Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е как успяхте да издигнете Костов до такива висоти?Евала.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Е как успяхте да издигнете Костов до такива висоти?
      Ми то сред слепите и едноокия е цар.

Коментар

Lane Staley написа:
        Е как успяхте да издигнете Костов до такива висоти?Евала.
        Луда работа. Как пък няколко милиона не разбраха колко добре и те са живеели по времето на Костов. А, да, те другите са тъпи и не разбират.
        Allergic To The Counterfeit

Коментар

Еми ... ние сме от хората на Костов, може би затова.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

fiat_fan написа:
            Луда работа. Как пък няколко милиона не разбраха колко добре и те са живеели по времето на Костов. А, да, те другите са тъпи и не разбират.
            Лош мат’риал Случилото се с Костов е само един лек пример, каква е силата на четвъртата власт - медиите. И то платените. Без повече коментар.

Коментар

Аз също съм за Костов
              ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна

Коментар

Това са факти с 2-3 думи мнение.Когато ББ започна похода си към властта,семеината му половинка бе основен акционер на СИ БАНК Още тогава почти всички държавни плащания минаваха през СИ БАНК, и днес тази банка се внасят всички данъци,глоби,такси и подобни.Нито при сакскобургостки и при станишев не се намери орган да обърне внимание на това,че частно банка е станала трезор на държавата.[23:07:10] *Cenitel* каза: Което води до извода че упр тогава ндсв бсп и дпс са гледали на ББ като дискретен бизнес партнюр,който ще ги наследи на кормилото.АХМЕН доган и станишев влизаха в остри полемики с пълзящия към властта кмет,но не го удариха по слабото му място.Прикритата собственост на ББ.Борисов играе ролята на народен човек,но при упр на станишев банката на борисови извърши доста деяние,които нямаха нищо общо с интересите на народа.Една година преди остатъчната приватизация на БТК банката започва трескаво изкупуване на компенсаторни книжки на цена 48-50 стотинки.В един слънчев ден след около 4-5 месеца Сакскобурготски обявява,че непродадените 305 от БТК се изкупуват само с компенсторни книжки.За една нощ цената им скача до 1,50-160 лв.Кой ли екстрасент и медиум показа и каза а СИ БАНК да икупува тези книжки?КОЙ ЛИ????В този момент главния секретар бе един от 3 които са знаели тази информация предварително!!!!!и така борисовта банка ги изкупува,Същите компесаторни книжки ,които репресираните българи получиха през 1989 година като компенсация за национализираните след 1944 година имоти и фабрики и т.н.Когато борисови решиха да продаде 78% от акциите со в банката заедно с тези книжки преди това тя избра скандалния исландаски милиардер ТОП БЮРГОЛФСОН.Анализаторите тогава казаха и обявиха но им затвориха устите-че борисова и в частност ББ са спечелили чисто над 100 млн лева от тази продажба!!!Фирмени ртегистри от близкото минало сочат,че освен СИ БАНК банкерната и в % ББ има дялово участие в ИПОН 1 И 2.Всичко това сем БОрисови станаха едни от нах-богатите хора на балканите!!!!как?Е тогава защо "УЖ НАРОДНИЯ ПРЕМИЕР СЕГА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА С УВЕЛИЧАВА ЗПАЛАТА ОТ 2700 НА 3790 ЛВ-НАЛИ МИСЛИЛ ЗА НАРОДА А УВЕЛИЧАВА НА 12 ПРЕМИЕРА ОТ КАБИНЕТА С ПО 700-800 ЛВ ЗАПЛАТИТЕ".НАЛИ Е КРИЗА И МИСЛИШ ЗА НАРДА БЕ БОКЛУК.Отоврим ли книгата на григор лилов-най-богати бг с почуда открих че ББ е достойният генерал е и бил активен икономически субект.Неговото име присъства в десетки фирми на знайни и незнайни герои на прехода и след това-чак до 2007 година.А и в някой след това.Ако поставим социалната плоскост философията на Борисов,ще установим-Той е АНТИСОЦИАЛЕН ПОЛИТИК(В ПОСЛЕДСТВИЕ И ДЯНКОВ).пРЕДИ 3 ГОДИНИ КАТО КМЕТ НА СОФИЯ качи билетите с 45 стотинки и дори с усмивка го каза,не показа никакво социоално съжаление.Човека не се притесни че цели социални съсловия не могат да минават на същите тези цени,да платят 1 лев за билет и то по 2 линии в посока.Защото при заплата 400-500 лв средна 70-80 лв за транспорт е много,но той пък е с служебна кола и заплата 2300 лв.Последната афера на СИ БАНК може би е най-ГОЛЕМИЯ финансов удар на цветелина с помощ бОЙКО Удар който с почти нулеви инвестиции получаваш десетки милиони-държавни милиони!!!!!На петия месец от упр на премиера банката спечели конкурса за разпространение на винетките.ЕВРОПА СЕ ЗАПИТА-не трябва ли български пощи да изпълнят тази поръчка?!?!И пак питам наивно онези дето или онзи дето все намира да каже абе те с добро от бодър пример гледат-да те гледат да ти залъжат очите братко мой,но начина им и замисъла им е д ани доунищожат.е запитах се кой ли подсказа на бПОЩИ да предложи точно тази сума седмица по рано-цена с 605 по висока от си банк на дадения конкурс-Да бойко го направи.Така с разпространението на стикери от СИ БАНК-ТОВА ГО ЗАПОМНИ ДОБРЕ-ВСИЧКО ДО ТУК СА ФАКТИ НЕ ГИ ОПРОВЕРГАВАЙ НЯМА СМИСЪЛ ДАСЕ ИЗЛАГАШ. ЧЕ С РАЗПРОТРАНЕНИЕТО НА СИ БАНК нанесе сериозно ама сериозни загуби на държавната институция Булгарски пощи.Пощите имат над 3000 клона в страната и над 24000 работни места.Премиера отмина гордо с мълчание и законно даде на съпругата си да спечели чисто между 45-51 млн лева.И защо да отг-това не ефранция или германия,където монопола на едн абанка не се допуска.ТАКА СЕ КРАДЕ ПО ЗАКОН.а някой го извиниха с какъв ум го извини "ти" изгубени с пот пари на българи за българи?и като почнахме с това 2 от възловите министри на ББ са лични кадрови подбор на БОРИСОВА!!!ПЛЕВНЕЛИЕВ И ТРАЙКО ТРАЙКОВ!!!!От 10 години Борисов играе роля на съединител на едрия български капитал.И сега в настоящето всички високопоставени чиновници акционери на банки упр на институции получили държавни поръчки са протежета приятели или бивши подчинени на БОрисови.ЗАТОВА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОПИТАМЕ ЗАЩО ГИ ЗАЩИТАВАМЕ ОЩЕ СЛЕД ТОЛКОВА ФАКТИ=НОСИШ РОЗОВИ ОЧИЛА?!?!? ЕТО И МОЯ ВЪПРОС КОЙ ВСЪЩНОСТ УПР БЪЛГАРИЯ?Правилно ли е повечет(78%) да минават през частна банка на премиера?И кога премиера или неговите премиери ще дадат един смислен отг на въпросите?

Коментар

Не че съм фен на"Бат Бойко",но май бъркаш фактологията.
                  PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                  Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Хубаво де, ама ... нещо не виждам престъпления.Писача по-горе, в какво точно обвиняваш Бойко Борисов? Че е съумял да спечели пари въз основа на информацията, която е имал?Търсете този, който му я е дал. Както и причините за това.Да печелиш пари не е лоша дума, поне не през 2010 година.И парите преминавали през "банката на премиера".Все през някоя банка трябва да преминат. Може би ти лобираш за банката на експремиера? Или за същата на екс-екс премиера?Доста пенсионерска ми се струва тази писмена експликация по-горе, да оставим настрана очевадната неграмотност на написаното.Малко множко ми идва призива за "социалност". Отива чак към социализъм. Ама той пък свърши, разби’йш ли и сега търсим под вола теле.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

В Китай има около 30000 човека на държавна работа, които обикалят по сайтовете и пишат благосклонни към правителството коментари/статии, за което получават по 50 цента на парче.
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

просто преписах една статия на двама журналисти които следят кариерата и всичко около ББ. и го написах.А за грешките сори бързах.А лично аз го ненавиждам и дянков също.А за въпроса за банката-ами да в случая мисля,че не е правилно и това с пр много му помага наистина.

Коментар

g написа:
                          просто преписах една статия на двама журналисти които следят кариерата и всичко около ББ. и го написах.А за грешките сори бързах.А лично аз го ненавиждам и дянков също.А за въпроса за банката-ами да в случая мисля,че не е правилно и това с пр много му помага наистина.
                          И за това ли се регистрира във форума?

Коментар

Щеше да има увеличение на здравната вноска, а сега няма да има!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не съм се регнал специално за това,но извинявай,няма да влизам повече.

Коментар

g написа:
                                Не съм се регнал специално за това,но извинявай,няма да влизам повече.
                                Ами като се има предвид че това е технически форум, а на теб и трите ти мнения са в тази тема - прав ти път!
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X