учат от неговите грешки и уверено водят държавата към светло бъдеще. :D :D :D
      Kоцев,много си се объркал.Костов,съсипа земеделието,Костов съсипа пенсионерите,а Костов не е бил на власт след 2001 год,когато твърдиш че е направил такива неща.А реално след 2001 год нищо не е направил.А този лозунг,който издигна за светлото бъдеше ми напомня за други времена които явно ти липсват.

Коментар

Immortal написа:
        Всеки циганин, Слави, съвсем основателно ще ти каже: "И аз съм хора, бе бате!"
        Ами като ми каже така, то нека работи като всички и да си плаща като всички Защото всички са хора, а не само той
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

коцев написа:
          ГЕРБ са поредната политическа еднодневка, а Иван Костов, поне за мен, е най-умният български политик.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

[/quote]ГЕРБ са поредната политическа еднодневка, а Иван Костов, поне за мен, е най-умният български политик.[/quote]И аз така мисля,но просто когато беше на власт се беше заобиколил с некъдърници
            ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна

Коментар

И при Бойко сега е така ,но за разлика от Костов то той много не се церемони и им показва пътя. Абе ще успеят тия от ГЕРБ защото няма никаква друга политическа сила на хоризонта която би се справила със сегашната ситуация. Другите ги видяхме за 20 години какво направиха и сега им сърбаме попарата .

Коментар

Г-н. Коцев, историята сочи, че много лесно може да се появи "нова" политическа "сила"

Коментар

Ми те се появяваха сини, червени , пимпяви ,оранжеви и вече не останаха цветове от дъгата . ГЕРБ нямат цвят и за това ще се задържат няколко четиригодишни мандата. :D :D

Коментар

коцев написа:
                    Ми те се появяваха син, червени , пимпяви ,оранжеви и вече не останаха цветове от дъгата . ГЕРБ нямат цвят и за това ще се задържат няколко четиригодишни мандата. :D :D
                    Ще се задържат,докато комунистите не решат да ги махнат! Как не можахте да проумеете,че ГЕРБ прокарва интересите на клана,на бай Тошо не знам....Крайно време е да направите това,което се пееше в една песен:" open yor eyes..."Алтернатива винаги има,дори и когато мислиш,че няма такава!
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Бря ,момчета вие ме карате сериозно да се замисля да си извадя червената вратовръзка с която са ме приемали за пионерче и комсомолската книжка и току вижте че съм станал един голям червен политик.

Коментар

Определено изглеждаш замислен

Коментар

Kuku написа:
                          Г-н. Коцев, историята сочи, че много лесно може да се появи "нова" политическа "сила"
                          Татяна Дончева!!!!!!!!!!!!Вече е в ход..................

Коментар

Татяна Дончева!!!!!!!!!!!!Вече е в ход..................
                            Тоя филм вече сме го гледали и го знаем наизуст. :D При разпада на СДС и Софиянски си направи партия и Бакърджиев и Иван Костов и им видяхме какви са им партийките после . Та и Танчето ще неправи каквото направи Лупи ,Кръстю Петков , Камов и ред други бити карти .Не виждам алтернатива ГЕРБ и тва си е .

Коментар

поздравления за поредната отсечка от околвръстнотоне мислех че ще се справят в срок
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                                поздравления за поредната отсечка от околвръстнотоне мислех че ще се справят в срок
                                Благодаря!Дано това е началото и да продължи в съшото темпо и за останалите обещания.

Коментар

Working...
                                X