"Енергийните проекти на България. Цецка Цачева на разговори в Москва". - надслов на новина по БТВ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Майка плаче, грамофон свири...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
karloson написа:...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Няма какво да ти се сърдя Яворе. Аз вече съм с единия крак в частния сектор, домесец ще съм с двата.Но това не означава, че това което става е справедливо. Ти прочете ли какво написах - когато държавата уж пое осигуровките - намалиха заплатите на държ. служители. Темата е дълга, а на мен не ми се пише повече ... Поне не днес.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Няма какво да ти се сърдя Яворе. Аз вече съм с единия крак в частния сектор, домесец ще съм с двата.Но това не означава, че това което става е справедливо. Темата е дълга, а на мен не ми се пише повече ... Поне не днес.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:kiro_of_the_day написа:Няма какво да ти се сърдя Яворе. Аз вече съм с единия крак в частния сектор, домесец ще съм с двата.Но това не означава, че това което става е справедливо. Темата е дълга, а на мен не ми се пише повече ... Поне не днес.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Yavor написа:справедливост на тоя свят, няма...Спрете да я търсите.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Yavor написа:Апропо - и на мен ми допада начина на работа - измислят нещо, оставя се да се види реакцията на обществото и после се решава дали да се остави, вЕрно - по демократично е от решенията взети тихомълком със задна дата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Yavor написа:karloson написа:...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
[/quote]така е...не ме е яд и нямам нищо против да си плащам осигуровките!обаче този до мен - от частния сектор да не плаща осигуровки на 240 лв. а на реална заплата - всичко да е поравно...quote]Да ама НЕ,защото този който е държавен служител през 50 процента от работното време си клати краката и си получава заплатката,а този който е от страна не се знае дали ще има утре работа (поръчки)ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
Lane Staley написа:Yavor написа:Апропо - и на мен ми допада начина на работа - измислят нещо, оставя се да се види реакцията на обществото и после се решава дали да се остави, вЕрно - по демократично е от решенията взети тихомълком със задна дата.
Коментар
-
@ donna - и аз съм ’богат’ - за малкия сме получавали детски само първата му година, после жена ми тръгна на работа и дотам...Не че съм им умрял за пикливите 35лв ама е някакси обидно - толкова много данъци да плащаме за да се раздават на циганите.Аз затова винаги съм бил за индивидуалните партиди по здравни вноски - да видим кой колко е внесъл и колко може да ползва. Да спрем да се крием зад гърба на ’социалното’ обществео, което точно с маската на тази социалност се само-обира, само-излъгва и т.н. Преди 2-3 седмици се наложи да влезе малкия в болница защото се беше обезводнил от повръщане от един вирус - е такава трагедия няма - от обстановка ( хем е ремонтирано ) до отношение. Е след като звъннах на 2-3 места и всички се разтърчаха, ама знаете ли защо е така - 90% от присъстващите в болниците са от едно определено малцинство. Не случайно една от лекарките казала въздухвайки на жена ми "Колко е лесно да лекуваш българско дете..." - щото майката слуша и изпълнява, а циганките - през няколко седмици са там- докато станат децата пона 5-6 години и не ги оставят да се оправят сами.А ако си имах индивидуалната партида - тия циганки щяха да имат някакви супер минимални суми с който щяха да могат да идат само на лични я си лекар и щяха да се притесняват да не се разболеят че тогава.... Както е в цял свят. Само при нас е ’социално’ или да кажа - ’социалистическо’...Точно и затова всички ние които внасяме добри суми всеки месец, щото далеч не всеки частник се осигурява на минимума - даже почти не останаха такива, искаме да има малко възмездие и за нас - единствените които не трябва да имат лични вноски според мен са полицаите, щото като тяхната - толова рядко гадна работа няма. Ама администрация и военни - задължително, особено последните дюмбели, дето ни ’защитават’ от и те не знаят от кого. Ама иначе много знаят и се оплакват и сума ти социални придобивки имат дето аз не съм ги сънувал - и безплатни квартири, и евтини апартаменти, и порциони за храна - да не говорим че го обличат и хранят докато са на работа. Не знам някой от вас правил ли си е сметка само за дрехите каква икономия е всеки месец.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
така е...не ме е яд и нямам нищо против да си плащам осигуровките!обаче този до мен - от частния сектор да не плаща осигуровки на 240 лв. а на реална заплата - всичко да е поравно...quote]Да ама НЕ,защото този който е държавен служител през 50 процента от работното време си клати краката и си получава заплатката,а този който е от страна не се знае дали ще има утре работа (поръчки)[/quote]кой си клати кратата - не знам... във всеки случай - не съм аз... ама потен автоинструктор още не съм виждал... всичко е въпрос на гледна точка... айде кажи ми ти лично, ама честно - на какви пари се осигуряваш - на минималния пхраг, нали?да не дава господ да се разболееш дългосрочно и да се чудиш кой път да хванеш! догава ще разбереш какво имам пред вид!айде със здраве...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Май че не знаеш точно смисъла на тази думичка.Популизъм е да говориш и вършиш това което се харесва на обществото,точно това което в момента прави Яне Янев.Когато си принуден да говориш и прокарваш непопулярни решения,е желателно да се искажат,да се проведе ОБЩЕСТВЕН ДЕБАТ,да се усети реакцията на обществото,за и против и тогава да се отсече оптималното решение.Това не е популизъм.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Stefan Hadjov написа:Май че не знаеш точно смисъла на тази думичка.Популизъм е да говориш и вършиш това което се харесва на обществото,точно това което в момента прави Яне Янев.Когато си принуден да говориш и прокарваш непопулярни решения,е желателно да се искажат,да се проведе ОБЩЕСТВЕН ДЕБАТ,да се усети реакцията на обществото,за и против и тогава да се отсече оптималното решение.Това не е популизъм.
Коментар
-
Не ни и трябват референдуми. Този варинат на демокрация не ми допада. Не мисля, че има достатъчно узряло общество за него. Предпочитам вариантът който е в момента - народът избира представители, които вземат решения и действат от негово име. Този модел работи, малко по малко ще проработи и при нас. Залитнем ли обаче към референдумна демокрация ще стане страшно.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар