Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    И излиза въпроса - кофти пичове ли сме българите?
    Резултатите от двайсет годишния преход дава отговор на въпроса.

Коментар

Ами именно от пастиря се възпитава . Ако Бойко съумее да се изчисти от тия върколаци около него и събере екип като Цветанов ще има светлина на хоризонта . Махна ли Желева , махна я. Махна ли двамата министри ,махна ги . И е прав като казва че ще сменя поголовно министри до като не улучи такива дето да вършат работа .Трудно ще му е срещу Доган който се е окопирал навсякъде , срещу Станишев и бандата му , срещу Костов и мерзавството му . Колкото и да не ми е приятен Сидеров и да се червя от постъпките му ,то се надявам поне да подкрепя Бойко и тогава останалите ще гризнат дръвцето . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Immortal написа:
        Аз бих се върнал на темата за управлението на ГЕРБ с ето тази статия:http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/0...eraciia_luvur/
        Защо никой не каза нищо за това?Или за това: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...ставете ги демокрацията и социализма... дайте да видим какви ги върши Батя ви Бойко.

Коментар

Immortal написа:
          Оставете ги демокрацията и социализма... дайте да видим какви ги върши Батя ви Бойко.
          E как да ги оставим соца и демокрацията,та то всичко от соца тръгна.Той научи хората да крадът,да не работят,въобще да се живее на далавера.И сега си продължава още по силно заради слободията която я има.

Коментар

Е па баш с това хептен не мога да се съглася . Точно обратното по него време и на бригади ходехме и какво ли не работехме,докато сега младежта не излиза от дискотеки и от места където употребяват наркотици, а за работа хич не им идва на акъл . :D :D
            Той научи хората да крадът,да не работят,въобще да се живее на далавера

Коментар

коцев написа:
              Е па баш с това хептен не мога да се съглася . Точно обратното по него време и на бригади ходехме и какво ли не работехме,докато сега младежта не излиза от дискотеки и от места където употребяват наркотици, а за работа хич не им идва на акъл . :D :D
              Той научи хората да крадът,да не работят,въобще да се живее на далавера
              Колега Коцев,аз мисля,че е кощунство да се карат деца в 4-ти клас да ходят на бригада по един месец,вместо да учат!!!Това е срам и позор за нашата държава и нека не излизаме с номера,че са ни учили на труд!Това беше робски труд,без заплащане!!!И този труд се полагаше,защото бяхме толкова откъсани,че нямахме машини да съберат реколтата!Стига сте защитавали миналото.Покажете ми една процъфтяла социалистическа държава от онова време! Такава няма!!! Това са фактите!И ако не беше дошъл Костов щяхте ли да карате Мерцедес или Фиат? Фиат може,ама руски - жигула или лада.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Все пак темата е за управлението на ГЕРБ.Ако искате си отворете друга тема - "социализъм или деморация" и си пишете там на воля.Това имах предвид като казах "да ги оставим".

Коментар

Прав си Дидко и твърдо стоя зад решенията на ГЕРБ . Както много пъти казвах не се ли справи Бойко с тоя батак в държавата оставен от предишните правителства ,то не виждам никой друг да се справи . .

Коментар

коцев написа:
                    Прав си Дидко и твърдо стоя зад решенията на ГЕРБ . Както много пъти казвах не се ли справи Бойко с тоя батак в държавата оставен от предишните правителства ,то не виждам никой друг да се справи . .
                    Бъди сигурен,че накрая Костов ще го оправи.Така,както оправи предишния батак от същите тези които го забъркаха.

Коментар

Костов с неговите ликвидационни съвети които ликвидираха селското ни стопанство е бита карта и не може да се мери и на малкия пръст на Бойко. :D Само ГЕРБ начело с Бойко ще ни избави от Костовите ,Царските , Доганските и Станишиевите батаци . :D :D :D Така че ГЕРБ ще се справи със всичко .

Коментар

коцев написа:
                        Костов с неговите ликвидационни съвети които ликвидираха селското ни стопанство е бита карта и не може да се мери и на малкия пръст на Бойко. :D Само ГЕРБ начело с Бойко ще ни избави от Костовите ,Царските , Доганските и Станишиевите батаци . :D :D :D Така че ГЕРБ ще се справи със всичко .
                        Някой казват,че Филип Димитров бил съсипъл селското стопанство.Ти казваш че Костов.На декемврииския пленум на БКП 1998 год Петър Младенов каза че Тодор Живков го е съсипал,а аз ти казвам че съсипването започна от 1948 год със насилственото коопериране.Знаеме кой го извърши.

Коментар

Коцев, като те слушам как залагаш на една карта всичките си емоции и надежди, не ми се ще да съм на твое място ако се окажеш сбъркал.

Коментар

коцев написа:
                            Само ГЕРБ начело с Бойко ще ни избави от Костовите ,Царските , Доганските и Станишиевите батаци . :D :D :D Така че ГЕРБ ще се справи със всичко .
                            Турих си го в папка това исказване.След една-две години ще ти го цитирам.Само че знам какво ще кажеш,че гореизброените личности са му пречили и за това се е осрал.

Коментар

След една-две години ще ти го цитирам
                              У ,бря ! Какви една -две години като още тая есен ще падне това правителство .

Коментар

коцев написа:
                                След една-две години ще ти го цитирам
                                У ,бря ! Какви една -две години като още тая есен ще падне това правителство .
                                А дано, ама надали То добре да падне, ама после какво? Със сигурност Иван Костов няма да може да дойде на власт, колкото и да ни се иска, защото ТОЗИ народ е... айде да не обиждам народа. Ще изпаднем в безизходна правителствена криза, от която ще спечелят само БСП.

Коментар

Working...
                                X