Е, верно е ! То със свещ да търсиш не можеш намери такъв министър председател, умен и възпитан като Сергей Станишев.Да ти драго да го слушаш само как говори особенно на Бузлуджа , та чак сълзите му потичат на човек от радост. А Бойко какъв е прост пожарникар без всякакво възпитание. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BolgAryan написа:Ако някой не е чел друг твой пост, освен горния, ще си каже, че до Юли 2009-та си живял си немотия в непрестанен страх за съществуването си http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2726591Аз друго нямам какво да кажа. Ако на вас ви е приятно министър председателя на България да е цирк на колела - ок. На мен не ми е..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Бойко е доста над мен в хранителната верига за да си позволя да го хейтвам.Поради същата причина не си позволявам (въпрекич че ми се иска) и да коментирам повечето му действия и бездействия като политик, за сметка на видните неща, които мен ме дразнят, а именно арогантно и невъзпитано държание, което не отива на човек заемащ неговата позиция. Докато все още беше ченге - беше ми просто забавен, но не много - все пак това е част от длъжностната му характеристика. Като кмет... не ми беше толкова смешно, но все пак имаше само регионално поле за изява и това ме топлеше малко. Сега е министър...Човек трябва да се държи на положение, нищо повече.
Коментар
-
ОК друже, ама ... пак не ми е ясно.Кое е "да се държи на положение"? Да прикляква и да е малко настрани, като ходи по малка нужда, че да не се чуе уринирането в писоара?Кое е арогантното и невъзпитано държание? Да, естествен е, говори по телевизията с журналистите, в парламента с депутатите и с хората по улиците по един и същи начин.Защо трябва да прави някъкъв имидж, с който да заблуждава хората? Да се прави на интелектуалец, като не е такъв.Говори така, както мисли, аз не виждам нищо лошо в това.Ако на някой журналист или шеф на кабинета на протокола на премиера на остров Тамбукту не му харесва българския премиер и начина по който говори с него [с островния премиер], ОК, нека пишат в тяхната преса каквото искат. На мен обаче, а и очевидно на 1.7 милиона български граждани това поведение ни харесва.Ако искаш наречи ни прости, арогантни и недодялани, далеч съм от мисълта да се обиждам."Абсолютът на таланта е имунизиран срещу еснафските експликации на бита". Това е в стил Станишев/Първанов.В случая стигнахме до някакви недостатъци, нямащи нищо общо с дейността му на премиер. Как говорел, как се обличал [на стачката с шапка от два лева от Илиенци], как гледал.Премиера на която и да е държава не е извънземен, човек е, като всички останали. Може да ви изненадва, но и той ходи по голяма нужда и фекалиите му не са бели, а са в степени на кафявото.Като на всички останали.И да не стане прекалено позитивно, Бойко Борисов със сигурност не е безгрешен и има доста недостатъци, но нека да коментираме тези, които са във връзка с премиерството му и с резултата от дейността му.Ако някой ще се жени за него, тогава можем да разширим обхвата на критиката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:ОК друже, ама ... пак не ми е ясно.Кое е "да се държи на положение"? Да прикляква и да е малко настрани, като ходи по малка нужда, че да не се чуе уринирането в писоара?Кое е арогантното и невъзпитано държание? Да, естествен е, говори по телевизията с журналистите, в парламента с депутатите и с хората по улиците по един и същи начин.Защо трябва да прави някъкъв имидж, с който да заблуждава хората? Да се прави на интелектуалец, като не е такъв.Говори така, както мисли, аз не виждам нищо лошо в това.Ако на някой журналист или шеф на кабинета на премиера на остров Тамбукту не му харесва българския премиер и начина по който говори с него [с островния премиер], ОК, нека пишат в тяхната преса каквото искат. На мен обаче, а и очевидно на 1.7 милиона български граждани това поведение ни харесва.Ако искаш наречи ни прости, арогантни и недодялани, далеч съм от мисълта да се обиждам."Абсолютът на таланта е имунизиран срещу еснафските експликации на бита". Това е в стил Станишев/Първанов.В случая стигнахме до някакви недостатъци, нямащи нищо общо с дейността му на премиер. Как говорел, как се обличал [на стачката с шапка от два лева от Илиенци], как гледал.Премиера на която и да е държава не е извънземен, човек е, като всички останали. Може да ви изненадва, но и той ходи по голяма нужда и фекалиите му не са бели, а са в степени на кафявото.Като на всички останали.И да не стане прекалено позитивно, Бойко Борисов със сигурност не е безгрешен и има доста недостатъци, но нека да коментираме тези, които са във връзка с премиерството му и с резултата от дейността му.Ако някой ще се жени за него, тогава можем да разширим обхвата на критиката.
Коментар
-
Ето го и Обама, очаквам влизането му в студиото на Ellen DeGeneres да го направи "недодялан простак" в очите ви.Аз, за да потвърдя ниското си интелектуално ниво, мога да кажа, че ми харесва неговия behavior..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Примера на Коцев е много удачен.Абсолютен селянин е Христо Стоичков. По душа, по възпитание, откъдето и да го погледнеш. Ама затова и не е доцент по българска филология, а е футболист.Ако беше на олимпиада по математика, щях да съм първия който да го освиркам, но той е футболист, талантлив според мен и е известен с тези си качества.Недостатъците му като математик и филолог са без значение по мое мнение.Едва ли някой му се кланя извън стадионите Kuku. Или ако му се кланя, това е във връзка със стадионите, а не поради дар словото му. Чакай, че пак ми стана весело.Немския го знае, а и с английския е на ти.Голям кеф е с "Камата"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
KuKu, бай ти Иван говори за Стоичков това което върши на терена . Псува, настъпва съдиите, като треньор какви ли не ги нарича и обижда, но пък резултатите му всички ги признават. Така го искам и Борисов. Да не се церемони на никого , да ги отрязва за разни коалиции и пазарлъци / така както отряза и Слави /. Е, не може изведнаж да оправи целия батак, но поне има надежда, че с тоя хъз ще се опита да постигне резултат от който повечето хора ще останат доволни. Естествено ще има и такива засегнати от неговите действия и те ще вият на висок глас.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Malone написа:Ето го и Обама, очаквам влизането му в студиото на Ellen DeGeneres да го направи "недодялан простак" в очите ви.Аз, за да потвърдя ниското си интелектуално ниво, мога да кажа, че ми харесва неговия behavior.Kuku написа:Бойко Борисов какво прави в политиката тогава Бойко Борисов в парламента е същото, като Христо Стоичков на олимпиада по математика.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Живо здраво, искали сте да ви пиша Дай боже, всички искаме той (или който и да е) да се справи. Не искам някой да се лъже, че плюенето по Бойко е смисъла на живота ми, всъщност истината е, че той ми причинява силни болки в долната част на торса. Безраличен ми е, но просто не приемам официалното му държание.Като казахте Стоичков и Бойко се замислих... кой ли има по-добър английски, Стоичков или Руми Желева?Труден въпрос, нали?
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ай стига ся .. знаеш, много добре, че "Виж ся ... фор ми ис вери импортант пурфом дъ тим", "Ту партс. Ам токинг бифор дъ гейм - фифти фифти". "Съмтамс люн, съмтаймс уин"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар