fiat_fan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Хаджов, дай да сложим некой манго с 3-ти клас тогава за финансов министър а?Може и да не знае да пише - важното е да има поне 1 палец.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/2010/03/11/news6025787.htmlЕто и от Европата почнаха да му Го казват... Той нали все по Европата прави равнис-мирно. Или и Ройтерс е под давлението на Станишев, царя и Доган!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
fiat_fan написа:Не че защитавам някой, но Ройтерс не е ли просто една информационна агенция?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Humppa
Те Ройтерс може и да са само една обикновенна информационна агенция, но там работят искитнски журналисти, а не като нашите неграмотни драскачи-подлоги! Хората на запад отдавна се опитват да ни набият канчетата, и успяват, но не скочим ли и ние като гърците - няма да се оправим! За съжаление не виждам как ще стане...
Коментар
-
Humppa
Костов ли? Тази лисица? Вярно, има желязна ръка, хитър е като стадо лисици, но е зверски корумпиран... Не бих заложил(гласувал) на него... Въпреки това, не мога да отрека, че по време на неговото управление (особено първите две години) май ни бяха най-добрите през последните 20 години пре(о)ход.
Коментар
-
Костов е велик, но ... е виновен за убийството на Кенеди ...И за жертвите в Хаити е виновен.Иначе, по сериозно ... който папал от царя, папал ...Аз по голяма заплата [с по голяма покупателна способност] от времето на Ваньо [Костов] не съм взимал..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Humppa
-
Сериозно. Не е, но имаше нюх. Недоволни винаги ще има, но при него като че ли беше най-спокойно. И бизнеса и държавната администрация бяха склонни към поносимост към трудностите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Humppa
Неговият най-голям принос, според мен, е, че почти премахна мутренският застрахователен бизнес. От там дойде и спокойствието на хората.Успя да удължи (чрез преговори с ЕС) с някоя година срока на работа на малките козлодуйски реактори. Имаше положителна нагласа към АЕЦ-Белене, тогава. Сега няма. Може би защото няма пряк интерес, не знам. Но по негово време съм се срещал с неговият министър по енергетиката (не му помня името вече), който беше на 100%, че ще има АЕЦ-Белене, а минаха вече 8-9 години... И все протакаме... Това е от мене, гледайки назад в моята паничка. Тогава вземах 4 пъти по-малка заплата и живурках като цар!Но струва ми се много се отклонихме от темата!
Коментар
-
Humppa написа:Това е от мене, гледайки назад в моята паничка. Тогава вземах 4 пъти по-малка заплата и живурках като цар!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар