kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
donnna написа:kiro_of_the_day написа:donnna написа:алтернативата, алтернативата!?!?!?!чекам и слушамVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Костов, за финансов министър, да, подкрепям с двете ръце.За премиер, не мисля. Не че не го може, но има доста грехове от минали години и ще му пречат..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
@Lane StaleyАбе ти като толкова си светнат и знаеш как се" слага салам в пицата",защо не взе да направиш някакъв алрнативен бюджет на база финансово-икономическите данни за страната и да отидеш да го хвърлиш на масата на Бойко и да затвориш устата на този "практик с визитка"не мога да разбера.Или поне излез с някакви конкретни предложеня,някаква алтернатива.Така като ти чета постовете имам усещането че ти си от онези велики непризнати икономисти ,които у нас ги има с лопата да ги ринеш.Само мърморене и това му е майката,тоя бил практик,оня бил пожарникар,тоя друго и нищо конкретно насреща.Всеки един бюджет може от поне 20 гледни точки да се критикува,и от още толкова може да се защити.На мен ми е ясно ти от къде си. Аз не съм фен нито на Бойко,нито на Дянков и не съм гласувал за ГЕРБ,но това не пречи за момента да ги приемам и даже одобрявам. Аз гласувам винаги за Костов.Не ти ли прави впечатление че Костов не критикува Дянков.Сигурно ти ги разбираш повече от Костов и затова критикуваш без да казваш как трябва да е. Остави човека на мира поне една година да действа както знае,па след това критикувай,но и искажи алтернатива.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:@Lane StaleyToва че познавам икономисти,никъде не съм казал че съм икономист.Тъй както ти се интерисуваш от двигатели и автомобили,така аз се интерисувам от икономика.Ти не можа да схванеш духа на моето изказване и се ловиш за думички разни,защото вероятно не пасват на твоята терминология.При така зададените ти въпроси,смятам че е излишно да ти отговарям.Разбирам те накъде са ти насочени интересите и кой ти пречи в момента.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:@Lane StaleyToва че познавам икономисти,никъде не съм казал че съм икономист.Тъй както ти се интерисуваш от двигатели и автомобили,така аз се интерисувам от икономика.Ти не можа да схванеш духа на моето изказване и се ловиш за думички разни,защото вероятно не пасват на твоята терминология.При така зададените ти въпроси,смятам че е излишно да ти отговарям.Разбирам те накъде са ти насочени интересите и кой ти пречи в момента.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
@gantchoПърво,аз не съм икономист и не се изказвам в чисто професионален аспект,но това не пречи мисля да имам някакъв поглед върху икономиката и да изказвам чисто субективно мнение,без да твърдя че е от последната инстанция на истината.Не мога да разберя ти gantcho ли си или Lane Staley ,защото с него ми е полемиката,а ти се намеси с поста си като от негово име,и писа това което би трябвало от него да се очаква.Един такъв пост написан с необходими аргументи макар и субективни съм склонен да приема и да не споря,защото това не ми е бпредмет на дейност.Но когато се плюе и се говори че пицата е постна,малка,незнае как да сложи салам в нея,има само визитка добра ме вбесява да чета такива постове без да се предлага нищо насреща.Не съм да се критикува,но само сериозно с факти,аргументи и да се предлага алтернатива.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:style34 написа:Борисов не може да дава заповеди на съда. Ако почне да го прави - бил като Живков, ако не го прави - защо не го прави....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Стефчо, ние с теб полемика нямаме.Случайно да забеляза, че не отговори на нито един мой въпрос? Каква полемика, щом се измъкваш кат п... из гащи?Ти нареждаш кат индиански шаман. Когато започнеш да отговаряш, да водиш конструкттивен диалог, тогава може да имаме полемика.Иначе просто се заяждам с теб вместо да сляза да пуша една цигара и се чудя кое ще е следващата крилата фраза, след макроикономиката на семейството.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Стефчо, ние с теб полемика нямаме.Случайно да забеляза, че не отговори на нито един мой въпрос? Каква полемика, щом се измъкваш кат п... из гащи?Ти нареждаш кат индиански шаман. Когато започнеш да отговаряш, да водиш конструкттивен диалог, тогава може да имаме полемика.Иначе просто се заяждам с теб вместо да сляза да пуша една цигара и се чудя кое ще е следващата крилата фраза, след макроикономиката на семейството.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Иначе става ... и в стил всичко разбирам ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
donnna написа:отговарям вместо колегата Stefan Hadjov, щото той само от коли разбира по т. 1 - не забравяй, че България не е самотен остров, а икономиката е обвързана със световната. Също, че внасяме всичко и освоно енергоизточници.donnna написа:по т. 2 - свиването на разходи - да, но не и инвестиции!!! - търговете и намеренията да се строят магистрали какво е???donnna написа:забрави за увеличаване на бюджетния дефицит! не може да се увеличават ей тъй на заплати /макар да съм държавен служител и това да ме кефи като перспектива / и капиталови разходи при условия на валутен борд. май много хора забравиха или не помнат зимата на 1996-7 г. или тогава са били на принципа тати носи - мама меси! Дори частично забавяне изпълнението на поне един от критериите за влизане в еврозоната означава да я гледаме през крив макарон! хората на запад са финансово дисциплинирани, не като нас! апък на тая кълка - огромен фискален резерв нидей лежа, щото първо не го знаеш какво е - яде ли се, пие ли се и май се оказа, че и излишъка в бюджет 2008 е бил само по вестниците и халваджийските тефтери на Орешарскияdonnna написа:по т. 5 - относно фалитите на много малки фирми - ше питаш Станишев и Орешарски - нали криза нямало и дори да имало, нас нямало да ни засегне!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ами като критикуваш,поне критикувай в стил gantcho,обясни защо и предложи някаква алтернатива.Иначе става много профанско и в стил всичко разбирам и всичко критикувам.Особено пък ако имаш някакви притенции за професионално отношение към проблема.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар