Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Война е, който издържи".
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Обещано под № 2 в списъка: Да върне доверието на европейските институции, а оттам и еврофондовете. Не знам за Вас, но щом освободиха кинтите за усвояване - аз мисля да го броя изпълнено това обещание.Сега остава по-трудното - тези пари да се усвоят (как го мразя този глагол) за полезни проекти. Може би по-правилната дума трябва да бъде - оползотворят. В близките няколко дни се наблюдава според мен някаква непривична досега умереност в изявленията на ББ. Не че пак си няма изцепки от време навреме де ... Снощи докато гледах интервюто му в Панорама ми се прииска да го поздравя с една песньовка на Ахат - Походът. Правя го! http://vbox7.com/play:0c3abc0c&al=1&vid=592401

Коментар

От днес се вдигат здравните осигуровки с 2%. Честито! И най-странното е, че това става в деня за протест на лекарите...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Е нали ги вдигнаха вече
          LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Vladim написа:
            От днес се вдигат здравните осигуровки с 2%. Честито! И най-странното е, че това става в деня за протест на лекарите...
            Не е никак странно, а именно поради това. Вдигането с 2% е в следствие протеста на лекарите.

Коментар

Immortal написа:
              Не е никак странно, а именно поради това. Вдигането с 2% е в следствие протеста на лекарите.
              За да се запушат устите на едни се ощетяват 100 пъти повече хора??? Егати политиката!

Коментар

Vladim написа:
                Immortal написа:
                За да се запушат устите на едни се ощетяват 100 пъти повече хора??? Егати политиката!
                Българина още не може да разбере,че на доктор трябва да се плаща така,както когато отидеш на майстор с колата ти.Как може да дадеш 35-40 лв за да ти изтрият някаква грешка или диагностика,която се прави за минути,а на доктор трябва да е безплатно едва ли не.А как трябва да става заплащането на лекарите,това вече е друга тема.Здравето е пъти по скъпо от трошките които се карат ако ще и да са нови.Друг е въпроса че лекарите ни по болниците са горе долу на нивото на майсторите по сервизите като специалисти и са загубили чувство за човещина и коректно отношение.

Коментар

Ааа чакай малко.Какво трябва и какво не трябва аз знам, а знам също, че всеки месец от четири години насам плащам като поп на здравната каса и стотинка не съм взел досега от внесеното. Вместо да увеличават, което е най-тъпото и най-лесното да преосмислят разпределението на средствата и да си ограничат разходите. С чужди пари и аз мога да казвам какво може и не може и да раздавам наляво и надясно... Аз на майстор плащам ли заплатата всеки месец, за да седи в сервиза, А ? Досега не съм, а на доктори явно плащам
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                    Ааа чакай малко.Какво трябва и какво не трябва аз знам, а знам също, че всеки месец от четири години насам плащам като поп на здравната каса и стотинка не съм взел досега от внесеното. Вместо да увеличават, което е най-тъпото и най-лесното да преосмислят разпределението на средствата и да си ограничат разходите. С чужди пари и аз мога да казвам какво може и не може и да раздавам наляво и надясно... Аз на майстор плащам ли заплатата всеки месец, за да седи в сервиза, А ? Досега не съм, а на доктори явно плащам
                    Аз казах:"А как трябва да става заплащането на лекарите,това вече е друга тема".Ако до сега не си ползвал и стотинка,дано не дойдат времена да ползваш пъти повече от колкото си внесъл.Само се моли да си на загуба в това отношение.Ако не си доволен от осигуряването,не го прави.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      Българина още не може да разбере,че на доктор трябва да се плаща така,както когато отидеш на майстор с колата ти...
                      Виж сега... аз не плащам всеки месец абонамент в сервиз, че като отида там да го ползвам с преференции, или да ми е безплатно нали? Но пък плащам здравни осигуровки! Получавам идиотско обслужване, много често с ниско качество - тук работата е точно, като при майсторите в сервизите! Добре, че работодателя ми е осигурил друг тип здравно осигуряване и мога да избирам измежду много частни и държавни ДКЦ-та, където да ме прегледат безплатно! Качеството обаче също е под съмнение. На едно място в частна клиника ми откриват проблем на ехограф и ми препоръчват преглед при специалист. Отивам аз в Първа градска, пак ме гледат на ехограф двама специалисти и ми казват "няма никакъв проблем, тези които са ви казали, че имате проблем нещо не са в час"! При ежегодишният диагностичен преглед в първата клиника пак ми видяха на ехографа проблема... И сега, какво да правя? Ще ходя в трета, четвърта клиника, или ще чета медицински книги, както чета сервизни ръководства за Брава? :D Със скалпела за съжаление нямам опит за разлика от гедорето! :D

Коментар

Vladim написа:
                        Stefan Hadjov написа:
                        Българина още не може да разбере,че на доктор трябва да се плаща така,както когато отидеш на майстор с колата ти...
                        Виж сега... аз не плащам всеки месец абонамент в сервиз, че като отида там да го ползвам с преференции, или да ми е безплатно нали? Но пък плащам здравни осигуровки! Получавам идиотско обслужване, много често с ниско качество - тук работата е точно, като при майсторите в сервизите! Добре, че работодателя ми е осигурил друг тип здравно осигуряване и мога да избирам измежду много частни и държавни ДКЦ-та, където да ме прегледат безплатно! Качеството обаче също е под съмнение. На едно място в частна клиника ми откриват проблем на ехограф и ми препоръчват преглед при специалист. Отивам аз в Първа градска, пак ме гледат на ехограф двама специалисти и ми казват "няма никакъв проблем, тези които са ви казали, че имате проблем нещо не са в час"! При ежегодишният диагностичен преглед в първата клиника пак ми видяха на ехографа проблема... И сега, какво да правя? Ще ходя в трета, четвърта клиника, или ще чета медицински книги, както чета сервизни ръководства за Брава? :D Със скалпела за съжаление нямам опит за разлика от гедорето! :D
                        Прав си,точно както в сервизите.Няма разлика.Търсиш добрия специалист на който можеш да се довериш,без гаранции че ще го намериш.Така е за съжаление в БГ,в резултат на 70 години системно рушене на всичко свестно което сме имали и нищо свестно не сме създали.И въпреки всичко предполагам че си правиш Каско и ГО и не съжаляваш на края на годината че не си ползвал нито стотинка от тях,напротив доволен си вероятно.

Коментар

Ако продължава по този начин управлението на държавата - Б.Б. и неговата ГЕРБ няма да се справят.След няколкото месеца наблюдение на нещата отстрани и отвътре до този извод стигам. Назначенията в държавата на ръководни и на не дотам ръководни постове са вифаджия, милиционер, вифаджия, милиционер.Сори, но с такива кадри се прави силова групировка или охранителна фирма, а не се управлява държава. За капак на всичко за финансов министър е назначен един явно некадърен счетоводител, комплексиран човек и самохвалко. За мен ГЕРБ са 3-тия ешалон на БКП и и то най-некадърния. НДСВ бяха втория... Ту им млякото горещо, ту пък друго нещо... Всеки може да обясни защо е лошо положението като разполага с информацията, но явно не всеки може да оправи положението.И за тези, които сега ще ме нападнат че съм песимист, черноглед и че недолюбвам герберите пак ще кажа: Дано да не съм прав, и аз като всеки нормален човек в тая държавица искам това правителство да успее. А дано, ама надали...За себе си вече съм направил своя избор - скоро минавам в частния сектор. Не искам да съм част от това, което става.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Ако продължава по този начин управлението на държавата - Б.Б. и неговата ГЕРБ няма да се справят.След няколкото месеца наблюдение на нещата отстрани и отвътре до този извод стигам. Назначенията в държавата на ръководни и на не дотам ръководни постове са вифаджия, милиционер, вифаджия, милиционер.Сори, но с такива кадри се прави силова групировка или охранителна фирма, а не се управлява държава. За капак на всичко за финансов министър е назначен един явно некадърен счетоводител, комплексиран човек и самохвалко. За мен ГЕРБ са 3-тия ешалон на БКП и и то най-некадърния. НДСВ бяха втория... Ту им млякото горещо, ту пък друго нещо... Всеки може да обясни защо е лошо положението като разполага с информацията, но явно не всеки може да оправи положението.И за тези, които сега ще ме нападнат че съм песимист, черноглед и че недолюбвам герберите пак ще кажа: Дано да не съм прав, и аз като всеки нормален човек в тая държавица искам това правителство да успее. А дано, ама надали...За себе си вече съм направил своя избор - скоро минавам в частния сектор. Не искам да съм част от това, което става.
                            Когато приятелите и колегите ти са спортисти и милиционери,ти какви искаш да са назначенията.Добре че все пак има изключения,макар че избора е спорен за сега.Ти виждаш ли алтернатива и изход от тази ситуация??

Коментар

Vladim написа:
                              Да, ама не ... Сега се оказва, че не било сигурно - ББ казал, че требе разбираш ли специалистите първо да кажат... Чудех се, откога не съм ходил на цирк... Май се оказва, че от лятото сме непрекъснато в цирка.

Коментар

Поредното ограбване на народа - електроразпределителните дружества ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН искат да въведат такса мощност... Не стига че им плащаме консумираната електроенергия двойно с идиотските им такси за достъп до мрежата, а и още искат да лапат! Ако това им искане мине, ще започна да си правя ветрогенератор и ще го монтирам на покрива на блока...

Коментар

Working...
                                X