кроко61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само да попитам нали е ясно какво представлява държавният бюджет и как се прави ? Представлява план за приходите и разходите и се прави година за година. Планът за приходите се спуска на съответните приходни институции - НАП, митници и др. От изпълнението на приходната част зависи как ще приключи годината. Така или иначе всичко приключва в рамките на годината. Оттук нататък оправдания с наследството не са много уместни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Само да попитам нали е ясно какво представлява държавният бюджет и как се прави ? Представлява план за приходите и разходите и се прави година за година. Планът за приходите се спуска на съответните приходни институции - НАП, митници и др. От изпълнението на приходната част зависи как ще приключи годината. Така или иначе всичко приключва в рамките на годината. Оттук нататък оправдания с наследството не са много уместни.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:snake написа:Само да попитам нали е ясно какво представлява държавният бюджет и как се прави ? Представлява план за приходите и разходите и се прави година за година. Планът за приходите се спуска на съответните приходни институции - НАП, митници и др. От изпълнението на приходната част зависи как ще приключи годината. Така или иначе всичко приключва в рамките на годината. Оттук нататък оправдания с наследството не са много уместни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Kuku написа:Аз не говоря за вас, а за правителството. То не бяха виновни старите управници, то не беше виновно времето, то не беше виновна кризата, то не беше виновен целия свят Разбери, че не ми се изброяват грешките на безгрешните!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:кроко61 написа:В квартала,където живея има доста хора от така наречената ,,държавна,,администрация-полиция,съдебна охрана,разни служби в земеделието и тн.Самия факт,че вече ходят навреме на работа,не си идват по пет пъти през деня за щяло и не щяло-баба ми би казала ръг-базък-и накрая се прибират нормално след работа със своите,а не служебни коли показва,че нещо се е случило и там.А се знае,колко трудно може да се накара чиновника да се държи като простосмъртен.Ей този дребен факт не го бях наблюдавал поне 15 години.
Коментар
-
Колега Stefan Hadjov, абсолютно прав е колегата snake относно планирането, съставянето, попълването и разходването на държавния бюджет. Всяка година е сама за себе си. Вярно е, че нещата не са никак прости, но от тук нататък оправдания от сорта "такова наследство ни оставиха" могат да минат пред митинг от ентусиазирани симпатизанти, но не и пред интелигентни хора, каквито мисля че сме повечето в този форум.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Надявам се, че нямаш предвид мен. Нищо не съм очаквал и няма как да стане за 20 дни. Казах, че оттук нататък оправданията с лошото наследство вече не са актуални, защото топката е в техния отбор. Иначе ще стане като във вица: - Вълкът погледнал сърдито Червената шапчица и я попитал: И защо реши, че аз съм изял баба ти ?!? Обмисли ли варианта "За всичко е виновен Станишев..." ?И като човек, който живее и получава заплатата си в тази държава, силно се надявам сметките на правителството да са точни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За 20 дни няма как да се случи нещо съществено, но желанието ми и е поне след още 20 да знам с какъв бюджет разполагам и през останалите 325 дни от годината наистина да разполагам с него. А не вместо това да ми бъде обяснено да се вместя в 60% или 80% от планираното, щото виждаш ли такова наследство ни било оставено.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Humppa
Възлагах надежди на това правителство, но имах едно на ум. Явно ще си остана с надеждата.Наистина, до сега всички се оплакваха от наследството на триглавата ламя. Нека да видим дали ББ ще съумее да се оттърси от този начин на оправдания. Мина около половин година от тяхното управление, министрите вече трябва да се чустват като министри, да управляват и вземат решения като министри. Да си залягат над парцалките, за това сме ги избрали.
Коментар
-
Няма оправия в тази страна.Не знам как не разбрахте,че ББ е част от червената върхушка?И той нищо няма да направи!Ето днес предлага лесовъд за вицепрезидент на ЕБВР.Да ме извинят лесовъдите (може да има и такива колеги от форума),но те не са учили банково дело. Г-жа Плугчиева е подкрепена от ББ за вице на ЕБВР....А да не забравяме,че тя бе посланик на България в Германия ,по времето на Сергей,а след това и негов вицепремиер...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар