Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Михов ми се стори симпатяга.Доста премерени изказвания, спокоен, излъчва компетентност, изобщо - човек, който си знае цената и е наясно, че и другите я знаят.Различно от парадирането на Дянков.Точно това ме кара да мисля, че няма как да изрита Дянков. Не ми се струва такъв тип човек.
    Разбрах те.Не си прилича с бат’ Бойко, не е непобедим като Чък Норис. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ама ми се искаше. Писна ми от вестникарско напомпани задокеански персони.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Lane Staley написа:
      Михов ми се стори симпатяга.Доста премерени изказвания, спокоен, излъчва компетентност, изобщо - човек, който си знае цената и е наясно, че и другите я знаят.Различно от парадирането на Дянков.Точно това ме кара да мисля, че няма как да изрита Дянков. Не ми се струва такъв тип човек.
      И на мене ми се стори симпатяга но нали чу какво каза:-Аз нямам абсолютно никакви различия с Дянков-И вероятно не си разбрал,че Михов си взима багажа и изчезва.Като прочел и чул какво плюят по Дянков бил казал на ББ-за сега без мене.

Коментар

Lane Staley написа:
        В момента, пишейки, гледам и Дянков по Нова. Разликата е фрапантна...
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
          И на мене ми се стори симпатяга но нали чу какво каза:-Аз нямам абсолютно никакви различия с Дянков.
          Да, но дипломатично премълча какво му е мнението за бюджетния дефицит Явно не е баш като на Хер Флик...

Коментар

Stefan Hadjov написа:
            И на мене ми се стори симпатяга но нали чу какво каза:-Аз нямам абсолютно никакви различия с Дянков-И вероятно не си разбрал,че Михов си взима багажа и изчезва.Като прочел и чул какво плюят по Дянков бил казал на ББ-за сега без мене.
            Ох, добре човек:Дянков е умен, очарователен и непогрешим. Разбирам, макар никак да не споделям, увлечението което някои изпитват по него.Сега ще ни оставиш ли да си говорим тук като мъже?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

gantcho написа:
              Stefan Hadjov написа:
              И на мене ми се стори симпатяга но нали чу какво каза:-Аз нямам абсолютно никакви различия с Дянков.
              Да, но дипломатично премълча какво му е мнението за бюджетния дефицит Явно не е баш като на Хер Флик...
              Човека гони нисък дифицит и влизане в "Чакалнята".

Коментар

Аз не съм си и помислял, че Михов ще си позволи на този етап да тръгне срещу Дянков.Не може да те поканят на масата, а ти да риташ детето на домакина, макар и да те дразни.Но за да му се търси помощник, малко или много има известно охлаждане на ентусиазма, относно способностите и ефективността на Дянков.Или поне до всеобхватността на икономическия му гений.В тази връзка ми се искаше скоро да сме свидетели на някаква приемственост, между медийните герои и действените икономисти. Дипломатична разбира се. Леко, леко ... обратно в Световната банка.Така и така все още е освен български, И американски гражданин и като такъв не би трябвало да е министър.Обеща, че ще се откаже от американското си гражданство, но още не е изпълнил обещанието си.
                www.cyxap.com

Коментар

Aми,той трябва да е ненормален ако се откаже от американско гражданство.Пирински отказа ли се??

Коментар

Не знам, ти кажи.Факта е, че не може да бъде народен представител и министър, ако е с двойно гражданство.
                    www.cyxap.com

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      gantcho написа:
                      Stefan Hadjov написа:
                      Човека гони нисък дифицит и влизане в "Чакалнята".
                      Едното няма нищо общо с другото. Аз ли страдам от халюцинации, или изискването за влизане в еврозоната беше 3% от БВП. Внимание - от БВП!!! Не, не страдам от халюцинации:"The convergence criteria sets a limit for a country’s budget deficit (up to 3 percent of GDP), as well as requirements for total public dept (up to 60% of GDP), price stability derived from inflation, which cannot exceed 1.5% of the three best states in the EU in that measure, long-term interest rate stability as well as a country’s ability to keep its currency within given limits."БВП на България е нещо от рода на 65млрд. лева. Това прави 1.95 млрд максимално позволен бюджетен дефицит. При Бюджет на РБ за 2010 в порядъка на 17 млрд., това дава 11.4% дефицит спрямо самия бюджет. А ние гоним твърдо 0%. Не се ли престараваме?????(Разбира се, че сметките са груби и не се и правят точно по този начин - просто илюстрирам престараването!)ПП. От друга страна, при валутен борд можем да печатаме пари само в рамките на валутните резерви на страната. Но това пък, от своя страна също си има обратна страна на монетата - паричното обращение и в момента е преосигурено с валутни резерви, доколкото знам...

Коментар

Е затова пък имаме нов съветник на премиера.Кольо Парамов, доказан от комисията по досиетата доносник на ДС и противник на валутния борд.
                        www.cyxap.com

Коментар

Видяно по чатовете... "Малко повече от десетина години в България има интересен феномен. Служещите в системата на МВР и прокуратурата са два пъти повече от военнослужещите. Казано иначе, Българската Армия е два пъти по-малка по численост от българската полиция. Към това уравнение ако добавим и избуялата организирана и улична престъпност, в задачата се пита, защо има толкова много полицаи? Впредвид големият им брой, може спокойно да се каже, че явно има сериозно основание за безпокойство (от какво?). Като споменем, че мафията и бандитите вилнеят на воля, значи не заради тях има толкова много кадри в МВР. Каква може да е тази страшна опасност, от която тези съвременни милиционери ни пазят. И както се види, тая заплаха се смята за два пъти по-голяма от всички други външни заплахи за България, щом войниците са двойно по-малко от полицаите. Сега възниква и въпросът, от кого може да ни опази нашата прекрасна армия? Може би от Македония? Щото другите държави около нас ако решат, могат да стигнат до София за броени часове и то не само с авангарда си, а дори и с ариергарда си. Май и армията не ни пази от външни врагове. От кого ни пазят войската и полицията? Истината е, че те не охраняват нам, а други от нас пазят. Бранят ги с щитовете си и палките си. И ако надигнат мнозина сред нас бунтовни глави, те ще ги защитават и с автоматите и с танковете си".
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Видяно по чатовете... "Малко повече от десетина години в България има интересен феномен. Служещите в системата на МВР и прокуратурата са два пъти повече от военнослужещите. Казано иначе, Българската Армия е два пъти по-малка по численост от българската полиция. Към това уравнение ако добавим и избуялата организирана и улична престъпност, в задачата се пита, защо има толкова много полицаи? Впредвид големият им брой, може спокойно да се каже, че явно има сериозно основание за безпокойство (от какво?). Като споменем, че мафията и бандитите вилнеят на воля, значи не заради тях има толкова много кадри в МВР. Каква може да е тази страшна опасност, от която тези съвременни милиционери ни пазят. И както се види, тая заплаха се смята за два пъти по-голяма от всички други външни заплахи за България, щом войниците са двойно по-малко от полицаите. Сега възниква и въпросът, от кого може да ни опази нашата прекрасна армия? Може би от Македония? Щото другите държави около нас ако решат, могат да стигнат до София за броени часове и то не само с авангарда си, а дори и с ариергарда си. Май и армията не ни пази от външни врагове. От кого ни пазят войската и полицията? Истината е, че те не охраняват нам, а други от нас пазят. Бранят ги с щитовете си и палките си. И ако надигнат мнозина сред нас бунтовни глави, те ще ги защитават и с автоматите и с танковете си".
                            По чатовете или по блоговете?Има логика в написаното,харесва ми.С теб имаме един стар спор.Днес е делото за двореца "Кричим".Невярвам да има развръзка,но е интересно.Ти как мислиш?

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              По чатовете или по блоговете?Има логика в написаното,харесва ми.С теб имаме един стар спор.Днес е делото за двореца "Кричим".Невярвам да има развръзка,но е интересно.Ти как мислиш?
                              Делото "Кричим" го коментираме с колежката ми в Областна администрация от Пловдив още преди да бъде заведено. По мое мнение не трябваше да правят точно това, което направиха, но това е друга тема. При всички случаи мога само да се поклоня за мъжеството на бившия Областен управител на Пловдив да се изправи срещу цялата сволоч - костваше му и продължава да му коства много, но позицията му е държавническа. ЕВАЛА! Ако трябва да кажа какво мисля и да разясня казуса за да стане ясен ... най-малкото ще трябва да пиша 3-4 часа... Но накрая всичко опира до съда... Хубавото в това дело е, че то нищо не решава и никого с нищо не задължава, каквото и да Ви говорят. Друг е въпроса кое лоби ще надделее след това и как ще бъдат представени нещата по медиите.

Коментар

Може да Ви звучи налудничаво, но аз за себе си съм решил да се позапася умерено с продукти от първа необходимост. Брашно, олио, захар, сол, картофи, боб, леща... ей таквиз нещица. В момента съветвам и най-близките си приятели да го направят.Имам малко вътрешна информация и като събера 2 и 2 резултата ме кара да се плаша истински и да си спомням за нашето минало недавно... Апропо, и тогава имаше един дето бъркаше географските понятия от Ванкувър до Владивосток... Дано, дано, дано, дано не се окажа прав...Дано Б.Б. успее, дано, дано, дано... Ама то само с ядене и полицейщина не става...

Коментар

Working...
                                X