У бре ! Управия според вас няма . Ако не арестуват някого ,то питате защо не арестуват ,като го арестуват ,защо са го арестували. Що не дойде някой мен да арестува ??? От арест се плашат тия които има за какво да се страхуват. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:У бре ! Управия според вас няма . Ако не арестуват някого ,то питате защо не арестуват ,като го арестуват ,защо са го арестували. Що не дойде някой мен да арестува ??? От арест се плашат тия които има за какво да се страхуват. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
коцев написа:У бре ! Управия според вас няма . Ако не арестуват някого ,то питате защо не арестуват ,като го арестуват ,защо са го арестували. Що не дойде някой мен да арестува ??? От арест се плашат тия които има за какво да се страхуват. :D
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:То наистина всеки могат да арестуват и омаскарят, пък нека после доказва, че няма сестра. Пък като прибавим и Вярата в Б.Б. и Ц.Ц. .... тури му пепел....Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
nai7 написа:коцев написа:У бре ! Управия според вас няма . Ако не арестуват някого ,то питате защо не арестуват ,като го арестуват ,защо са го арестували. Що не дойде някой мен да арестува ??? От арест се плашат тия които има за какво да се страхуват. :DAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:То наистина всеки могат да арестуват и омаскарят, пък нека после доказва, че няма сестра. Пък като прибавим и Вярата в Б.Б. и Ц.Ц. .... тури му пепел....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:То наистина всеки могат да арестуват и омаскарят, пък нека после доказва, че няма сестра. Пък като прибавим и Вярата в Б.Б. и Ц.Ц. .... тури му пепел....Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Не е там въпроса. Тези арести се правят по такъв начин, че накрая да не се стигне до присъда. Пред Европа се отчитат арестите като някаква дейност, вдига се шум, създава се образа на борещото се с мафията правителство. Като отече месец от някой арест обаче се оказва че нещата не са баш тъй. Колко от Наглите са в затвора? Колко хванаха, колко пуснаха? И не ми казвайте че съда виновен за тези пускания, особено при сегашното осветяване на съдиите всякакви пускания на ’свои’ хора е невъзможно. НО (!) е възможно пускането заради несвършена ПО ЗАКОНА работа на следователи и прокуратура. Къде е вината на съда тогава? Те следват закона, а закона го пише парламента, а в парламента знаем кой е с мнозинство. Кой е виновен значи?
Коментар
-
fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:То наистина всеки могат да арестуват и омаскарят, пък нека после доказва, че няма сестра. Пък като прибавим и Вярата в Б.Б. и Ц.Ц. .... тури му пепел....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ls1 написа:Не е там въпроса. Тези арести се правят по такъв начин, че накрая да не се стигне до присъда. Пред Европа се отчитат арестите като някаква дейност, вдига се шум, създава се образа на борещото се с мафията правителство. Като отече месец от някой арест обаче се оказва че нещата не са баш тъй. Колко от Наглите са в затвора? Колко хванаха, колко пуснаха? И не ми казвайте че съда виновен за тези пускания, особено при сегашното осветяване на съдиите всякакви пускания на ’свои’ хора е невъзможно. НО (!) е възможно пускането заради несвършена ПО ЗАКОНА работа на следователи и прокуратура. Къде е вината на съда тогава? Те следват закона, а закона го пише парламента, а в парламента знаем кой е с мнозинство. Кой е виновен значи?Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:Ти му думай - оно рупа ли рупа...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аз пък ме кефят такива показни арести .Само така доло на пода ,ръцете на кръста и щтракане на белезниците.Плюя на тая съдебна система дето казвате че и били вързани ръцете и не можела без доказателства да наказва .Парламента трябвало закони да изменя . А бре правозащитници ,какво им пречеше на съдиите да вкарат в затвора Стависки за зверската катастрофа и посредствията от нея ? Айде , я да ва видя защитници такива какво ще кажете по тоя въпрос? :D :D :D
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:Ти му думай - оно рупа ли рупа...Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:Бате, аз си вдявам отлично. И не съм член на ГЕРБ. Иначе и на теб стилът ти ми е познат - комунягите не падат лесно по гръбVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар