Аз глобите си ги плащам style34, ако визираш мен с тези 3 000 лева. Мен не ме мисли, не дължа и една стотинка на държавата, а не съм от най-примерните.Точно за да мога да затварям устата на мишоци, на които все държавните служители са им криви. Нищо лично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Malone написа:Аз глобите си ги плащам style34, ако визираш мен с тези 3 000 лева. Мен не ме мисли, не дължа и една стотинка на държавата, а не съм от най-примерните.Точно за да мога да затварям устата на мишоци, на които все държавните служители са им криви. Нищо лично.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
@snakeТака де, и аз това казвам, сеир на народа се прави, а не се търси истинска събираемост.snake написа:по дефиниция народът мрази администрацията (е, поне докато сам не заработи в нея) и ще се зарадва на тази мярка.snake написа:А за общата база - подобно нещо имаше. Отиваш да си плащаш местните данъци, но ако имаш глоби от КАТ, първо те карат да платиш тях. Но това беше отдавна, след това нещата с глобите от КАТ се централизираха и някак си изчезнаха :D . Ако обаче трябва да се спази буквата на закона, е необходимо да отчетем, че в някаква степен отказът да приемеш плащане, е незаконен.style34 написа:Пък що си мислиш, че визирам теб, не знам.... малко гузен не гонен бяга се получава.style34 написа:А защо всеки мишок в държавната администрация си мисли, че всички други са мишоци е необяснимо за мен явление, което много често наблюдавам. Нищо лично..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ele написа:Malone: Не си отчел следното - ако аз имам задължения и отида в НАП да искам някакъв документ, там ще ми покажат среден пръст и ще ми кажат да си платя глобите първо. Докато всеки работящ в НАП може да си вземе докумета без да е платил. Не виждам защо да не ги гонят, трябва 2 пъти годишно да им правят изпити.ele написа:snake: Има причина народът да мрази администрацията. Мога да ти дам много примери, най-пресният е: дали доходи от друга европейска страна са доходи от чужбина или доходи от България? Този въпрос ми зададе служител на НАП по повод друг мой въпрос. Аз зададох същия въпрос на други служители на НАП и никой не можа да ми даде отговор, а ме пращат при методиците от НАП, защото те знаели и те тълкували закона. За мен отговорът е ясен без да претендирам за магистърска степен по икониомика или право.... за НАП дали е?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Malone написа:Не се сърди. Приеми, че да речем съм минал по твоя път.По друг начин да ти го кажа, от там за където ти си тръгнал, аз вече се връщам.snake написа:Примери за некомпетентност могат да се дават стотици и хиляди и се отнасят за абсолютно всички сфери на обществото. Това не означава, че трябва да се слагат под общ знаменател всички, работещи в дадена организация или администрация.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Фихов, Фихов ... Така ми беше на пръстите, признавам си, но се съобразих ... банков чиновник е момчето, трябва интелигентен разговор да водим, макар че [вероятно] сме неуки държавни служители.Спазвам добрия тон..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Не се сърди. Приеми, че да речем съм минал по твоя път.По друг начин да ти го кажа, от там за където ти си тръгнал, аз вече се връщам.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Абе то е ясно, че тука сме кой от кой по-умен, компетентен, съвестен и врял и кипял. Апа за ele това е аксиома.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И ся к’о, справи ли се Бойко или не?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Някой гледа ли Кристалина Георгиева в ЕП?Кадърна жена изглежда, но толкова много хвалби та чак догорчава...Журналистите ли са сложили ските, че напоследък стана като вица за Живков: Имам една критика към Вас: Много работите Та и нашите сега да не компенсират плахите си опити за критика?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Не можах да я гледам за съжаление.Има си обаче реноме дамата и на комисията ще и е много трудно да намерят кусури..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Да се ликвидира порочната практика на гласуването с чужди карти - речено сторено. Браво! Крайно време беше. Не сме го записали в първия пост на темата, но обещанието беше дадено и изпълнено.Чудя се само дали и на това няма да му намерят колая с някакви отливки примерно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар