style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Lane Staley написа:style34 написа:Значи, доколкото разбирам, Дянков е пълна лимонада и от финанси не отсява нищо, или поне не разбира толкова, колкото някои колеги във форума? Правилно ли съм разбрал?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Lane Staley написа:style34 написа:Значи, доколкото разбирам, Дянков е пълна лимонада и от финанси не отсява нищо, или поне не разбира толкова, колкото някои колеги във форума? Правилно ли съм разбрал?
Коментар
-
Lane Staley написа:Ако ми отговориш на следните три въпроса, започвам сериозен разговор:1. Идеите на Дянов и икономическия министър за това как ще се стимулира реалната икономика, износът и конкурентноспособността на българските фирми.2. Идеите за подобряване на събираемостта на данъците - в криза стремежът за укриване на данъци е по-голям, съответно за да не се прави трябват стимули.3. Идеите за стимулиране на потреблението, начини за стимулиране на банките да отпускат кредити, стимулиране квалификацията на хората - вижда се, че само строителите не могат да бутат икономиката.Кажи ми какви са идеите по тези 3 точки и започваме конструктивен спор.
Коментар
-
style34 написа:Значи, доколкото разбирам, Дянков е пълна лимонада и от финанси не отсява нищо, или поне не разбира толкова, колкото някои колеги във форума? Правилно ли съм разбрал?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:style34 написа:Значи, доколкото разбирам, Дянков е пълна лимонада и от финанси не отсява нищо, или поне не разбира толкова, колкото някои колеги във форума? Правилно ли съм разбрал?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Някой може ли да ми посочи важните моменти в биографията на Симеон Дянков, които са го доказали, като безспорен икономически експерт?Общо взето в пресата [в нашата] се въртят само общи приказки, без нищо конкретно. Освен проект в Грузия, участвал ли е в нещо значимо, което е известно като очевиден успех?И след "помощта" на Симеон Дянков всички видяхме каква е съдбата на Грузия. Аз такава на България не пожелавам.Никой ли не се пита дали поста му в СБ не се дължи на премълчавания факт, че Кристалина Георгиева, вицепрезидент и корпоративен секретар на Световната банка му е леля.И дали реномето му не е удобно манипулирано от ръководството на Световната банка, за да го използва ТУК за интереси, не толкова близки до икономическата съдба на България.Наивността е ярка черта на българина, ама всичко трябва да е с някакви граници. Иначе се класифицира с друга дума, доста по неблагозвучна..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Никой ли не се пита дали поста му в СБ не се дължи на премълчавания факт, че Кристалина Георгиева, вицепрезидент и корпоративен секретар на Световната банка му е леля..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Гледах го в предаването на Азис.Е питам се аз как може министъра на финансите да казва,че той едва ли не е американец, че семейството му е там и веднага след приключването на ангажимента му в правителството на ББ ще замине за САЩ? Питам се аз кой нормален човек ще се откаже от заплата 100 К и нагоре,и ще дойде тук да работи за заплата в пъти по-малка, като смята да се връюа отново в САЩ?Аргумента трупане на опит и авторитет не ми изглежда много смислен.За мен истината е пъленен на гуши....Иначе бъдещият вицепремиер ще го подготвят за заместник на Дянков според мен.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Бат’ Бойко може да си казва каквото си иска, имаше едно време една приказка "пени се, не пени, че го ручам, пари съм давал за него".Избрал го е и сега няма мърдане, трябва да го хвали, иначе хвърля кал на собствения си гръб.Но ме учудва как някои от пишещите тук боравят с квалификации от рода на експерт, доказал се икономист, доказал се финансист и подобни.И масово се злоупотребява с ориенталския наивитет на българина, робуващ на надутите титли."Главен икономист" в Световната Банка.Главен икономист не означава ГЛАВНИЯ икономист, а означава един от десетките, да не кажа стотиците главни икономисти в Световната банка. Обикновена длъжност, стъпало в кариерата и то не от най-високите.И когато се коментира родствената му връзка с вицепрезидента на тази институция ... малко тази длъжност губи професионалната си тежест в конкретния случай, по мое мнение.Нещо повече. Мълвата казва, че точно ръководения от него отдел е разформирован от достатъчно дълго време. Не мога да кажа дали е така и каква е причината, но света не се е отървал от кризите и бедността.Най-вероятно такъв отдел или отдели има, но не са ръководени от него..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Някой може ли да ми посочи важните моменти в биографията на Симеон Дянков, които са го доказали, като безспорен икономически експерт?Общо взето в пресата [в нашата] се въртят само общи приказки, без нищо конкретно. Освен проект в Грузия, участвал ли е в нещо значимо, което е известно като очевиден успех?И след "помощта" на Симеон Дянков всички видяхме каква е съдбата на Грузия. Аз такава на България не пожелавам.Никой ли не се пита дали поста му в СБ не се дължи на премълчавания факт, че Кристалина Георгиева, вицепрезидент и корпоративен секретар на Световната банка му е леля.И дали реномето му не е удобно манипулирано от ръководството на Световната банка, за да го използва ТУК за интереси, не толкова близки до икономическата съдба на България.Наивността е ярка черта на българина, ама всичко трябва да е с някакви граници. Иначе се класифицира с друга дума, доста по неблагозвучна.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Malone написа:Наивността е ярка черта на българина, ама всичко трябва да е с някакви граници. Иначе се класифицира с друга дума, доста по неблагозвучна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар