Malone, Направо не вярвам, че цитираш такава преднамерена, смешна и поръчкова статия. И кво сега - Дянков не бил сред първите 100, ами сред първите 300 в света? Че той значи за нищо не става. Баси мизерника. Имал връзки с престъпник? А любимия Костов е чист като момина сълза??? Ама в класацията не участвали всички икономисти. И в конкурса "Мис Свят" не участват всички жени, но титлата си е титла. Винаги като чета тази тема се сещам за приказката, че на нас не ни трябва дявол да ни пази да не избягаме от ада. Жалка картинка, жалка.Тука доста съм чел да се хвалят някои колко образования имали, къде ги защитавали, как знаели английски, ама иначе що се хвалел Дянков? Еми постигнал нещо - хвали се човека. И въпреки, че някои колеги във форума смятат, че разбират от финанси повече от Дянков, все пак той е постигнал в тази сфера повече от вас. Присъства в някакви класации, па макар и "нагласени". Ако пък смятате, че можете да се справитe по-добре със заемания от него пост - опитайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Malone, Направо не вярвам, че цитираш такава преднамерена, смешна и поръчкова статия. И кво сега - Дянков не бил сред първите 100, ами сред първите 300 в света? Че той значи за нищо не става. Баси мизерника. Имал връзки с престъпник? А любимия Костов е чист като момина сълза??? Ама в класацията не участвали всички икономисти. И в конкурса "Мис Свят" не участват всички жени, но титлата си е титла. Винаги като чета тази тема се сещам за приказката, че на нас не ни трябва дявол да ни пази да не избягаме от ада. Жалка картинка, жалка.Тука доста съм чел да се хвалят някои колко образования имали, къде ги защитавали, как знаели английски, ама иначе що се хвалел Дянков? Еми постигнал нещо - хвали се човека. И въпреки, че някои колеги във форума смятат, че разбират от финанси повече от Дянков, все пак той е постигнал в тази сфера повече от вас. Присъства в някакви класации, па макар и "нагласени". Ако пък смятате, че можете да се справитe по-добре със заемания от него пост - опитайте.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Тези, които сте ЗА не успяхте да изкажете никакви смислени такива.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:gantcho написа:Тези, които сте ЗА не успяхте да изкажете никакви смислени такива.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
gantcho написа:В тази тема аз виждам следното: има хора ЗА и ПРОТИВ водената от Дянков политика. Тези, които сме ПРОТИВ изказахме някои доводи защо сме против. Тези, които сте ЗА не успяхте да изкажете никакви смислени такива.gantcho написа:Вместо това, започнахте дребни и злобнички лични нападки към мен, които охарактеризират предимно вас. Опитвате се да изкарате, че си меря пи...та с Дянков. Е, не можете да ме вкарате в този филм!gantcho написа:Аз си имам съвсем различа работа (за щастие дори не за нашата държава) и си я работя. Изобщо не се стремя да вляза в политиката и няма да го направя. Но това не пречи да имам мнение за поитиката у нас. Да, знам английски, защото съм завършил АФ и от години насам работя само и единствено с него и на него. Нещо против? Да, смея да твърдя, че отбирам по малко и от икономика, защото съм завършил и Финанси. Нещо против? Споменавал съм ги тези неща когато е имало повод, това е истина. Но и ти си споменавал, че ти е преподавал Орешарски. Значи си учил в УНСС. Значи сме колеги. Хайде, момченце, да спорим по същество за икономическата политика, а не за това кой какъв бил и какъв искал или можел да бъде и подобни инсинуации. Хайде да спорим аргументирано ако имаш какво да кажеш! Нали затова е форум - за да се изказват доводи и да се води спор. Но ако теб основният ти коз е да се мъчиш да ме сравняваш с този и онзи политик от дребна злобичка когато нямаш какво повече да кажеш, имай предвид, че аз също мога да съм достатъчно хаплив ако трябва.gantcho написа:И изобщо не ми се прави на морален победител с инсинуации от рода, че съм едва ли не искал да заема поста на Дянков, защото аз съм изказал становище, а ти само от тук и от там подмяташ глупости.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Неслучайно подчертах, че няма да посочвам източника, тъй като веднага ще бъда обвинен в партийно пристрастие, вместо обвинителя да се зачете в статията.Не съм фен на "Дума", нито на шапката под която стои.Но ... ако изключим цвета на автора и медията, вярни ли са фактите в статията и изводите направени в нея?Ако не са, докажете го.Да, преднамерена е и е поръчкова статията. Но вярно ли е написаното в нея или не?Дянков е под номер 97 в сайт, който класира цитирането на икономисти, а не качествата им.И то не всички, а само тези, които са се регистрирали.И 97-ми не изобщо, а по опрелен удобен критерий.Отделно, както вече стана ясно, легендите в икономиката там ги няма.Отделно се загатва за дружката му в МБВР и икономическите успехи на същата. Завършили със осъдителна присъда.Стефане, журналиста не е направил от мухата слон, а е показал, че слона всъщност е малка мушица.Дано не е вредна, но така като гледам ...Style, пишеш "постигнал, хвали се".Какво е постигнал? Прочете ли цялата статия? За себе си казва, че е в "топ 100" икономисти в света. Ти намери ли доказателства за това?Аз прочетох, че е регистриран в определена библиографска база с недоказано реноме и по един от критериите, статии на които той е съавтор, се класират на 97-мо място по цитиране. На статията, не на него. Тя има и други съавтори.По друг критерий е на 367-мо място.По трети е на 145-то.По четвърти е на 226-то.Общо критериите са 33.Ще рече 33 различни подреждания.Могат да бъдат и 133. Да речем и по номер на обувките на автора на статията.Кой от всички тези критерии го прави икономист в "топ 100" на планетата?Не е ли смешно това?Та, до тук е ясно, че е работил в СБВР, където вицепрезидент е леля му.В тази връзка ми разреши поне да се съмнявам в причините за кариерата му, ако достигането на длъжност "главен икономист" е нещо кой знае колко значимо и може да се нарече кариера. Имайки предвид, че главните икономисти в СБВР може би са стотици.Не казвам, че Симеон Дянков е глупак.Нито че е неук.Казвам, че не е това, за което се представя и за какъвто ни го представят.Млад мъж, завършил престижен университет, с възможности [очевидно роднински] да започне добре платена работа. Нищо повече.Такива българи има хиляди по света, но никой от тях не се е показал толкова нескромен, необективен и непочтен, що се отнася до визитната му картичка.Дадена му е възможност да докаже способностите си, но до момента не виждам някакъв ефект.Закърпването на бюджета не е непостижима задача, дори и за икономисти от средно ниво.Само че на България годишния бюджет е един от най-малките икономически проблеми.Страхувам се, че ще е поредната звездичка, по скоро "звездичка", която ще изчезна там, откъдето е дошла.Дано да не остави пушилка след себе си, която да дишаме години наред..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone,Нали разбираш, че не ми е смисъла на живота да търся доказателства за това кой е Симеон Дянков. Търся в Google, намирам това: http://personi.dir.bg/person.php?id=430. За мен не е малко. Или и докторантурата му я е изкарала леля му? Както и да е. Казах вече - нека мине време и тогава да коментираме. Ако имаше една рецепта за водене на успешна финансова политика, всеки щеше да я прилага и навсякъде по света щеше да бъде рай.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Malone,спри че става смешно.Разбрахме те от първите постове какво искаш да ни докажеш.Всички разбрахме ,че Дянков е нищожество.До сега никой не го защитава в постовете,оставете човека на мира поне една година да видим какво може и не може и след това плюйте.А тези които захващат по нещо от икономика и финансии,те най много плюят,разбира се обяснимо е това.И най арогантно и най надменно се държът към всички които не споделят тяхното мнение.Голямо желание да спориме,дай да спориме.Никой не иска да спори,просто не му е времето в момента за спорене.
Коментар
-
style34 написа:Направо сте ми смешни като почнете да ми се надъхвате. Имам си гледна точка, но изобщо не виждам смисъл да я споделям.style34 написа:След като категорично определяш политиката му за некомпетентна, значи косвено твърдиш, че разбираш повече от него.style34 написа:НИЩО ПРОТИВ :D Ако искаш и за НАСА работи, твой проблем.style34 написа:Ама "момченце" викай на някой друг...style34 написа:Защо да споря с теб? Той финансовият министър не може да ти се опре, че аз ли? ...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Да се хвана като удавник за сламка??? Абе човек, ясно, че ти неоснователно се взимаш прекалено насериозно, ама защо си мислиш, че и аз трябва така да те приема? Какво е отношението ти към мооето мислене... абе нали си умен, сети се през кое ми е.Иначе се "опирам" на доста хора, не ме мисли мене Па и много поговорки знаеш, много си начетен, пу да не ти е уруки И накрая този old school хумор... успя да предизвика усмивка у мен, па макар и иронична...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Malone,спри че става смешно.Разбрахме те от първите постове какво искаш да ни докажеш.Всички разбрахме ,че Дянков е нищожество.До сега никой не го защитава в постовете,оставете човека на мира поне една година да видим какво може и не може и след това плюйте.А тези които захващат по нещо от икономика и финансии,те най много плюят,разбира се обяснимо е това.И най арогантно и най надменно се държът към всички които не споделят тяхното мнение.Голямо желание да спориме,дай да спориме.Никой не иска да спори,просто не му е времето в момента за спорене.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
style34 написа:Malone,Нали разбираш, че не ми е смисъла на живота да търся доказателства за това кой е Симеон Дянков. Търся в Google, намирам това: http://personi.dir.bg/person.php?id=430. За мен не е малко. Или и докторантурата му я е изкарала леля му?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Lane Staley написа:Stefan Hadjov написа:Malone,спри че става смешно.Разбрахме те от първите постове какво искаш да ни докажеш.Всички разбрахме ,че Дянков е нищожество.До сега никой не го защитава в постовете,оставете човека на мира поне една година да видим какво може и не може и след това плюйте.А тези които захващат по нещо от икономика и финансии,те най много плюят,разбира се обяснимо е това.И най арогантно и най надменно се държът към всички които не споделят тяхното мнение.Голямо желание да спориме,дай да спориме.Никой не иска да спори,просто не му е времето в момента за спорене.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар