Малка поправка.Не че Меглена Плугчиева е най-подходящата, но в случая тя самата кандидатства, а премиера само я подкрепя в кандидатурата и. Това е изявлението му.А и голяма част от дейността на ЕБВР е в областта на екологични проекти мисля.Оттам връзката с докторската и степен по екология е близка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
LiGuru написа:dudulia написа:Да ме извинят лесовъдите (може да има и такива колеги от форума),но те не са учили банково дело. Г-жа Плугчиева е подкрепена от ББ за вице на ЕБВР....
Коментар
-
LiGuru написа:dudulia написа:Да ме извинят лесовъдите (може да има и такива колеги от форума),но те не са учили банково дело. Г-жа Плугчиева е подкрепена от ББ за вице на ЕБВР....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:LiGuru написа:dudulia написа:Да ме извинят лесовъдите (може да има и такива колеги от форума),но те не са учили банково дело. Г-жа Плугчиева е подкрепена от ББ за вице на ЕБВР....
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Но от шефа не се иска да е експерт.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Онзи ден пак четох някъде някакви очаквания на някакви си политолози БСП да се разцепи... А защо ли ми се струва, че БСП вече се разцепи и мекото и крило се оглавява от СерГей...Надявам се сами ще се досегите за твърдото крило и здравите сили в Партията...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Но от шефа не се иска да е експерт.
Коментар
-
tomazo написа:А мен много ме радва "скандала" тип вдигни рейтинг Бойко-Слави :D според вас кой си измисля от двамата
Коментар
-
tomazo написа:А мен много ме радва "скандала" тип вдигни рейтинг Бойко-Слави :D според вас кой си измисля от двамата
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Но от шефа не се иска да е експерт.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
nai7 написа:tomazo написа:А мен много ме радва "скандала" тип вдигни рейтинг Бойко-Слави :D според вас кой си измисля от дваматафиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар