Дори и да не захващаме мотива за "световната конспирация", пак е повече от ясно, че Световната банка [МБВР] ще търси сериозни бизнес интереси, чрез участието на Симеон Дянков в правителството. Още повече пък финансов министър.Става дума за много пари. За МНОГО.И ще дойде момента, убеден съм в това, същия този Дянков, ще изака едно голямо "аку", ще го маскира и ще каже" "Беше ми много приятно, ама аз ш’е си ходя". И ние години или десетилетия, косвено ще работим за Световната Банка. Дано съм лош пророк.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Malone написа:Някой може ли да ми посочи важните моменти в биографията на Симеон Дянков, които са го доказали, като безспорен икономически експерт?
Коментар
-
Malone написа:Дори и да не захващаме мотива за "световната конспирация", пак е повече от ясно, че Световната банка [МБВР] ще търси сериозни бизнес интереси, чрез участието на Симеон Дянков в правителството. Още повече пък финансов министър.Става дума за много пари. За МНОГО.И ще дойде момента, убеден съм в това, същия този Дянков, ще изака едно голямо "аку", ще го маскира и ще каже" "Беше ми много приятно, ама аз ш’е си ходя". И ние години или десетилетия, косвено ще работим за Световната Банка. Дано съм лош пророк.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Malone написа:Някой може ли да ми посочи важните моменти в биографията на Симеон Дянков, които са го доказали, като безспорен икономически експерт?Подозирам, че ако го бях направил щях да изкарам една бира от Малоне или Ганчо. Впрочем не знаех за роднинските му връзки в СБ. Кога ще ми отговориш на въпросите? Нали щяхме да спорим аргументирано?
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Stefan Hadjov написа:Malone написа:Някой може ли да ми посочи важните моменти в биографията на Симеон Дянков, които са го доказали, като безспорен икономически експерт?Подозирам, че ако го бях направил щях да изкарам една бира от Малоне или Ганчо. Впрочем не знаех за роднинските му връзки в СБ. Кога ще ми отговориш на въпросите? Нали щяхме да спорим аргументирано?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:А ти можеш ли да ми посочиш важните моменти в биографиите на някои от родните икономически експерти завършили института Карл Маркс.За големите родни светила става въпрос.Да не ги изброявам.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Lane Staley написа:Беше в Топ 10 на най-цитираните икономисти...И да, естествено заради индекса е.
Lane Staley написа:Подозирам, че ако го бях направил щях да изкарам една бира от Малоне или Ганчо. ...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:А ти можеш ли да ми посочиш важните моменти в биографиите на някои от родните икономически експерти завършили института Карл Маркс.За големите родни светила става въпрос.Да не ги изброявам.
Коментар
-
Още ли го дъвчете този Дянков, като от него почти нищо не зависи. Данъци, ДДС-та, банки - пари за семки. Цял свят се е вторачил отвъд "Голямата вода" и преизбирането на Бернанке тази вечер, защото там е икономиката, която може да задвижи наново цъкъла UP
После Европата, а ние евентуално на опашката
Ма’нете го Дянков, стискайте палци за Бернанке, че у него в момента е и хляба, и ножа.И вица: "След първа среща, жената към мъжа, на ставане от леглото:- Симеоне, направи едно кафе или и това не можеш?"
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:А ти можеш ли да ми посочиш важните моменти в биографиите на някои от родните икономически експерти завършили института Карл Маркс.За големите родни светила става въпрос.Да не ги изброявам.- "Аз се познавам с изтъкнати икономисти от екипа на Обама, целият екип на МВФ са ми познати, както и на ЕБР (Европейската банка за възстановяване и развитие-б.а.). Общо взето, ако има финансисти, които работят в изготвянето на антикризисни програми, всичките ги познавам... В Световната банка съм работил за близо 100 държави, така че имам представа, работил съм и за целия Балкански регион, знам какво е финансовото състояние."
- "Аз също разбирам от пари и съм бил финансист, по международните класации съм най-добрият финансист в Източна Европа, седми в цяла Европа, сред първите сто в света".
- "Във всички научни дисциплини и международни класации аз съм сред 100-те най-цитирани икономисти".
- "Финансовият министър в момента на България е сред стоте най-добри учени-икономисти в света..., тука аз говоря като учен и като някой, който е създал научни университети и научни институти, в Харвард примерно...".
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
BEX---GT написа:чумствам, че скоро ще дойде ДС и ще изтрие темата - масов репрес...Не че не се е случвало... Няколко часа след като публикувах в една нема тук списък на агентите на ДС в едно народно събрание начело с Ахмед Демир Доган - форума беше хакнат и макар и да го пуснахме сравнително бързослед това възстановявахме пораженията с дни...Тогава го отдадохме на друг фактор, но мене винаги ме е глождело.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Цитат:"Интересно е, че в нея отсъстват такива имена като Джефри Сакс, Уорън Бъфет, Джордж Сорос. Причината е, че те не са се регистрирали в нея.Тук следва да попитаме до каква степен може в такъв случай да се разчита на представителността на една подобна класация."Ами естествено че не може да разчитаме, и съвсем не може да сме сигурни в представителноста на тази класация.Излиза че по нея не може да се съди за качествата на един предсавил се.Остава да изчакаме да видим в реално време как ще се представи,добре или не.Стискай палци дано се провали.Виждам от всичките ти постове,че за това мечтаеш.
Коментар
-
Аз мисля, че е редно да отдадем заслуженото на Malone по повод чудесната журналистическа работа, която е свършил, както и безспорния му талант в тази насока. И то независимо дали сме съгласни с него или не!!!Прочетох го с интерес - злободневно, хапливо, актуално, интересно! Малоне, запази си го този материал, че ако ни хакнат сайта пак да го публикувамеНе знам с какво си вадиш хляба, но определено можеш да си допълваш доходите с журналистика.
Адмирации!ПП. Животът е пълен с ирония - точно аз съм похвалил някакъв комунистически журналист от в-к Чума
Но какво да се прави - добрата работа е добра работа независимо от партийната окраска.
http://www.duma.bg/cgi-bin/e-cms/vis...0002&n=6556&g= Малоне, поне споменавай, че цитираш нещо такова бе, човек. Опозори ме
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Аз мисля, че е редно да отдадем заслуженото на Malone по повод чудесната журналистическа работа, която е свършил, както и безспорния му талант в тази насока. И то независимо дали сме съгласни с него или не!!!Прочетох го с интерес - злободневно, хапливо, актуално, интересно! Малоне, запази си го този материал, че ако ни хакнат сайта пак да го публикувамеНе знам с какво си вадиш хляба, но определено можеш да си допълваш доходите с журналистика.
Адмирации!ПП. Животът е пълен с ирония - точно аз съм похвалил някакъв комунистически журналист от в-к Чума
Но какво да се прави - добрата работа е добра работа независимо от партийната окраска.
http://www.duma.bg/cgi-bin/e-cms/vis...0002&n=6556&g= Малоне, поне споменавай, че цитираш нещо такова бе, човек. Опозори ме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар