Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Току що по Дарик завърши един много хубав обзор на Дойчевеле за управлението на ГЕРБ и на последните им действия.Много истини се казаха.Ето текста на предаването: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5467434,00.html

Коментар

Toва е по интересно:http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5456805,00.html

Коментар

Следния коментар на Карбовски не е точно по темата, но тя според мен е нещо като обща политическа такава и може да го "поеме" (леле как се изразявам само, да се таковам в журналиста ) Това събитие само показва, че всичко си е по старому. Не от времето преди Бойко, а от времето преди 1989. То пък и тогава какво ли е станало толкова, че го броим за някаква голяма промяна, ама да не се отклоняваме прекалено. http://www.standartnews.com/comments...82%D0%B5%D0%B6 По темата - зависи какво очаквате от Бойко. Ако сте от оптимистите, значи във вашите очи би трябвало да се е изложил вече. В моите, е поредния от същите.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И аз съм разочарован от ГЕРБ. Вече цели 8 месеца, а средната заплата все още не е станала 2000 евро...
          Allergic To The Counterfeit

Коментар

dikanio написа:
            Следния коментар на Карбовски не е точно по темата...
            ... и не е съвсем точен "...Вижте и дали затварят "Пенсилвания авеню", когато американският президент Обама тръгне да закусва. Вижте как е и на "Даунинг стрийт"..."Изглежда Карбовски само така си пише, защото цялата Даунинг стрийт е затворена с порти и се охранява строго!Иначе за останалото е прав! Като цяло Карбовски ме кефи, с малки изключения...
            Прикачени файлове

Коментар

fiat_fan написа:
              И аз съм разочарован от ГЕРБ. Вече цели 8 месеца, а средната заплата все още не е станала 2000 евро...
              няма и да стане

Коментар

strajaro написа:
                fiat_fan написа:
                няма и да стане
                Мдааа. Можеше само ако триглавата ламя беше още на власт. Нали при тях криза нямаше, поне така ни казваха
                Allergic To The Counterfeit

Коментар

Някак между другото мина разпространението на винетките... тук ги споменахме, но бързо-бързо забравихме как банката на жената на ББ прибра десетки милиони.Мислите, че са се наяли?!?... Наивници!Ето какви са комисионните (таксите за превод) на СИ Банк, при плащане на таксите за издаване на новите документи: - 5 лв. комисионна за издаването на паспорт. -4.50 лв. комисонна за издаването на шофьорска книжка. -0.50 лв комисионна за издаване на контролен талон. -3.50 лв за издаване на лична карта. (Източник http://www.afera.bg/index.php?option...10597&Itemid=1 )Не знам дали е вярно - който си е вадил от новите документи, може да каже дали е така.Но ако е вярно - възникват въпроси - кому е нужно да се плащат парите през банка, а не се разкрият директно каси на Полицията?!?Имало ли е търг за избор на обслужваща банка? Кои са били другите кандидати? Какви са били критериите за избор?Как се получи, че една почти неизвестна банка преди да дойде ГЕРБ на власт, сега е навряна във всяка едно по-голямо ЛАПАНЕ на пари?!?Ах, Бойко, Ах, Борисов....и ти си същия долнопробен крадец, като тройната ламя... Гади ми се от такива... ПФУ!

Коментар

Ти в КАТ не си ли ходил? СИБанк отдавна обслужва държавните/общинските работи и таксите са огромни.Не знам как са избирани, но не са само те. А тя Цветелина я продаде банката А за винетките имаше конкурсedit: Била продала част, има си миноритарен дял и е в надзорния съвет.
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Продала... на офшорна фирма с неизвестен собственик... познай как я е продала...Бе не ги виня. И аз да съм там, и аз ще лапам! Ама да не го правят толкова явно, бе джанъм...П.П. Не ми се е налагало да ходя в КАТ скоро. Не помня вече от кога...

Коментар

Immortal написа:
                        Бе не ги виня. И аз да съм там, и аз ще лапам! Ама да не го правят толкова явно, бе джанъм...
                        Сигурен ли си в това?Вярно, човек се променя, като му се променят позициите и портофелчето, но ние, като обукновени хорица, сме далеч от мафията, нали?Ако утре станеш депутат в мерцедесите или беемветата на НСО ли ще се возиш, или в дедрата?

Коментар

Humppa написа:
                          Immortal написа:
                          Бе не ги виня. И аз да съм там, и аз ще лапам! Ама да не го правят толкова явно, бе джанъм...
                          Сигурен ли си в това?Вярно, човек се променя, като му се променят позициите и портофелчето, но ние, като обукновени хорица, сме далеч от мафията, нали?Ако утре станеш депутат в мерцедесите или беемветата на НСО ли ще се возиш, или в дедрата?
                          Човек обикновено си мисли, че се познава и знае как ще постъпи в дадена ситуация... НО...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Humppa написа:
                            Immortal написа:
                            Ми... не съм съвсем сигурен, ама.. нали и аз съм от тоз народ. То всеки гледа на дребно как да открадне или измами... пък и то там, горе, няма "не искам". Или взимаш, или се връщаш на село.Мислиш ли, че може честен човек да вирее във властта?Предпочитам си Дедрата с всичките й кусури, пред черните коли с черните стъкла, дето безнаказано блъскат коли и хора по улиците... А и не обичам да се возя в кола, ако не е пред мен волана.

Коментар

Immortal написа:
                              Продала... на офшорна фирма с неизвестен собственик... познай как я е продала...
                              Това е собственикът на СИБанк - http://en.wikipedia.org/wiki/KBC_Bank - няма такива работи като при ЛевИнс За винетките, както казах, си имаше конкурс - http://www.mediapool.bg/show/?storyid=160389 - при тях офертите се отварят, има си критерии [quote:75aa43c5a4]
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

За конкурса знаем, ама знаем и как се провеждат подобни конкурси

Коментар

Working...
                                X