"Война е, който издържи".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Обещано под № 2 в списъка: Да върне доверието на европейските институции, а оттам и еврофондовете. Не знам за Вас, но щом освободиха кинтите за усвояване - аз мисля да го броя изпълнено това обещание.Сега остава по-трудното - тези пари да се усвоят (как го мразя този глагол) за полезни проекти. Може би по-правилната дума трябва да бъде - оползотворят. В близките няколко дни се наблюдава според мен някаква непривична досега умереност в изявленията на ББ. Не че пак си няма изцепки от време навреме де ... Снощи докато гледах интервюто му в Панорама ми се прииска да го поздравя с една песньовка на Ахат - Походът. Правя го! http://vbox7.com/play:0c3abc0c&al=1&vid=592401VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Vladim написа:Immortal написа:Не е никак странно, а именно поради това. Вдигането с 2% е в следствие протеста на лекарите.
Коментар
-
Ааа чакай малко.Какво трябва и какво не трябва аз знам, а знам също, че всеки месец от четири години насам плащам като поп на здравната каса и стотинка не съм взел досега от внесеното. Вместо да увеличават, което е най-тъпото и най-лесното да преосмислят разпределението на средствата и да си ограничат разходите. С чужди пари и аз мога да казвам какво може и не може и да раздавам наляво и надясно... Аз на майстор плащам ли заплатата всеки месец, за да седи в сервиза, А ? Досега не съм, а на доктори явно плащам== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Ааа чакай малко.Какво трябва и какво не трябва аз знам, а знам също, че всеки месец от четири години насам плащам като поп на здравната каса и стотинка не съм взел досега от внесеното. Вместо да увеличават, което е най-тъпото и най-лесното да преосмислят разпределението на средствата и да си ограничат разходите. С чужди пари и аз мога да казвам какво може и не може и да раздавам наляво и надясно... Аз на майстор плащам ли заплатата всеки месец, за да седи в сервиза, А ? Досега не съм, а на доктори явно плащам
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Българина още не може да разбере,че на доктор трябва да се плаща така,както когато отидеш на майстор с колата ти...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Stefan Hadjov написа:Българина още не може да разбере,че на доктор трябва да се плаща така,както когато отидеш на майстор с колата ти...
Коментар
-
Ако продължава по този начин управлението на държавата - Б.Б. и неговата ГЕРБ няма да се справят.След няколкото месеца наблюдение на нещата отстрани и отвътре до този извод стигам. Назначенията в държавата на ръководни и на не дотам ръководни постове са вифаджия, милиционер, вифаджия, милиционер.Сори, но с такива кадри се прави силова групировка или охранителна фирма, а не се управлява държава. За капак на всичко за финансов министър е назначен един явно некадърен счетоводител, комплексиран човек и самохвалко. За мен ГЕРБ са 3-тия ешалон на БКП и и то най-некадърния. НДСВ бяха втория... Ту им млякото горещо, ту пък друго нещо... Всеки може да обясни защо е лошо положението като разполага с информацията, но явно не всеки може да оправи положението.И за тези, които сега ще ме нападнат че съм песимист, черноглед и че недолюбвам герберите пак ще кажа: Дано да не съм прав, и аз като всеки нормален човек в тая държавица искам това правителство да успее. А дано, ама надали...За себе си вече съм направил своя избор - скоро минавам в частния сектор. Не искам да съм част от това, което става.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ако продължава по този начин управлението на държавата - Б.Б. и неговата ГЕРБ няма да се справят.След няколкото месеца наблюдение на нещата отстрани и отвътре до този извод стигам. Назначенията в държавата на ръководни и на не дотам ръководни постове са вифаджия, милиционер, вифаджия, милиционер.Сори, но с такива кадри се прави силова групировка или охранителна фирма, а не се управлява държава. За капак на всичко за финансов министър е назначен един явно некадърен счетоводител, комплексиран човек и самохвалко. За мен ГЕРБ са 3-тия ешалон на БКП и и то най-некадърния. НДСВ бяха втория... Ту им млякото горещо, ту пък друго нещо... Всеки може да обясни защо е лошо положението като разполага с информацията, но явно не всеки може да оправи положението.И за тези, които сега ще ме нападнат че съм песимист, черноглед и че недолюбвам герберите пак ще кажа: Дано да не съм прав, и аз като всеки нормален човек в тая държавица искам това правителство да успее. А дано, ама надали...За себе си вече съм направил своя избор - скоро минавам в частния сектор. Не искам да съм част от това, което става.
Коментар
-
Vladim написа:От днес се вдигат здравните осигуровки с 2%. Честито! И най-странното е, че това става в деня за протест на лекарите...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Humppa
Поредното ограбване на народа - електроразпределителните дружества ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН искат да въведат такса мощност... Не стига че им плащаме консумираната електроенергия двойно с идиотските им такси за достъп до мрежата, а и още искат да лапат! Ако това им искане мине, ще започна да си правя ветрогенератор и ще го монтирам на покрива на блока...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар