Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, верно е ! То със свещ да търсиш не можеш намери такъв министър председател, умен и възпитан като Сергей Станишев.Да ти драго да го слушаш само как говори особенно на Бузлуджа , та чак сълзите му потичат на човек от радост. А Бойко какъв е прост пожарникар без всякакво възпитание. :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

BolgAryan написа:
      Ако някой не е чел друг твой пост, освен горния, ще си каже, че до Юли 2009-та си живял си немотия в непрестанен страх за съществуването си http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2726591Аз друго нямам какво да кажа. Ако на вас ви е приятно министър председателя на България да е цирк на колела - ок. На мен не ми е.
      Аз никога не съм живял в немотия и в непрестанен страх за съществуването си. Защото не съм чакал "Тодор", "Симеон", "Сергей", "Ахмед", "Бойко" или който и да е да се погрижи за мене.И точно по тази причина, мисля, че мнението ми е обективно без да го налагам на някого разбира се.Глупаво е да се плюе ей така ... заради спорта, просто за да си "хейтър", "всички са маскари".Ако има нещо конкретно, нека го обсъдим, ама такива хвърчащи реплики и цитати ... малко са без стойност. За мен.Кое не ти харесва в поведението на Бойко Борисов в Берлин? Не можах да схвана кое е "цирк на колела"?Че Бойко Борисов се обръща на "ти" към събеседниците си?Защо не напишеш, че Гордън Браун е циркаджия, като се обръща към всички британски поданици, а и въобще към всеки човек с "you"?Всъщност ... за кой ли път се чудя ... това ли ви е проблема с Бойко Борисов?Че говори на "ти" с непознати или че казва "искàли сте да ме видите", а не "ѝскали сте да ме видите".Ако е така, уверявам ви няма кой да ви угоди.Сергей Станишев не си режеше ноктите на краката, а следващия премиер може пък да не си мие зъбите всяка сутрин.Давам ви повод за бъдещи спорове.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Бойко е доста над мен в хранителната верига за да си позволя да го хейтвам.Поради същата причина не си позволявам (въпрекич че ми се иска) и да коментирам повечето му действия и бездействия като политик, за сметка на видните неща, които мен ме дразнят, а именно арогантно и невъзпитано държание, което не отива на човек заемащ неговата позиция. Докато все още беше ченге - беше ми просто забавен, но не много - все пак това е част от длъжностната му характеристика. Като кмет... не ми беше толкова смешно, но все пак имаше само регионално поле за изява и това ме топлеше малко. Сега е министър...Човек трябва да се държи на положение, нищо повече.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ОК друже, ама ... пак не ми е ясно.Кое е "да се държи на положение"? Да прикляква и да е малко настрани, като ходи по малка нужда, че да не се чуе уринирането в писоара?Кое е арогантното и невъзпитано държание? Да, естествен е, говори по телевизията с журналистите, в парламента с депутатите и с хората по улиците по един и същи начин.Защо трябва да прави някъкъв имидж, с който да заблуждава хората? Да се прави на интелектуалец, като не е такъв.Говори така, както мисли, аз не виждам нищо лошо в това.Ако на някой журналист или шеф на кабинета на протокола на премиера на остров Тамбукту не му харесва българския премиер и начина по който говори с него [с островния премиер], ОК, нека пишат в тяхната преса каквото искат. На мен обаче, а и очевидно на 1.7 милиона български граждани това поведение ни харесва.Ако искаш наречи ни прости, арогантни и недодялани, далеч съм от мисълта да се обиждам."Абсолютът на таланта е имунизиран срещу еснафските експликации на бита". Това е в стил Станишев/Първанов.В случая стигнахме до някакви недостатъци, нямащи нищо общо с дейността му на премиер. Как говорел, как се обличал [на стачката с шапка от два лева от Илиенци], как гледал.Премиера на която и да е държава не е извънземен, човек е, като всички останали. Може да ви изненадва, но и той ходи по голяма нужда и фекалиите му не са бели, а са в степени на кафявото.Като на всички останали.И да не стане прекалено позитивно, Бойко Борисов със сигурност не е безгрешен и има доста недостатъци, но нека да коментираме тези, които са във връзка с премиерството му и с резултата от дейността му.Ако някой ще се жени за него, тогава можем да разширим обхвата на критиката.
          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
            ОК друже, ама ... пак не ми е ясно.Кое е "да се държи на положение"? Да прикляква и да е малко настрани, като ходи по малка нужда, че да не се чуе уринирането в писоара?Кое е арогантното и невъзпитано държание? Да, естествен е, говори по телевизията с журналистите, в парламента с депутатите и с хората по улиците по един и същи начин.Защо трябва да прави някъкъв имидж, с който да заблуждава хората? Да се прави на интелектуалец, като не е такъв.Говори така, както мисли, аз не виждам нищо лошо в това.Ако на някой журналист или шеф на кабинета на премиера на остров Тамбукту не му харесва българския премиер и начина по който говори с него [с островния премиер], ОК, нека пишат в тяхната преса каквото искат. На мен обаче, а и очевидно на 1.7 милиона български граждани това поведение ни харесва.Ако искаш наречи ни прости, арогантни и недодялани, далеч съм от мисълта да се обиждам."Абсолютът на таланта е имунизиран срещу еснафските експликации на бита". Това е в стил Станишев/Първанов.В случая стигнахме до някакви недостатъци, нямащи нищо общо с дейността му на премиер. Как говорел, как се обличал [на стачката с шапка от два лева от Илиенци], как гледал.Премиера на която и да е държава не е извънземен, човек е, като всички останали. Може да ви изненадва, но и той ходи по голяма нужда и фекалиите му не са бели, а са в степени на кафявото.Като на всички останали.И да не стане прекалено позитивно, Бойко Борисов със сигурност не е безгрешен и има доста недостатъци, но нека да коментираме тези, които са във връзка с премиерството му и с резултата от дейността му.Ако някой ще се жени за него, тогава можем да разширим обхвата на критиката.
            И аз съм на това мнение,какво от това че ББ говори на ти,това ли е критерия за да е добър премиер.Аз казах много пъти при това,още е рано да се правят изводи какво е направил и какво не.След 1-2 г може но сега е рано,бил недодялан,да си припомним Ж.Желев що за ИнтИлигентен беше .

Коментар

Ето го и Обама, очаквам влизането му в студиото на Ellen DeGeneres да го направи "недодялан простак" в очите ви.Аз, за да потвърдя ниското си интелектуално ниво, мога да кажа, че ми харесва неговия behavior.
              www.cyxap.com

Коментар

И ние българите си имаме и друг пример.Да вземем Христо Стоичков. Какъв не го наричаме, говорел каруцарски , английският му недодялан. Обаче всички сега му се кланят с постиженията които е достигнал. Така ,че е важно резултата от действията му на Бойко, а не как се държал тук и там.

Коментар

Опа, другарю Коцев, да ме прощаваш, че не ми отива на годините да ти говоря така, но това изобщо не е вярно!Ако някой се кланя на Христо Стоичков, извън стадионите, значи е по-прост и от него самия

Коментар

Примера на Коцев е много удачен.Абсолютен селянин е Христо Стоичков. По душа, по възпитание, откъдето и да го погледнеш. Ама затова и не е доцент по българска филология, а е футболист.Ако беше на олимпиада по математика, щях да съм първия който да го освиркам, но той е футболист, талантлив според мен и е известен с тези си качества.Недостатъците му като математик и филолог са без значение по мое мнение.Едва ли някой му се кланя извън стадионите Kuku. Или ако му се кланя, това е във връзка със стадионите, а не поради дар словото му. Чакай, че пак ми стана весело.Немския го знае, а и с английския е на ти.Голям кеф е с "Камата".
                    www.cyxap.com

Коментар

Бойко Борисов какво прави в политиката тогава Бойко Борисов в парламента е същото, като Христо Стоичков на олимпиада по математика

Коментар

Malone написа:
                        Ето го и Обама, очаквам влизането му в студиото на Ellen DeGeneres да го направи "недодялан простак" в очите ви.Аз, за да потвърдя ниското си интелектуално ниво, мога да кажа, че ми харесва неговия behavior.
                        "behaviour"

Коментар

KuKu, бай ти Иван говори за Стоичков това което върши на терена . Псува, настъпва съдиите, като треньор какви ли не ги нарича и обижда, но пък резултатите му всички ги признават. Така го искам и Борисов. Да не се церемони на никого , да ги отрязва за разни коалиции и пазарлъци / така както отряза и Слави /. Е, не може изведнаж да оправи целия батак, но поне има надежда, че с тоя хъз ще се опита да постигне резултат от който повечето хора ще останат доволни. Естествено ще има и такива засегнати от неговите действия и те ще вият на висок глас.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            Malone написа:
                            "behaviour"
                            Благодаря за поправката, сбъркал съм в бързинката ...Важното е, че си ме разбрал.
                            Kuku написа:
                            Бойко Борисов какво прави в политиката тогава Бойко Борисов в парламента е същото, като Христо Стоичков на олимпиада по математика
                            Не, Бойко Борисов ми се ще да е премиер, добър в политиката, колкото Христо Стоичков на терена [като играч].Със същата резултатност.Пък нека да е толкова прост пред камерите и микрофоните колкото Христо Стоичков извън стадиона.Дано стана ясно.
                            www.cyxap.com

Коментар

Живо здраво, искали сте да ви пиша Дай боже, всички искаме той (или който и да е) да се справи. Не искам някой да се лъже, че плюенето по Бойко е смисъла на живота ми, всъщност истината е, че той ми причинява силни болки в долната част на торса. Безраличен ми е, но просто не приемам официалното му държание.Като казахте Стоичков и Бойко се замислих... кой ли има по-добър английски, Стоичков или Руми Желева?Труден въпрос, нали?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ай стига ся .. знаеш, много добре, че "Виж ся ... фор ми ис вери импортант пурфом дъ тим", "Ту партс. Ам токинг бифор дъ гейм - фифти фифти". "Съмтамс люн, съмтаймс уин".
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X