Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    Ти да не би да си от държавната администрация??
    Да. Нещо против ли имаш?Или сега ще кажеш, че затова така пиша... В повечето случаи именнно такива лесовъди, логопеди, дефектолози, физкултурници и кви ли още не дришльовци,които са побити като пирон у кисело млеко от някоя партия да са директори, началници и прочее, прокарват нечии интереси и пет пари не дават за мнението на експертите по даден казус. Водил съм такива битки с вятърни мелници и продължавам да ги водя вече при 4-то правителство и при 5-ти биг бос.Много по-лесно е да обясниш на един икономист, юрист или инженер нещо, отколкото на дефектолог или на вифаджия. п.п. И не кой да е друг а самият Той потвърждава написаното http://dnes.dir.bg/2010/01/22/news5741433.html
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Стефане, аз също не съм съгласен....Би ли обяснил, как точно един шеф на банка няма да върши нищо и банката ще съществува, а той ще заема поста си? ....особено с диплома за "Оператор биологична единица"

Коментар

Специално за Банка, трудно е да се каже шеф на банка. Има си управителен съвет, изпълнителни директори, борд на директорите и т.н., които взимат важните решения. Те наистина трябва да разбират от банково дело, да взимат важни решения, да определят политиката на банката. Но от там нататък в банката има дирекции, отдели, звена. Корпоративно банкиране си има шеф, банкиране на дребно - също, клонова мрежа, ИТ, Риск, Бек офис и т.н. Всеки директор на дирекция разбира и трябва да разбира повече от своя шеф. Това е нормално. Той си ръководи дирекцията, която е разделена на отделни звена и представя резултати на ръководството над него. Примерно един директор на клон разбира най-малко от текущите и ежедневни процедури в клона, отколкото неговите подчинени. Той трябва да ги управлява, да привлича клиенти, да води преговори. Той носи, разбира се и най-голяма отговорност. Това е разбира се най-общо казано.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
          Стефане, аз също не съм съгласен....Би ли обяснил, как точно един шеф на банка няма да върши нищо и банката ще съществува, а той ще заема поста си? ....особено с диплома за "Оператор биологична единица"
          Е,па кой ти каза че един шеф на банка може да не върши нищо.Направо ме шашкаш.Той трябва да прокарва политиката на банката във всеки един даден момент.А си има и цял взвод борд директори,лапачи.Абе,какво ще ти обяснявам,style34 ти го е обяснил по добре от мене.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Много по-лесно е да обясниш на един икономист, юрист или инженер нещо, отколкото на дефектолог или на вифаджия.
            Напълно съм съгласен с тебе.Но стана дума за Плугчиева и Румяна Желева.Жената е доктор на науките,преподавател във Више учебно заведение в Германия и Австрия и т.н.Перфектен немски и сравнително добър англииски.Другата посланик.Как ще ги сравняваш с физкултурник,спортисче или дефектолог.Това все едно Христо Стоичков да го номинират за еврокомисар.П.С.А и ти потвърждаваш моите изводи,че нямаме кадърна държавна администрация.Сам признаваш с какви дървета се бориш и какви са около тебе.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              Шеф на банка е само фасада... Всичко действия в реално време около дейноста на банката се върши от експерти под него.
              Аз това го разбирам точно така

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Много по-лесно е да обясниш на един икономист, юрист или инженер нещо, отколкото на дефектолог или на вифаджия.
                Това е вярно само а’приори. Я ми кажи какво образование, професионален опит и разбирания трябва да има един финансов министър...

Коментар

LiGuru написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  Това е вярно само а’приори. Я ми кажи какво образование, професионален опит и разбирания трябва да има един финансов министър...
                  ако не е бил преди това даскал по физическо - не ми го фали....п.п. ама видехте ли днеска как бати Бойко спря блокадата по границата с Гърция , а, а???
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    п.п. ама видехте ли днеска как бати Бойко спря блокадата по границата с Гърция , а, а???
                    A както го казаха по новините: "Б.Б. отлетя с хеликоптер за границата, за да реши проблема с блокадата.....", прозвуча все едно: Супермен отлетя до края на света, за да спаси за пореден път планетата............... :D
                    преди - TIPO
                    сега - VOLVO XC60

Коментар

dannybo написа:
                      donnna написа:
                      п.п. ама видехте ли днеска как бати Бойко спря блокадата по границата с Гърция , а, а???
                      A както го казаха по новините: "Б.Б. отлетя с хеликоптер за границата, за да реши проблема с блокадата.....", прозвуча все едно: Супермен отлетя до края на света, за да спаси за пореден път планетата............... :D
                      Ама свърши работа, нали? И хубаво да направи пак ще намерим кусури... български синдром.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

супермен :D http://news.ibox.bg/news/id_180936841
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

style34 написа:
                          Ама свърши работа, нали? И хубаво да направи пак ще намерим кусури... български синдром.
                          Ама нищо не свърши там е работата! Но в случая вина няма той, а скапаните гърци! Искали да говорят с Бойко и щели да вдигнат блокадата. Да де ама я вдигнаха само за два-три часа. Интересно, защо тъпата им иначе строга полиция седи отстрани и гледа сеир! Сетете се нашите фермери с тракторите, как ги третира родната ни полиция... Защо гърците смотани не ходят да си затворят многобройните пристанища много ми е интересно!!??!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Прекалено интересни въпроси задаваш.... с прекалено безинтересни отговори

Коментар

Костов е виновен!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

... за убийството на Кенеди.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X