kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat fen
-
denito_trg написа:kiro_of_the_day написа:Колега Коцев, тази съдебна система е анахронизъм наследен от едни времена, по които ти въздишаш.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колега Коцев, тази съдебна система е анахронизъм наследен от едни времена, по които ти въздишаш.
Коментар
-
коцев написа:kiro_of_the_day написа:Колега Коцев, тази съдебна система е анахронизъм наследен от едни времена, по които ти въздишаш.Fiat fen
Коментар
-
коцев написа:kiro_of_the_day написа:Колега Коцев, тази съдебна система е анахронизъм наследен от едни времена, по които ти въздишаш.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
коцев написа:kiro_of_the_day написа:Колега Коцев, тази съдебна система е анахронизъм наследен от едни времена, по които ти въздишаш.
Коментар
-
коцев написа:kiro_of_the_day написа:Колега Коцев, тази съдебна система е анахронизъм наследен от едни времена, по които ти въздишаш.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Момчета ,малко по кротко бе джанъм . :D Все едно аз да ви разправям какво е било когато сме били под турско робство. Като щете не харесвайте това което било през "мракобесните "50 години и си харесвайте това което е сега СТАВА ДУМА ЗА СИГУРНОСТА НА ХОРАТА .Аз си харесвам оная сигурност .Да ,има неща които не бяха добри ,но пък имаше и неща които правеха хората щасливи.Мигар сега няма хора които да бъдат пратени в Белене или на кариерата край града ни ??? Има и то бая хорица. Но същите тия хорица ни тъпчат и мачкат сега без да можеш нищо да им направиш. Тъй че живял съм и през двете времена и мога да направя сравнение във всяко едно отношение. Има и много положителни и хубави неща сега ,но има и страшно много извратени работи .Нито съм бил член на Партията нито пък нещо съм се подмазвал и на едните и на другите . Осланял съм се на възможностите си и на знанията .Права на човека ??? Айде бе , де ти ги тия права ? Само за мутрите стигнали до подсъдимата скамейка. Евала на милицията от едно време. :D Един пример от 1960г Лято е и имаше един милиционер с кон който обикаляше три села и държеше за реда . Та между двете села имаше нещо като ресторант и милиционера си завързва коня под едно дърво на сянка и си оставя мушамата на седлото ,влиза да пийне нещо в ресторанта .Когато си тръгва вижда че няма мушамата на седлото и се оглежда за хора . Някой му казва че са минали две цигански каруци и са отпрашили за към нашето село. АЗ с родителите си жънихме житото си на нивата когато пристигнаха двата катуна и разпрегнаха конете край чешмата наблизо. По едно време чуваме конски тропот и псуване до небесата . Нашия човек милиционера направо от коня пердаши с юздата си де кого свари от циганята . Те пищят като на умряло но извадиха мушамата и я дадоха . Милиционера само им викна за пет минути да ги няма от селото, но и на другите две села да ги не вижда . Да видиш как бързо си впрегнаха конете и изчезнаха . Та мисълта ми е че няма ама правата на човека , ама има си съд ама това онова . Бой с юздите и има ред и управия.
Коментар
-
коцев написа:Така е . В твоите очи съм едно нищо . :D :D :D Обаче , оти и я знам ,че доматите не се ядат с колците .
Коментар
-
Humppa
"Онова" време мина и замина, ехеее, минаха 21 години от падението му!Сменихме 45-годишният социализъм с демокрация. Преходът между двете системи ще продължи, за съжаление, повече от колкото самият комунизъм... И целият хамут го опъва бедният български народ, който става все по-беден и все по-силно опъва хамута. Комунистите и техните наследници, за сметка на аз обаче стават все по-кръвожадни, все по-богати милионери, все по-нагли и все по-ненаказани. Отрицателна обратна връзка. Едните за сметка на другите. Писна ми все да съм второ качество човек в третокачествана "европейска" държава..."Боже, колко мъка има по тоя свят..."
Коментар
-
Humppa написа:Писна ми все да съм второ качество човек в третокачествана "европейска" държава..."Боже, колко мъка има по тоя свят..."
Коментар
-
Humppa
С тази разлика, Имортале, че тази жена можеш да я из**аш, а нас държавата ни чу** постоянно... Аз също от известно време се замислям за емиграция... Но един приятел ми подшушна, че в UK е проблемно издаването на "Social Security Number" и е рисково да се замине натам. В Гърция кризата вършее, в Италия може, но само на север. Но като му дойде времето (като прелее чашата) решението ще бъде взето набързо...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар