коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Кашата която е дробена до сега е огромна. Навързали са се като свински черва и бивши управляващи и съдебна система и полиция. Та за това крачка по крачка сега се напредва , но поне се вижда малка светлинка в тунела . Дано не угасне. Но знам ,че тръгне ли едно кълбо да се разплита , една жена тръгне ли по чужди мъже, то спиране няма . :D Дано и тук не спрат за ужас на червената гвардия и синята мъгла. :D :D
Коментар
-
nai7 написа:коцев написа:Колега, Коцев, вярваш ли в написаното от теб?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
И аз подкрепям Коцев. Ако Бойко не успее да промени нещо - никой няма да успее. Всички сме ги видяли вече що за стока са. Алтернативата на ГЕРБ е отново да започнат да се въртят червени, сини, жълти. Както каза Бойко - война е, който издържи. nai7, не е само за електроразпределителните дружества. До сега да се беше чуло за Алексей Петров? Да има отвлечени след като разбиха "Наглите"? Да е имало арестуван министър до сега? А относно кризата, помните ли как Станишев и компания ни уверяваха и се кълняха, че в България криза няма и няма и да има?Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Вяра казвате сте му имали... Блажени са верующите... Винаги съм се чудел да завиждам ли или да ненавиждам вярващите... Най-големите беди в човешката история са произлезли от вярата в нещо или в някого.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
fiat_fan написа:ls1 написа:Не ми давай арестувани. Дай ми осъдени.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Вяра казвате сте му имали... Блажени са верующите... Винаги съм се чудел да завиждам ли или да ненавиждам вярващите... Най-големите беди в човешката история са произлезли от вярата в нещо или в някого.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:fiat_fan написа:ls1 написа:Не ми давай арестувани. Дай ми осъдени.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
И аз вярвах ,че някой ден ще арестуват Ловешки бос на подземния свят ,но ето че дойде и тоя момент . Така че вярата крепи човека . :D :D http://www.dnes.bg/crime/2010/04/08/...ev-alcho.89005
Коментар
-
fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:Вяра казвате сте му имали... Блажени са верующите... Винаги съм се чудел да завиждам ли или да ненавиждам вярващите... Най-големите беди в човешката история са произлезли от вярата в нещо или в някого.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
fiat_fan написа:Не знам. Не мога да коментирам защо Ц.Ц. е арестувал т.нар. Дон Цеци. Нямам такава информация, обзалагам се и ти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар