Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Колега, Коцев, вярваш ли в написаното от теб?
    Напълно съм убеден. И вярата на 80% от българите ни е в него . Ако и той не се справи слагаме кепенците на държавата . Не ме интересува какъв е бил преди години. Важното сега какъв е и какво прави . :D
    Напълно подкрепям колегата Коцев,аз също се надявам Б.Борисов поне малко да оправи тази каша във която се въртим вече толкова много години.Чудно ми е защо предните не оповестиха това със Енергото,научихме нещо за което повечето знаеха но никой не го оповести.Аз лично вярвам във него,но незнам до къде ще му стигнат силичките на бате Бойко.

Коментар

Кашата която е дробена до сега е огромна. Навързали са се като свински черва и бивши управляващи и съдебна система и полиция. Та за това крачка по крачка сега се напредва , но поне се вижда малка светлинка в тунела . Дано не угасне. Но знам ,че тръгне ли едно кълбо да се разплита , една жена тръгне ли по чужди мъже, то спиране няма . :D Дано и тук не спрат за ужас на червената гвардия и синята мъгла. :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

nai7 написа:
        коцев написа:
        Колега, Коцев, вярваш ли в написаното от теб?
        Напълно съм убеден. И вярата на 80% от българите ни е в него . Ако и той не се справи слагаме кепенците на държавата . Не ме интересува какъв е бил преди години. Важното сега какъв е и какво прави . :D
        Напълно подкрепям колегата Коцев,аз също се надявам Б.Борисов поне малко да оправи тази каша във която се въртим вече толкова много години.Чудно ми е защо предните не оповестиха това със Енергото,научихме нещо за което повечето знаеха но никой не го оповести.Аз лично вярвам във него,но незнам до къде ще му стигнат силичките на бате Бойко.
        Само Вярата и Надеждата не оправят нещата. Защо ми се струва, че Бат Бойко е следващия Цонев.Само да вметна, че това е лично мое мнение и не искам да ангажирам никой с него.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

И аз подкрепям Коцев. Ако Бойко не успее да промени нещо - никой няма да успее. Всички сме ги видяли вече що за стока са. Алтернативата на ГЕРБ е отново да започнат да се въртят червени, сини, жълти. Както каза Бойко - война е, който издържи. nai7, не е само за електроразпределителните дружества. До сега да се беше чуло за Алексей Петров? Да има отвлечени след като разбиха "Наглите"? Да е имало арестуван министър до сега? А относно кризата, помните ли как Станишев и компания ни уверяваха и се кълняха, че в България криза няма и няма и да има?
          Allergic To The Counterfeit

Коментар

Не ми давай арестувани. Дай ми осъдени.

Коментар

ls1 написа:
              Е ,те това не зависи от Бойко а от съдебната система назначена от управляващите ни вече 20 години.

Коментар

Вяра казвате сте му имали... Блажени са верующите... Винаги съм се чудел да завиждам ли или да ненавиждам вярващите... Най-големите беди в човешката история са произлезли от вярата в нещо или в някого.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ls1 написа:
                  Съдебната власт е независима. Или поне е независима от ГЕРБ. Борисов и Цветанов също призовават за присъди. И тогава Станишев пръв изрева, че това е недопустимо...

Коментар

fiat_fan написа:
                    ls1 написа:
                    Съдебната власт е независима. Или поне е независима от ГЕРБ.
                    И слава богу - с всичките уговорки за т.н. съдебна власт. Ти какво? Да не пледираш за Вся власт ГЕРБом?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Вяра казвате сте му имали... Блажени са верующите... Винаги съм се чудел да завиждам ли или да ненавиждам вярващите... Най-големите беди в човешката история са произлезли от вярата в нещо или в някого.
                      Дали точно ти завиждаш или ненавиждаш... ми е през.... Но аз със сигурност съжалявам хора, т.е. хорица, които нямат вяра и надежда за нищо. Че човек живее с надеждата, живее заради нея. Както се казва в една реклама "Най-доброто предстои". И ако не живея с тази надежда, за какво тогава?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        fiat_fan написа:
                        ls1 написа:
                        Съдебната власт е независима. Или поне е независима от ГЕРБ.
                        И слава богу - с всичките уговорки за т.н. съдебна власт. Ти какво? Да не пледираш за Вся власт ГЕРБом?
                        Нещо грешно ми тълкуваш думите. Или поне се опитваш. Пледирам за ОБЕКТИВНА съдебна власт. Или вярваш, въпреки, че стана ясно, че вярват само заблудените, че последните известни люде, които арестуваха са невинни????? Защото съдът нищо чудно да ги изкара такива в сегашния му състав.

Коментар

И аз вярвах ,че някой ден ще арестуват Ловешки бос на подземния свят ,но ето че дойде и тоя момент . Така че вярата крепи човека . :D :D http://www.dnes.bg/crime/2010/04/08/...ev-alcho.89005

Коментар

fiat_fan написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Дали точно ти завиждаш или ненавиждаш... ми е през.... Но аз със сигурност съжалявам хора, т.е. хорица, които нямат вяра и надежда за нищо. Че човек живее с надеждата, живее заради нея. Както се казва в една реклама "Най-доброто предстои". И ако не живея с тази надежда, за какво тогава?
                            Много ТВ гледаш май... А за съдебната система - влизаш в дълбоки, мътни, а може би и непознати води.Леко примерче от днес. Някой спомня ли си че преди 4 месеца медиите гръмнаха, че арестували Дон Цеци и още няколко души за далавери в ГЗ?Днес какво се оказа - съдът след като чул превода на СРС-тата от кардарашки на български - пуснал Дон Цеци, защото в тях нямало данни срещу него.А сега ми кажи защо твоят любим Ц.Ц. е арестувал Дон Цеци!? Да хванем ли бас, че този наглец ще осъди България за незаконното му задържане и сметката на Ц.Ц. ще платим аз и ти?

Коментар

Не знам. Не мога да коментирам защо Ц.Ц. е арестувал т.нар. Дон Цеци. Нямам такава информация, обзалагам се и ти.В крайна сметка и теб могат да те арестуват по подозрение в нещо. Затова след това има съд, който се произнася.

Коментар

fiat_fan написа:
                                Не знам. Не мога да коментирам защо Ц.Ц. е арестувал т.нар. Дон Цеци. Нямам такава информация, обзалагам се и ти.
                                Което не променя бъдещото сигурно събитие, че от моите и от твоите данъци ще му се плати обезщетението на циганския бос. И за какво това? За да си поиграе Ц.Ц. на каубои в града...

Коментар

Working...
                                X