Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако ставаше така
    Е па кво ни пречи да пробваме .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
      ls1 написа:
      Затова ли го изпратиха обратно оня от ХонгКонг ли беше с обещание след няколко месеца да го викнат?Според мен борда да падне е малко вероятно. Виж, да се смени курса към еврото - по-възможно ми се струва. Примерно държавата дължи 2 милиарда лева (1млрд евро) по разни договори. Прави се курс 1евро=4лв и хоп, държавата пак дължи 2млрд лева, но те вече са 500млн евро. Спестихме 500млн евро.
      Ако ставаше така.....
      Кики, за жалост става. Колегата има предвид договорите на държавните институции към фирмите. Едва ли са сключвани в евро.Историята досега е показала, че точно така става - справка - спестяванията на гражданите след деноминацията.

Коментар

Malone написа:
        И добре ще стане.Която страна се вързала с еврото, не е цъфнала и завързала, дори напротив.Страните, които спазват монетарната си независимост, като че ли не ги засегна кризата.Сигурно има защо.
        Те тия страни не са от нашата категория.При нас, ако се развърже лева - нищо добро не чака обикновения човек.Струва ми се, че България вече пак тръгна по надолнището. И после пак ще викаме Костов да ни бута нагоре.Като същински Сизиф!

Коментар

Костов ще избута себе си нагоре най-много. Но не вярвам някой да го вика де... Абе Костов що по едно време беше млъкнал за доста дълъг период?
          Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
            Костов ще избута себе си нагоре най-много. Но не вярвам някой да го вика де... Абе Костов що по едно време беше млъкнал за доста дълъг период?
            Беше сърдит на електората, че не го дооцени и му тегли шута. Той до последния момент не вярваше, че така ще се сгромоляса от власт, дори когато минаха изборите, още не вярваше. Но, добре правеше, като мълчеше - все пак показваше някакъв вид достойнство, като бивш министър-председател. Когато проговори, започна да буди насмешка с пискливите си изблици, сякаш изваден от друго време.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Immortal написа:
              Kuku написа:
              ls1 написа:
              Затова ли го изпратиха обратно оня от ХонгКонг ли беше с обещание след няколко месеца да го викнат?Според мен борда да падне е малко вероятно. Виж, да се смени курса към еврото - по-възможно ми се струва. Примерно държавата дължи 2 милиарда лева (1млрд евро) по разни договори. Прави се курс 1евро=4лв и хоп, държавата пак дължи 2млрд лева, но те вече са 500млн евро. Спестихме 500млн евро.
              Ако ставаше така.....
              Кики, за жалост става. Колегата има предвид договорите на държавните институции към фирмите. Едва ли са сключвани в евро.Историята досега е показала, че точно така става - справка - спестяванията на гражданите след деноминацията.
              Аз, не знам защо, разбрах, че става дума за обратното - договори с ЕС Иначе, да, от курсовите разлики може да стане силно изрезване

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Я да направим една рекапитулация!Според моите виждания. Не съм фен на ББ и Герб.[quote:fdb4428ad6="kiro_of_the_day"][b:fdb4428ad6]ОБЕЩАНО:1. Да пребори корупцията.2. Да върне доверието на европейските институции, а оттам и еврофондовете3. Запазване на валутния борд, до приемането на България в Еврозоната - Бойко Борисов 17.06.2009г.4. Завършване на магистралите "Тракия", "Люлин" и "Марица" до края на мандата на ГЕРБ - Росен Плевнелиев 08.07.2009г.5. Пълна забрана на заменките - Мирослав Найденов 07.07.2009г.6. 50% от ДОД на живеещите в София да си останат в София. 7. Нов кабинет най-късно до 27.07.2009г. - Бойко Борисов 09.07.2009г. 8. Отмяна на днешните назначенията за посланици и генерални консули - Бойко Борисов 09.07.2009г.9. Ако отсъстват от 3 поредни заседания на парламента, депутатите на ГЕРБ са длъжни да напуснат Народното събрание. Няма ли ги общо пет пъти в годината, също ще си тръгват - Цветан Цветанов 14.07.2009 г. 10. Магистрала "Тракия

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Humppa написа:
                  Я да направим една рекапитулация!Според моите виждания. Не съм фен на ББ и Герб.4. Работи се. Ще успее. Марицата почти готова. Люлин закъсняват със сложните елементи от трасето, имаше скандали с турската фирма-изпълнител. Тракия - с божията помощ може и да успее да я завърши, но не знам работи ли се сега по нея?
                  Това пък как ти хрумна?!?Марицата хабер няма да е готова, готови са само последните 15 км Харманли-Свиленград, и то от преди 5 години поне. По остналата част от трасето не съм виждал някой някога да работи.Люлин са готови само трасетата на равното. Има да се правят няколко тунела и виадукта - около 50% от дължината на цялата магистрала. Ако продължават да работят със сегашните темпове - а те продължават - ще я видим готова след около 10 години минимум.За Тракия не ми се говори. Търгът мина отдавна - спечели го фирма, която всички в бранша казват, че няма никакви шансове за успех.Същата тази фирма прави новата детелина на Чирпан повече от 2 години. Не ми е ясно как за още толкова време ще направи над 100 км магистрала, поне 4-5 детелини и т.н. Повече от месец от както спечелиха търга- срокът за обжалване вече мина - не виждам да са почнали с нещо да работят по магистралата... Подизпълнители тази фирма трудно ще намери, предвид практиката и на неплащане към подизпълнителите си...А и повечето експерти твърдят, че дадената сума в офертата е крайно недостатъчна. На мен много ми се иска Ямбол-Бургас и Ямбол-София да си е магистрала от край до край, дори и да е платена, но до пенсионирането ми дали ще се случи - не знам.

Коментар

"По делата им ще ги познаете" съм чувал, че пишело някъде... След като чухме хиляди излияния как предишните продали държавата на безценица на какво се натъквам днес... Съгласно досега действащия Правилник за прилагане на Закона за държавната собственост държавата, чрез свои органи продава недвижими имоти частна държавна собственост на търг, като първоналалната тръжна цена се определя като данъчната оценка на съответния имот се увеличи с 40%. Вероятно и това им се е видяло много на сегашните, защото предлагат това увеличение да е само 10%. Криза е ...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За няколкомесечното управление на ГЕРБ виждам пълен хаос и разруха в системата на МФ. Казват, че девизът на НАП вече е: "Навън вият вълци, а стопаните си трепят кучетата" . Виждам и как шуробаджанашките назначения по места започнаха да се вихрят отново, както е било винаги. Потресающи назначения видях, глуповата магазинерка стана директор на държавно учреждение! Нищо ново под слънцето, партийната метла е играла винаги, без изключение...И много показна милиционерщина. Всеки е виновен: ако си правил нещо-виновен си, 100% е имало далавера, така да се каже си 100 % престъпник, лягай на земята . Ако не си правил нищо, престъпно си бездействал.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Интересно ми е как и от ляво (snake), и от дясно (kiro_of _the_day, аз), някак си не ги харесваме тези управляващи. А те са си продукт на столетницата и все още тайно действащото й поделение ДС, пък самите те твърдят, че са десни...Аз също бях неволен свидетел на назначение в общинска служба (кметът е от ГЕРБ в момента, макар и избран от листата на ДСБ) - на мой много добър приятел се обади вътрешен човек от общината и му каза за свободно място на скатана служба - на която ще му се налага 2-3 пъти в месечно да се появява. Подготви си той документите, бяха му казали че само той ще е кандидат и няма да има проблеми. Отиде на т.нар. интервю - оказали са се 12 човека, все като него, тайно информирани... накрая взели за работата съпругът на високопоставена служителка в общината. Та така - шуро-баджанащина като по учебник Това се случи преди 2 седмици.Както и да се казва партията - хората сме си едни и същи. Не чакайте промяна.

Коментар

Да Ви кажа ли кого назначиха в Кюстендил да отговаря за двете ГКПП-та на територията на областта?Пенсиониран служител на МВР известен с това, че по ембарговите времена покровителстваше нелегалнатаконтрабанда на петрол на бандата на Крокодила (един от първите показно разстреляни).при това не е да нямаше кандидати - над 20 души бяха все млади хора. 2 дни конкурс тече...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Това ме навежда на мисълта, че Humppa е прав в последната част на неговата т.1

Коментар

Извода от цялата работа - и ТЕЗИ няма да ни "оправят".Аз пък отдавна си мисля, че ние ВЪОБЩЕ няма да се оправим. Само през 4 години ще си избираме "нови" спасители, после ще им глеадме сеира, кражбите, и същевременно ще затъваме в сиромашията от ден на ден...Преди години се надявах, че като "влезем" в ЕВРОПА (там, където хич не ни е мястото) нещата ще се пооправят. Но не би...

Коментар

Humppa написа:
                                Извода от цялата работа - и ТЕЗИ няма да ни "оправят".Аз пък отдавна си мисля, че ние ВЪОБЩЕ няма да се оправим. Само през 4 години ще си избираме "нови" спасители, после ще им глеадме сеира, кражбите, и същевременно ще затъваме в сиромашията от ден на ден...Преди години се надявах, че като "влезем" в ЕВРОПА (там, където хич не ни е мястото) нещата ще се пооправят. Но не би...
                                Съгласен съм с теб. Единствено за Европата не съм. Ако не бяхме влезели - щеше да е МНОГО ПО-ЗЛЕ!!!Добре че влязохме, че иначе щяхме да гризем дръвцето отдавна.Дали ни е наистина мястото там - смятам, че да.Бе да не си мислите, че на запад няма корупция и шуробаджанащина? И кражби? Хм.. примери много.На нас ни липсва едно нещо, което винаги съм казвал - работещи истински синдикати.Това ни трябва! Да не ми говорят, че няма пари бизнеса да плаща заплати, щото то това нашето не е заплати. Първо да се научат да плащат, а после да печелят не по 200% , а по 20...Ако хората имат добри доходи, сравними с тези на запад, хич няма и да им пука,че някой там крадял или назначил баджанака на хубав пост.Как може в Лондон, в един магазин за дрехи със смешни дори за България цени, да има 60 каси (съответно касиери), още толкова друг персонал, охрана и нам си кво още...и да плащат английски заплати на тез хора, и да печелят.А у нас заплатите са за месец колкото там за два-три дни, цените - по-високи (да не казвам в пъти, ама жената си взе от там доста парцалки, като сравнихме една ризка там взета за 5 паунда (11 лв) със същата тук - 25 лв), и пак реват нашите, че нямат пари...

Коментар

Working...
                                X