Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Lane Staley написа:Михов ми се стори симпатяга.Доста премерени изказвания, спокоен, излъчва компетентност, изобщо - човек, който си знае цената и е наясно, че и другите я знаят.Различно от парадирането на Дянков.Точно това ме кара да мисля, че няма как да изрита Дянков. Не ми се струва такъв тип човек.
Коментар
-
Lane Staley написа:Михов ми се стори симпатяга.Доста премерени изказвания, спокоен, излъчва компетентност, изобщо - човек, който си знае цената и е наясно, че и другите я знаят.Различно от парадирането на Дянков.Точно това ме кара да мисля, че няма как да изрита Дянков. Не ми се струва такъв тип човек.В момента, пишейки, гледам и Дянков по Нова. Разликата е фрапантна...
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:И на мене ми се стори симпатяга но нали чу какво каза:-Аз нямам абсолютно никакви различия с Дянков-И вероятно не си разбрал,че Михов си взима багажа и изчезва.Като прочел и чул какво плюят по Дянков бил казал на ББ-за сега без мене.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:И на мене ми се стори симпатяга но нали чу какво каза:-Аз нямам абсолютно никакви различия с Дянков.Явно не е баш като на Хер Флик...
Коментар
-
Аз не съм си и помислял, че Михов ще си позволи на този етап да тръгне срещу Дянков.Не може да те поканят на масата, а ти да риташ детето на домакина, макар и да те дразни.Но за да му се търси помощник, малко или много има известно охлаждане на ентусиазма, относно способностите и ефективността на Дянков.Или поне до всеобхватността на икономическия му гений.В тази връзка ми се искаше скоро да сме свидетели на някаква приемственост, между медийните герои и действените икономисти. Дипломатична разбира се. Леко, леко ... обратно в Световната банка.Така и така все още е освен български, И американски гражданин и като такъв не би трябвало да е министър.Обеща, че ще се откаже от американското си гражданство, но още не е изпълнил обещанието си..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Не знам, ти кажи.Факта е, че не може да бъде народен представител и министър, ако е с двойно гражданство..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:gantcho написа:Stefan Hadjov написа:И на мене ми се стори симпатяга но нали чу какво каза:-Аз нямам абсолютно никакви различия с Дянков.Явно не е баш като на Хер Флик...
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Е затова пък имаме нов съветник на премиера.Кольо Парамов, доказан от комисията по досиетата доносник на ДС и противник на валутния борд..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Видяно по чатовете... "Малко повече от десетина години в България има интересен феномен. Служещите в системата на МВР и прокуратурата са два пъти повече от военнослужещите. Казано иначе, Българската Армия е два пъти по-малка по численост от българската полиция. Към това уравнение ако добавим и избуялата организирана и улична престъпност, в задачата се пита, защо има толкова много полицаи? Впредвид големият им брой, може спокойно да се каже, че явно има сериозно основание за безпокойство (от какво?). Като споменем, че мафията и бандитите вилнеят на воля, значи не заради тях има толкова много кадри в МВР. Каква може да е тази страшна опасност, от която тези съвременни милиционери ни пазят. И както се види, тая заплаха се смята за два пъти по-голяма от всички други външни заплахи за България, щом войниците са двойно по-малко от полицаите. Сега възниква и въпросът, от кого може да ни опази нашата прекрасна армия? Може би от Македония? Щото другите държави около нас ако решат, могат да стигнат до София за броени часове и то не само с авангарда си, а дори и с ариергарда си. Май и армията не ни пази от външни врагове. От кого ни пазят войската и полицията? Истината е, че те не охраняват нам, а други от нас пазят. Бранят ги с щитовете си и палките си. И ако надигнат мнозина сред нас бунтовни глави, те ще ги защитават и с автоматите и с танковете си".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Видяно по чатовете... "Малко повече от десетина години в България има интересен феномен. Служещите в системата на МВР и прокуратурата са два пъти повече от военнослужещите. Казано иначе, Българската Армия е два пъти по-малка по численост от българската полиция. Към това уравнение ако добавим и избуялата организирана и улична престъпност, в задачата се пита, защо има толкова много полицаи? Впредвид големият им брой, може спокойно да се каже, че явно има сериозно основание за безпокойство (от какво?). Като споменем, че мафията и бандитите вилнеят на воля, значи не заради тях има толкова много кадри в МВР. Каква може да е тази страшна опасност, от която тези съвременни милиционери ни пазят. И както се види, тая заплаха се смята за два пъти по-голяма от всички други външни заплахи за България, щом войниците са двойно по-малко от полицаите. Сега възниква и въпросът, от кого може да ни опази нашата прекрасна армия? Може би от Македония? Щото другите държави около нас ако решат, могат да стигнат до София за броени часове и то не само с авангарда си, а дори и с ариергарда си. Май и армията не ни пази от външни врагове. От кого ни пазят войската и полицията? Истината е, че те не охраняват нам, а други от нас пазят. Бранят ги с щитовете си и палките си. И ако надигнат мнозина сред нас бунтовни глави, те ще ги защитават и с автоматите и с танковете си".
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Видяно по чатовете... "Малко повече от десетина години в България има интересен феномен. Служещите в системата на МВР и прокуратурата са два пъти повече от военнослужещите. Казано иначе, Българската Армия е два пъти по-малка по численост от българската полиция. Към това уравнение ако добавим и избуялата организирана и улична престъпност, в задачата се пита, защо има толкова много полицаи? Впредвид големият им брой, може спокойно да се каже, че явно има сериозно основание за безпокойство (от какво?). Като споменем, че мафията и бандитите вилнеят на воля, значи не заради тях има толкова много кадри в МВР. Каква може да е тази страшна опасност, от която тези съвременни милиционери ни пазят. И както се види, тая заплаха се смята за два пъти по-голяма от всички други външни заплахи за България, щом войниците са двойно по-малко от полицаите. Сега възниква и въпросът, от кого може да ни опази нашата прекрасна армия? Може би от Македония? Щото другите държави около нас ако решат, могат да стигнат до София за броени часове и то не само с авангарда си, а дори и с ариергарда си. Май и армията не ни пази от външни врагове. От кого ни пазят войската и полицията? Истината е, че те не охраняват нам, а други от нас пазят. Бранят ги с щитовете си и палките си. И ако надигнат мнозина сред нас бунтовни глави, те ще ги защитават и с автоматите и с танковете си".Хубавото в това дело е, че то нищо не решава и никого с нищо не задължава, каквото и да Ви говорят.
Друг е въпроса кое лоби ще надделее след това и как ще бъдат представени нещата по медиите.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Може да Ви звучи налудничаво, но аз за себе си съм решил да се позапася умерено с продукти от първа необходимост. Брашно, олио, захар, сол, картофи, боб, леща... ей таквиз нещица. В момента съветвам и най-близките си приятели да го направят.Имам малко вътрешна информация и като събера 2 и 2 резултата ме кара да се плаша истински и да си спомням за нашето минало недавно... Апропо, и тогава имаше един дето бъркаше географските понятия от Ванкувър до Владивосток...Дано, дано, дано, дано не се окажа прав...Дано Б.Б. успее, дано, дано, дано... Ама то само с ядене и полицейщина не става...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар