Някой от вас за знае случайно, че преди Девин е бил на друго място и че в 18 часа е имал среща в София? Е с какво да се придвижи тогава? Правите сметка на горивото, О. К. А някой знае ли какво точно се случва на Цанков камък? Ако и за миг си го помислите и го обърнете пак в това същото гориво, ще има докато свят светува за този хеликоптер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
naskobg написа:Някой от вас за знае случайно, че преди Девин е бил на друго място и че в 18 часа е имал среща в София? Е с какво да се придвижи тогава? Правите сметка на горивото, О. К. А някой знае ли какво точно се случва на Цанков камък? Ако и за миг си го помислите и го обърнете пак в това същото гориво, ще има докато свят светува за този хеликоптер.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Какви милиарди, какъв Цанков камък??? Не разбирате ли, че ви се хвърля прах в очите за да не видите, че нищо не се върши и се харчат безразборно резерви за да се закрепи положението? Не знаех, че разликата между автомобил и хеликоптер е, като между бърз влак и експресFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Какви милиарди, какъв Цанков камък??? Не разбирате ли, че ви се хвърля прах в очите за да не видите, че нищо не се върши и се харчат безразборно резерви за да се закрепи положението? Не знаех, че разликата между автомобил и хеликоптер е, като между бърз влак и експрес
Коментар
-
Vladim написа:Какви милиарди, какъв Цанков камък??? Не разбирате ли, че ви се хвърля прах в очите за да не видите, че нищо не се върши и се харчат безразборно резерви за да се закрепи положението? Не знаех, че разликата между автомобил и хеликоптер е, като между бърз влак и експресAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
Vladim написа:Какви милиарди, какъв Цанков камък??? Не разбирате ли, че ви се хвърля прах в очите за да не видите, че нищо не се върши и се харчат безразборно резерви за да се закрепи положението? Не знаех, че разликата между автомобил и хеликоптер е, като между бърз влак и експрес
Коментар
-
Всеки може да се появи по телевизора и да сочи с пръст едни документи. Така прави и Яне Янев, но какво - буди насмешка само. Понеже мрънкалото бат’ Бойко е супергероят на България, на него му имаме безрезервна вяра обаче. Нали и оставката му беше в джоба, ама не я показа. Досега няма нещо, с което да се е захванал ББ и да го е довел до успешен край, така че ще е по-скоро изненада, ако впоследствие се довърши нещо, а не правило, защото тенденцията е твърде негативна.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
коцев написа:Сега изнесоха информация,че Доган е взел милион и половина като консултант на тоя Цанков камък. И не е блъф а за това нещо си има документи. Нещо господата мразещи Борисов да кажат по тоя грабеж??? Затова Борисов ще е ненавиждан ,но нека продължи така .Както се казва : кучетата си лаят а кервана си върви. :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Когато големите риби влезнат в затвора тогава ще има смисъл от подобни приказки! А иначе за обещания и неизпълнени такива - много ги бива!Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:Не знам дали разбра ама съдебната власт е независима и затова Цветанов непрекъснато напада корумпираните съдии, нещо, което досега не се е случвало си мисля.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:fiat_fan написа:Не знам дали разбра ама съдебната власт е независима и затова Цветанов непрекъснато напада корумпираните съдии, нещо, което досега не се е случвало си мисля.
Коментар
-
Vladim написа:fiat_fan написа:Не знам дали разбра ама съдебната власт е независима и затова Цветанов непрекъснато напада корумпираните съдии, нещо, което досега не се е случвало си мисля.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Само не знам как ще се оправят нещата като обложиш с данък пенсията на пенсионерите или дадеш разрешение за увеличение на всичко от ток, парно и т.н Как се оправят нещата като с тези увеличения на кажи-речи всичко, намелееш покупвателната способност на Българина и всичко това в условията на криза?Може би само Бойко и сие ги знае тези неща, щом ги позволява!....аааа да, ма къв съм тъп, то Станишев беше виновен....
Коментар
-
EasternAlien написа:Само не знам как ще се оправят нещата като обложиш с данък пенсията на пенсионерите или дадеш разрешение за увеличение на всичко от ток, парно и т.н Как се оправят нещата като с тези увеличения на кажи-речи всичко, намелееш покупвателната способност на Българина и всичко това в условията на криза?Може би само Бойко и сие ги знае тези неща, щом ги позволява!....аааа да, ма къв съм тъп, то Станишев беше виновен....Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:EasternAlien написа:Само не знам как ще се оправят нещата като обложиш с данък пенсията на пенсионерите или дадеш разрешение за увеличение на всичко от ток, парно и т.н Как се оправят нещата като с тези увеличения на кажи-речи всичко, намелееш покупвателната способност на Българина и всичко това в условията на криза?Може би само Бойко и сие ги знае тези неща, щом ги позволява!....аааа да, ма къв съм тъп, то Станишев беше виновен....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар