Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малка поправка.Не че Меглена Плугчиева е най-подходящата, но в случая тя самата кандидатства, а премиера само я подкрепя в кандидатурата и. Това е изявлението му.А и голяма част от дейността на ЕБВР е в областта на екологични проекти мисля.Оттам връзката с докторската и степен по екология е близка.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

dudulia написа:
      Да ме извинят лесовъдите (може да има и такива колеги от форума),но те не са учили банково дело. Г-жа Плугчиева е подкрепена от ББ за вице на ЕБВР....
      Я се замисли какво работи шеф на банка....

Коментар

LiGuru написа:
        dudulia написа:
        Да ме извинят лесовъдите (може да има и такива колеги от форума),но те не са учили банково дело. Г-жа Плугчиева е подкрепена от ББ за вице на ЕБВР....
        Шеф на банка е само фасада.Той може да збърка само в приказките си.Всичко действия в реално време около дейноста на банката се върши от експерти под него.И това важи за всички представителни длъжности във отговорни институции.Същото важи и за Румяна Желева.Тя не трябва да е експерт,а политическо лице прокарваща политиката на ЕО или по скоро на политиката на партията която представлява в ЕО.Останалопто е спекулация с нейните експертни качества.Същото важи и за Плугчиева.

Коментар

сбърка.....
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

LiGuru написа:
            dudulia написа:
            Няма какво да се замислям.Това,че в БЪлгария е нормално шефове на банки, да са лесовъди,животновъди и всякакви некомпетентни хора,не означава,че това е правилно и трябва да бъде така.Този шеф на банка трябва да е наясно с банковото дело,за да може да контролира действията на експертите си.Не е далече времето,когато ще лъснат договорките на ББ с БКП и мафията.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              LiGuru написа:
              dudulia написа:
              Няма какво да се замислям.Това,че в БЪлгария е нормално шефове на банки, да са лесовъди,животновъди и всякакви некомпетентни хора,не означава,че това е правилно и трябва да бъде така.Този шеф на банка трябва да е наясно с банковото дело,за да може да контролира действията на експертите си.Не е далече времето,когато ще лъснат договорките на ББ с БКП и мафията.
              Никой не се интерисува дали шефа на банката е лесовъд или кравевъд.Всеки се интерисува от пасивите и активите на банката в даден момент,а те зависят от политиката която прокарва и компетентноста на нейните експерти.Ако резултатите не са добри,значи че политиката и не е добра и се сменя шефа,или експертите са некадърни и не могат да прокарват политиката на шефа си.Но от шефа не се иска да е експерт.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                Но от шефа не се иска да е експерт.
                Мдаа... И в БГ примери много... Повечето работят това дето не им е работа с това сме известни... То и затова дереджето ни е такова май...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Онзи ден пак четох някъде някакви очаквания на някакви си политолози БСП да се разцепи... А защо ли ми се струва, че БСП вече се разцепи и мекото и крило се оглавява от СерГей...Надявам се сами ще се досегите за твърдото крило и здравите сили в Партията...

Коментар

А мен много ме радва "скандала" тип вдигни рейтинг Бойко-Слави :D според вас кой си измисля от двамата
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Stefan Hadjov написа:
                      Мдаа... И в БГ примери много... Повечето работят това дето не им е работа с това сме известни... То и затова дереджето ни е такова май...
                      Дереджето ни е такова защото ни липсват ЕКСПЕРТИ в държавната администрация.Експертите са ни на същотои ниво каквито са експертите по Автосервизите ни.Знаеме добре какво е нивото им.Тук таме някое що годе свесно зрънце.За 20 год изчезнаха 1,5000000 хора от страната,от тях поне 1/3 бяха кадърни,и продължават да изчезват.Остава плявата във всички области на социалния ни живот.Не виждате ли че не могат да извършат необходимите действия свързани със усвояване на европейските фондове.0,4% усвояймост за миналата година.За тази вероятно ще е същото.Могат само да крадът,защото е най лесно и не се иска експертност,но не могат да го правят с мярка и се усират и в тази си дейност.

Коментар

tomazo написа:
                        А мен много ме радва "скандала" тип вдигни рейтинг Бойко-Слави :D според вас кой си измисля от двамата
                        Дългия,разбира се.Той е голям мошеник и отдавна се занимава с изпълнение на политически поръчки.И тази негова банда от негови продуценти,които винаги използва в подобни случаи,когато трябва да се оплюе някой.

Коментар

tomazo написа:
                          Слави трябваше да си вдигне рйтинга,и понеже са приятелчета със ББ измислиха как да го направят.След някой друг ден ще видите че "уж"ще заровят томаховката на войната,и пак ще ходят на кино.Известни хора като тях,при това големи приятели и изведнъж става нещо.Тея филми ги знаем.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Stefan Hadjov написа:
                            Дереджето ни е такова защото ни липсват ЕКСПЕРТИ в държавната администрация.Експертите са ни на същотои ниво каквито са експертите по Автосервизите ни.Знаеме добре какво е нивото им.Тук таме някое що годе свесно зрънце.За 20 год изчезнаха 1,5000000 хора от страната,от тях поне 1/3 бяха кадърни,и продължават да изчезват.Остава плявата във всички области на социалния ни живот.Не виждате ли че не могат да извършат необходимите действия свързани със усвояване на европейските фондове.0,4% усвояймост за миналата година.За тази вероятно ще е същото.Могат само да крадът,защото е най лесно и не се иска експертност,но не могат да го правят с мярка и се усират и в тази си дейност.
                            Мойто мнение е, че повечето неща ги пишеш колкото да не заспиш.

Коментар

Ти да не би да си от държавната администрация??

Коментар

nai7 написа:
                                tomazo написа:
                                Слави трябваше да си вдигне рйтинга,и понеже са приятелчета със ББ измислиха как да го направят.След някой друг ден ще видите че "уж"ще заровят томаховката на войната,и пак ще ходят на кино.Известни хора като тях,при това големи приятели и изведнъж става нещо.Тея филми ги знаем.
                                доста хитро измислено нали
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X