petio4528, Бойко определено не е прИмиер. Всеки взе да разбира от рейтинг, тц, тц, тц. А, и от ПР, разбира се. Кой кво прави е за да си вдигне рейтинга. Ами нека, ако това е начин да се върши работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честно казано, аз не виждам нищо невъзпитано в това, да кажеш кратко, "Здравейте, искАли сте да ме видите" или "Живо-здраво, искАли сте да ме видите" ...Берлускони е миланезе и му личи като говори, ама никой не му прави забележка ...На сър Алекс Фергюсън пък, с неговия шотландски акцент, някои от футболистите не му разбират нищо, въпреки че са британци ... ама пак никой не му прави забележка..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
http://meto76.blog.bg/politika/2010/...risov.474861В кратък вид :"На тях им ги спират, а на мен ми ги пускат", обичаше да казва през последните месеци премиерът Бойко Борисов, след като Брюксел вдигна забраните над фондовете за България като жест на добра воля към неговото правителство, което обеща да не бъде като предишното. Сега обаче се очертава нова картина, която премиерът, ако има кураж, може да резюмира скоро така: "На тях им спряха 1 милиард, на мен - 2"Без коментар ...
Коментар
-
Malone, за криво колело прав път няма. :D Все ще има нещо което да не е така .Каквито и ще кусури да има Бойко ,все пак той за сега е единствения министър председател дето прави опити да промени нещо за добро. И ако има десетина души които са с него и му помагат, то има стотици които му подливат вода и гледат да го дискримитират. Засяга на много хора интересите и за това им е неудобен. Най пресен е примера с така наречения дългия. Отказал му да назначи министри посочени от него , отказал му е за строеж на такова място където не трябва да се строи и хоп Борисов стана за Слави най черния. Друг е въпроса как Слави го е купил това място от фирмата общински имоти и по какъв начин . Но за това Слави мълчи .И ред други примери.
Коментар
-
Абсолютно съм съгласен Коцев.Лошото е, че Бойко е сам, това е очевАдно. В момента неговите усилия имат някакви плодове, но те се обират не от нацията, каквато е неговата идея, а от една малка или не толкова малка група около него.За съжаление, той в момента е сляп и не го вижда. Това е грешката му и тя ще му изяде главата.Това е моя анализ и съм сигурен, че ще изляза прав. Жалко, защото го харесвам. Него, не обкръжението му.Всички ще изчезнат, а за него ще остане негатива.Ако в най-скоро време не схване, че го използват, края му ще е безславен. Политическия имам предвид..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Най-после малко обективни мнения, имам предвид Коцев и Malone. Само че, Malone, Бойко трябва да се довери на някой. Разбираш, че сам няма как да управлява всичко. Дано, както казваш, разбере навреме кой е с него заради идеята и кой да си напълни кесията. Аз нямам против да правят нещо и за себе си - всеки би го направил, но не като предишните по такъв безобразен начин.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Най-после малко обективни мнения, имам предвид Коцев и Malone. Само че, Malone, Бойко трябва да се довери на някой. Разбираш, че сам няма как да управлява всичко. Дано, както казваш, разбере навреме кой е с него заради идеята и кой да си напълни кесията. Аз нямам против да правят нещо и за себе си - всеки би го направил, но не като предишните по такъв безобразен начин.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
В случая, по мое мнение има некоректно тълкуване. Автора на статията демонстрира завиден субективизъм и политическа неграмотност.Дирк Анер не спира, а заплашва, че ще спре, ако не получи отчети. Подчертавам, става дума за доклади, отчети, справка какво е свършено.Едно е да ти спрат пари защото доказано крадеш или позволяваш да се краде, друго е да те заплашат, че ще ти ги спрат, понеже не си докладвал за свършеното.Отделно от това тези отчети не засягат дейността на правителството на Бойко Борисов, а дейността на тройната коалиция.Това е очевидно за този, който е положил усилия да прочете статията без зелени очила.... ако до края на януари правителството не му даде отчет по проектите за опазване на околната среда, който Брюксел е изискал още преди половин година ...Kuku написа:Аз пък мога (както и много пъти съм казвал) да изтълкувам поведението на Бойко, като обслужване на чужди интереси.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:В случая, по мое мнение има некоректно тълкуване. Автора на статията демонстрира завиден субективизъм и политическа неграмотност.Дирк Анер не спира, а заплашва, че ще спре, ако не получи отчети. Подчертавам, става дума за доклади, отчети, справка какво е свършено.Едно е да ти спрат пари защото доказано крадеш или позволяваш да се краде, друго е да те заплашат, че ще ти ги спрат, понеже не си докладвал за свършеното.Отделно от това тези отчети не засягат дейността на правителството на Бойко Борисов, а дейността на тройната коалиция.Това е очевидно за този, който е положил усилия да прочете статията без зелени очила.... ако до края на януари правителството не му даде отчет по проектите за опазване на околната среда, който Брюксел е изискал още преди половин година ...Kuku написа:Аз пък мога (както и много пъти съм казвал) да изтълкувам поведението на Бойко, като обслужване на чужди интереси
Коментар
-
Malone написа:Честно казано, аз не виждам нищо невъзпитано в това, да кажеш кратко, "Здравейте, искАли сте да ме видите" или "Живо-здраво, искАли сте да ме видите" ...Берлускони е миланезе и му личи като говори, ама никой не му прави забележка ...На сър Алекс Фергюсън пък, с неговия шотландски акцент, някои от футболистите не му разбират нищо, въпреки че са британци ... ама пак никой не му прави забележка.
Коментар
-
"Съро" ми Алекс е сър, респективно поведението му заслужава внимание и може да се дава за пример. Със сигурност е доста по известна публична личност в световен мащаб, от Бойко Борисов и в тази връзка си позволих да го дам за пример.Благородническата титла и рицарското звание не му е дадена за това как говори, а за това какво е свършил.В тази връзка, не гледайте как говори Бойко Борисов, а гледайте какво върши.Сега ясно ли е какво съм имал предвид с примера?Берлускони ... какво да му се смея? Берлускони си е Берлускони, естествен е и на хората това им харесва. Същото важи и за ББ.От друга страна се наслушах на мазни, добре подредени изречения, първо на почти неразбираем български, после на чист български с турски ударения, но пък ефект не видях от цялата тази академична риторика.Всъщност видях, но не ми харесва.И ... понеже аз съм от българския народ, какъв да си избирам? Някой от Марс ли? Избирам този, който ми харесва. Дали съм прост или циркаджия ... не знам. Знам, че спя спокойно, имам всичко нужно на масата и не бълнувам за миналото.Знам, че съжаляваш, че го няма Ванче Михайлов, или някой нов Ванче, ама на ... явно този мотив е изтъркан вече. Света върви към обединение, а не към сегрегация.Не се сърди, нищо лично..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:...И ... понеже аз съм от българския народ, какъв да си избирам? Някой от Марс ли? Избирам този, който ми харесва. Дали съм прост или циркаджия ... не знам. Знам, че спя спокойно, имам всичко нужно на масата и не бълнувам за миналото....
Коментар
-
BolgAryan написа:Ако някой не е чел друг твой пост, освен горния, ще си каже, че до Юли 2009-та си живял си немотия в непрестанен страх за съществуването си http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2726591Аз друго нямам какво да кажа. Ако на вас ви е приятно министър председателя на България да е цирк на колела - ок. На мен не ми е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар